up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

HP

Osastot

KAIKKI ( HP )

Noin HP

HP on yhdysvaltalainen tietokoneohjelmistojen, -laitteistojen, IT-neuvonantajien ja -palveluiden kehittäjä, jonka David Packard ja Bill Hewlett perustivat vuonna 1939. Tämän yrityksen tuotteita on tarjolla käyttäjille ympäri maailmaa. HP kehitti ensimmäisen tietokoneensa vuonna 1966 ja esitteli ensimmäisen työpöytätietokoneensa vuonna 1980. HP on edistyksellinen teknologiabrändi, joka on osoittanut olevansa kansainvälinen johtaja tarjoamalla laajan valikoiman luovia tuotteita ja ratkaisuja. Vauraan historian jokaisena vuosikymmenenä HP on tarjonnut uusinta teknologiaa, joka vastaa niin yksilöiden kuin yritysten tarpeisiin. Tunnettu laadukkaista kannettavista, tulostimista, työpöytätietokoneista ja lisävarusteista HP on ansainnut maineen suorituskyvystä ja luotettavuudesta. Tämä brändi sitoutuu rikkomaan teknologisia rajoja tuodakseen markkinoille tuotteita, jotka yhdistävät toimivuuden ja tyylin.
Laitteistojen lisäksi HP tarjoaa myös ohjelmistoratkaisuja ja palveluja, jotka parantavat tuottavuutta ja helpottavat operointia. Turvallisuusominaisuuksista pilvipohjaisiin työkaluihin HP jatkaa tarjouksiensa laajentamista tasapäin muuttuvan teknologisen maiseman kanssa. HP-brändiin sisältyy luovuus, luotettavuus ja monipuolisuus, mikä tekee siitä luotettavan vaihtoehdon asiakkaille ja yrityksille, jotka etsivät teknologiaa, joka helpottaa ja rikastuttaa heidän elämäänsä.

HP-tietokoneet ja -lisävarusteet

HP-kannettava on kehitetty erityisesti kestävyyden varmistamiseksi, jotta se voisi kestää päivittäistä käyttöä ilman suorituskyvyn heikkenemistä. HP-tulostin tunnetaan tarkkuudestaan ja tehokkuudestaan, mikä tekee asiakirjojen ja valokuvien tulostamisesta helppoa. HP-muste on kehitetty tarjoamaan erinomaisen tulostuslaadun terävillä teksteillä ja runsailla väreillä, jotta asiakirjoista ja kuvista tulisi ammattimaisia ja vaikuttavia. HP-skannerit tarjoavat nopean skannausnopeuden, mikä helpottaa suurten skannatustehtävien suorittamista nopeasti ja tehokkaasti. HP-muistitikut tarjoavat runsaasti tallennustilaa, mikä mahdollistaa suurten tietomäärien, kuten valokuvien, asiakirjojen, videoiden ja muiden, säilyttämisen ja siirtämisen. HP-laserkirjoittimet tunnetaan erinomaisista tulostusnopeuksistaan, mikä tekee niistä sopivia aktiivisiin toimistoihin ja suuritehoiseen tulostusympäristöön. HP-monitoimitulostimet tukevat langatonta tulostusta, mikä mahdollistaa tulostamisen tabletilta, älypuhelimelta ja kannettavalta ilman fyysisiä yhteyksiä. HP-tietokoneet tarjoavat olennaisen suorituskyvyn, mikä vastaa pelaajien, luovien ammattilaisten ja tavallisten käyttäjien tarpeita. HP-muste on usein kehitetty olemaan kestävää likaa ja vettä vastaan, mikä antaa tulostetuille materiaaleille vakautta ja kestävyyttä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje