up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

HP Mustepatruuna 364

HP Mustepatruuna 364

HP Mustepatruuna 364

plus
HP

HP Mustepatruuna 364

Tuotekuvaus HP Mustepatruuna 364

Keltainen HP 364 -mustepatruuna tulostaa laboratoriolaatuisia valokuvia. Luotta HP: lla korkealaatuiseen tulostamiseen ja yksinkertaisiin tapoihin kierrättää mustepatruunoita. Yksittäisten musteiden ansiosta tulosteet kestävät tahroja, vettä ja haalistumista.
TIEDOT:
Noin 300 sivua.
HP-tuotepatruuna malli 364


Ostaessasi HP Mustepatruuna 364:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen HP Mustepatruuna 364-tuotteeseesi, jonka olet ostanut techinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, elektroniikka ja tietokoneet-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen HP:n kokoelmaan ja täydentää elektroniikka ja tietokoneet varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet HP Mustepatruuna 364

Väri
Keltainen
Tuotetyyppi
Mustepatruunat
Yhteensopivuus
HP

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up