up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

HP Mustepatruuna 300

HP Mustepatruuna 300

HP Mustepatruuna 300

HP Mustepatruuna 300

plus
HP

HP Mustepatruuna 300

Tuotekuvaus HP Mustepatruuna 300

Tulosta korkealaatuisia tekstiasiakirjoja ja kirkkaita värikuvia, jotka kestävät haalistumista. Hanki helppo, edullinen tulostus ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet, joiden avulla voit lopettaa kriittisen työn tulostamisen myös silloin, kun yhden musteen määrä on vähissä ja tilaat ja kierrätät helposti.
OMINAISUUDET:
Luotu alkuperäisiin HP-mustepatruunoihin, jotta suorituskyky olisi tasaista ja luotettavaa. Jokainen alkuperäinen HP-mustepatruuna on aivan uusi, ja se tarjoaa erinomaisen tulostuskokemuksen. HP Planet Partners -sovelluksen avulla mustepatruunoiden kierrätys on kätevää.
Saat 3 kertaa enemmän mustia ja 2 kertaa enemmän värillisiä sivuja käyttämällä valinnaisia, korkealaatuisia mustepatruunoita, jotka on suunniteltu usein tulostettavaksi. [3] Tulosta enemmän sivuja ja vaihda harvemmin kuin tavalliset alkuperäiset HP-mustepatruunat.
TIEDOT:
Tulostustarkkuustekniikat: TIJ 2.X Gen 3
Mustepisara: 13,8 pl
Mustetyypit: Pigmenttipohjaiset
Sivun tuotto: 200 sivua
Toimitetun tulostuskasetin tilavuus: 4 ml
Tulostuspään karho (tuuma): 0,56 tuumaa


HP Mustepatruuna 300:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät HP:n tuotteista ja muista elektroniikka ja tietokoneettuotteista, tsekkaa myös Kulutushyödykkeet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme techinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet HP Mustepatruuna 300

Väri
Monivärinen
Tuotetyyppi
Mustepatruunat
Yhteensopivuus
HP

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up