up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

HP Lokero Monikäyttöinen D9P29A 550 Arkit

HP Lokero Monikäyttöinen D9P29A 550 Arkit

plus
HP

HP Lokero Monikäyttöinen D9P29A 550 Arkit

Tuotekuvaus HP Lokero Monikäyttöinen D9P29A 550 Arkit

Lisätyn 550 arkin syöttökapasiteetin ja joustavuuden ansiosta tämä lisävaruste tukee suurempaa tuottavuutta ja vähemmän tulostimen hallintaa. Pidä eri tulostusmateriaalit valmiina tulostimessa, kun tarvitset sitä, ja tulosta jopa 900 sivua lataamatta uudelleen.

Ne, jotka haluavat lisätä syöttökapasiteettia ja joustavuutta HP LaserJet -tulostimeen

Ominaisuudet

Vähennä matkoja tulostimeen paperin lisäämiseksi tällä paperinsyöttölaitteella. Tämä 550 arkin syöttölokero mahdollistaa täyden paperiradan lataamisen ennen kuin lokero on tyhjä. Tulosta lisää sivuja lisäämättä paperia.
Hallitse yritystäsi, älä tulostinta. Säästä aikaa täyttämällä paperilokerot harvemmin. Lisää tämä 550 arkin paperilokero 900 arkin kokonaissyöttökapasiteettiin ja tulosta pidempään lisäämättä paperia.
Lisätty syöttökapasiteetti lisää käyttöaikaa. Yksilöt ja pienet työryhmät saavat paremman tuottavuuden ja sujuvamman työnkulun ilman, että heidän on hallittava paperiresursseja.


Tekniset tiedot:

Tyyppi: Monikäyttöalusta
Yhteensopivuus: LaserJet Pro M402, LaserJet Pro MFP M426
Suurin syöttökapasiteetti: 550 arkkia
HP-segmenttiBusiness, Enterprise
Paino ja mitat
Leveys 381 mm
Syvyys 357 mm
Paino ja mitat
Korkeus 131 mm
Paino 3,7 kg
Pakkaustiedot
Pakkauksen leveys 469 mm
Pakkauksen syvyys 235 mm
Pakkauksen korkeus 469 mm
Pakkauksen paino 4,7 kgHP Lokero Monikäyttöinen D9P29A 550 Arkit erikoistarjous on sinua varten! Käy techinn:ssa, kun haluat uusia elektroniikka ja tietokoneetvarusteesi. techinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten HP, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Oheislaitteettuotteet.

Ominaisuudet HP Lokero Monikäyttöinen D9P29A 550 Arkit

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Tarjottimet
Asiakirjan koko
A4
Tuotteen ulkonäkö
Uusi
Tulostustyyppi
Sin Especificar
Suositeltava Käyttötarkoitus
Profesional

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up