up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

HP Mustepatruuna 302XL

HP Mustepatruuna 302XL

HP Mustepatruuna 302XL

plus
HP

HP Mustepatruuna 302XL

Tuotekuvaus HP Mustepatruuna 302XL

Tulosta korkealaatuisia asiakirjoja alkuperäisillä HP-mustepatruunoilla - jotka on suunniteltu tulostimen kanssa erinomaiseen huoleton suorituskyky. Tehokasetit tulostavat enemmän sivuja kuin tavalliset kasetit.
OMINAISUUDET:
Saat kaiken irti HP-tulostimestasi ja musteestasi. Tulosta kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset valokuvat ja asiakirjat HP Original -mustepatruunoilla, jotka auttavat varmistamaan, että HP-tulostimesi tuottaa odotettuja tuloksia.
Säästä aikaa, rahaa ja vaivaa on helppoa HP: n alkuperäisillä patruunoilla, jotka sopivat elämisellesi, pelaamiselle ja tulostamiselle. Luottaa johdonmukaisiin ja korkealaatuisiin tuloksiin, joita odotat HP: ltä kotona tai tien päällä.
Luotta HP Original -mustepatruunoihin tulosten tuottamiseksi. Auta varmistamaan parhaat mahdolliset tulokset kotiin, kouluun ja työhön kasettien kanssa, jotka on rakennettu ja testattu HP-tulostimellasi ja suunniteltu toimittamaan jatkuvasti jäljellä olevia tulosteita.


Älä odota enää ostaaksesi HP Mustepatruuna 302XL reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, techinn:sta löydät myös muita Mustepatruunat tuotteita Kulutushyödykkeet kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta HP Mustepatruuna 302XL ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Mustepatruunat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet HP Mustepatruuna 302XL

Väri
Monivärinen
Tuotetyyppi
Mustepatruunat
Yhteensopivuus
HP

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä! !

-

Se on hienoa, koska voit käyttää sitä, kun ostat muunnossovittimen! Saapuminen viivästyi noin viikon, mutta voit käyttää sitä ilman ongelmia! Aion ostaa toisen

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up