up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

HP Mustepatruuna 920XL

plus
HP

HP Mustepatruuna 920XL

Tuotekuvaus HP Mustepatruuna 920XL

HP 920XL -mustekasetit tulostavat laserlaatuista mustaa tekstiä alkuperäisillä HP-musteilla. Tulosta ammattimaiset, tavalliset paperiasiakirjat käyttämällä toimistolle suunniteltua pigmenttimustetta.
OMINAISUUDET:
Tulosta ensiluokkaisia laserlaatuisia asiakirjoja terävällä mustalla tekstillä, joka kestää vettä ja haalistumista, alkuperäisillä HP-musteilla
Hanki 2,5 kertaa enemmän mustia painettuja sivuja käyttämällä suurikapasiteettisia mustepatruunoita, jotka on suunniteltu usein tulostettavaksi. Suuren kapasiteetin alkuperäiset HP-mustepatruunat tuottavat enemmän tulostettuja sivuja ja vaativat vähemmän vaihtoja kuin tavalliset alkuperäiset HP-mustepatruunat.


Jos etsit korkealaatuisia Mustepatruunat tuotteita, siinä tapauksessa Mustepatruunat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle HP Mustepatruuna 920XL:a, jonka tämänhetkinen hinta on 47.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. techinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia elektroniikka ja tietokoneet varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan HP Mustepatruuna 920XL:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet HP Mustepatruuna 920XL

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Mustepatruunat
Yhteensopivuus
HP

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up