up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

HP Mustepatruuna 364

HP Mustepatruuna 364

HP Mustepatruuna 364

plus
HP

HP Mustepatruuna 364

Tuotekuvaus HP Mustepatruuna 364

Monipuoliset alkuperäiset HP-mustepatruunat auttavat vastaamaan tulostustarpeisiisi - laadukkaista valokuvista, toimistoasiakirjoista ja verkkotulosteista. Tulosta eloisat värit, jotka ilmestyvät käyttämällä yksittäisiä mustepatruunoita, jotka voit vaihtaa yksi kerrallaan.
Ominaisuudet:
Saat vaikuttavia tuloksia kaikista valokuvista, luovista projekteista ja päivittäisistä tulostuksista käyttämällä musteita, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkia tulostustarpeitasi. Tulosta pitkäaikaisia, kauniita valokuvia ja terävää tekstiä. [1]
Tulosta vesi-, siveltämis- ja haalistumattomat valokuvat alkuperäisillä HP-musteilla ja HP Advanced Photo Paperilla. [2,1]
Tulosta helposti ja edullisesti alkuperäisillä HP-mustepatruunoilla, jotka voidaan vaihtaa tarvittaessa yksi kerrallaan. Säästä enemmän ja saat paremman vastineen - käytä valinnaisia korkeatuottoisia patruunoita.
Hanki jopa 2,5 kertaa enemmän värillisiä painettuja sivuja valinnaisilla korkeapatruunoilla. [3]
Tulosta itseluottamuksella - Alkuperäiset HP-mustepatruunat tarjoavat erinomaisen luotettavuuden ja suorituskyvyn. Lisäksi HP Planet Partners -sovelluksen avulla mustepatruunoiden kierrätys on kätevää. [4]
Nauti poikkeuksellisen tulostuksen arvosta - jokainen alkuperäinen HP-mustepatruuna on aivan uusi.
Tekniset yksityiskohdat:
Tulostimen tekniset tiedot:
Tulostustekniikka: HP Thermal Inkjet
Tulostustarkkuus:
Tulostustarkkuustekniikat: TIJ 4.x
Laatikon sisältö:
Mitä laatikossa on: mustepatruuna
Kasetit ja tulostuspäät:
Mustepisara: 5,5 pl HDW, 1,3 pl LDW
Mustetyypit: väriainepohjaiset
Sivun tuotto (väri): ~ 300 sivua
Tulostustarvikkeiden värit: syaani
Toimitetun tulostuskasetin tilavuus: 3 ml
Tulostuspään suuttimet: 336 HDW, 336 LDW
Valittavuus: 364
Sivun tuoton alaviite: Testattu HP Photosmart D5460 -tulostimessa. Arvioitu keskiarvo perustuu ISO / IEC 24711 tai HP -testausmenetelmiin ja jatkuvaan tulostamiseen. Todellinen tuotto vaihtelee huomattavasti tulostettujen sivujen sisällön ja muiden tekijöiden perusteella.


Oletko kiinnostunut HP Mustepatruuna 364:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla techinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot HP Mustepatruuna 364:sta tuotekuvauksineen yms. HP on yksi parhaista elektroniikka ja tietokoneetmerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Kulutushyödykkeettuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet HP Mustepatruuna 364

Väri
Sininen
Tuotetyyppi
Mustepatruunat
Yhteensopivuus
HP

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up