up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

HP Mustepatruuna 21XL

plus
HP

HP Mustepatruuna 21XL

Tuotekuvaus HP Mustepatruuna 21XL

Alkuperäiset HP 21XL -mustetulostuskasetit on suunniteltu tulostamaan suurempina määrinä vähentämällä kasettivaihtoehtoja. Tulosta rikkaampi, laserlaatuinen musta teksti ja säästä myös rahaa.
OMINAISUUDET:
Hanki HP: n luotettavuus kaikkiin päivittäisiin asiakirjoihisi hinnoilla, jotka kilpailevat uusittujen, uudelleen täytettyjen ja kauppojen omien tuotemerkkivaihtoehtojen kanssa. Luotettavissa olevissa HP-mustepatruunoissa ei tuhlaa aikaasi vuotavien värikasettien tai sivujen uusintapainojen käsittelemiseen.
Rikkaat mustat musteet toimittavat terävää, laserlaatuista tekstiä. Luottaa alkuperäisiin HP-patruunoihin, jotta tulostuksesi olisi tasaisesti kaunis. Arkistoi asiakirjat, jotka pitävät mustaa tekstiä vuosikymmenien ajan haalistumatta alkuperäisillä HP-musteilla
Säästä aikaa helppokäyttöisillä tulostustarvikkeilla.


Pidätkö HP Mustepatruuna 21XL tuotteesta? Käy elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Kulutushyödykkeettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki elektroniikka ja tietokoneettuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Kulutushyödykkeet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet HP Mustepatruuna 21XL

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Mustepatruunat
Yhteensopivuus
HP

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up