up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Huawei Kello GT2E Sport

Huawei Kello GT2E Sport

Huawei Kello GT2E Sport

Huawei Kello GT2E Sport

Huawei Kello GT2E Sport

Huawei Kello GT2E Sport

Huawei Kello GT2E Sport

Huawei Kello GT2E Sport

plus
Huawei

Huawei Kello GT2E Sport

Tuotekuvaus Huawei Kello GT2E Sport


Tämä laite ei ole lukittu missään puhelinyhtiössä.

Ominaisuudet:

Tyylikäs ja tyylikäs:
HUAWEI WATCH GT 2e: n kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko yhdistyy virheettömästi värikkäiden kuntohihnojen kanssa mukavaan pitoon. 1,39 tuuman AMOLED HD -näyttö ja lukuisat virkistävät kellotaulut pitävät sinut kytkettynä maailmaasi. Hauskilla malleilla se ei koskaan jätä käsivartesi paljaaksi!

Käytä jokapäiväistä ulkoasua ranteessa:
Erilaisilla kellotaulun malleilla2 HUAWEI WATCH GT 2e muuttaa ranteesi saumattomaksi valon, värin ja liikkeen kuvakudokseksi. Voit jopa muokata tietoja sykkeellä, askeleilla, säällä ja muilla. Vain sillä, mitä välität, on merkitystä.

Pelaa 2 viikkoa:
Kirin A1, HUAWEI: n ensimmäinen itse kehitetty puettava siru, joka takaa korkean toimintakyvyn ja uskomattoman pienen virrankulutuksen. Kaksoispiirisuunnittelu ja virransäästöalgoritmit 2.0 varmistavat, että HUAWEI WATCH GT 2e kuluttaa vähemmän energiaa hämmästyttävän tehon saavuttamiseksi koko päivän ja yön tueksi. Tämä älykello optimoi virrankulutuksen pidempään kestävälle akulle.

85 Mukautettu:
Harjoitustilat: Inspiroi aistit ja hemmottele intohimoasi - tutuista kaukaisiin! Äskettäin lisättyjen 85 mukautetun harjoittelutilan3 avulla voit tutkia uutta kiipeilyn, parkourin, katutanssin tai rullalaudan seikkailua, joka liikuttaa sinua ... kaikki on käsillä!

15 ammatillista harjoittelutilaa:
Huipputeknologiaa hyödyntämällä HUAWEI WATCH GT 2e tarjoaa tarkat ja reaaliaikaiset seurantatiedot 15 ammattilaisurheilulle, kuten kiipeily, juoksu, uinti ja pyöräily. Se tukee sekä GPS- että GLONASS-paikannusjärjestelmiä, jotta reitti voidaan seurata tarkasti ulkona harjoitusten aikana.

Sinun tarvitsee tietää kuntotiedot:

VO2Max:
VO2Max viittaa hapen kulutuksen enimmäisnopeuteen, joka mitataan aikayksikköä kohti pitkän harjoituksen aikana. Suuremmat VO2Max-arvot osoittavat suurempaa kardiovaskulaarista kestävyyttä.

Aerobinen / anaerobinen harjoitusvaikutus:
Aerobinen / anaerobinen harjoitusvaikutus mittaa harjoittelun vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin. Pidemmät aerobiset harjoittelut voivat parantaa yleistä kuntotasoa, kun taas kohtuulliset anaerobiset harjoitukset voivat auttaa vahvistamaan anaerobisia kunto-ominaisuuksiasi.

Palautumisaika:
Palautumisaika tarkoittaa aikaa, joka tarvitaan kuntoilusta täydelliseen toipumiseen, mikä auttaa sinua työntämään kehosi rajaan aiheuttamatta tarpeetonta rasitusta.

Harjoittelun intensiteetti:
Kello kerää tietoja viikoittaisesta harjoittelumäärästäsi ja laskee näiden tietojen perusteella suositellut harjoittelukuormat.

Harjoituksen tila:
Kello tarjoaa helpon viitteellisen yleiskuvan nykyisestä harjoitteluohjelmastasi sekä ammattitason neuvoja tulevia harjoituksia varten.

Henkilökohtainen kunto-ohjaaja:
Kelloon on esiasennettu yli kymmenen ääniohjattua juoksukurssia, jotka reagoivat reaaliaikaiseen sykkeeseen, sekä räätälöity eri tasoille ja kuntotavoitteille, mukaan lukien vauhdin asettaminen, laihtuminen ja kestävyys.

Aloita liikkuessasi:
Ole tarkkaavainen ja älykäs aivan uudella tavalla! Mene vain normaaliin harjoitteluun, ja kello tunnistaa sen automaattisesti ja alkaa seurata toimintaa yhdellä napautuksella. Nyt saatavilla kuudelle yleiselle harjoittelutilalle sisä- / ulkokäyttöön, sisä- / ulkokävelyyn, elliptiseen ja soutuun.

SpO2-seuranta:
Veren happisaturaatio6 (SpO2) on yksi tärkeistä elintoiminnoista, jotka voivat heijastaa kehon happea. Itse asiassa hyvin matala SpO2-pitoisuus voi johtaa vakaviin oireisiin, kuten energian puutteeseen, väsymykseen ja pyörrytykseen. HUAWEI WATCH GT 2e tukee kertaluonteista SpO2-tason mittaamista, mikä auttaa meitä havaitsemaan veren happitason missä ja milloin tahansa.

Vapauta stressi:
Koko päivän stressinseuranta7 ja terveydentila terveydelle HUAWEI TruRelax ™ -palvelulla
Hengitysharjoittelu (APP-loppu) vapauttaa stressiä ja säätää tilaa oikeaan aikaan.

Parempi unen seuranta:
HUAWEI TruSleep ™ 2.0: n avulla HUAWEI WATCH GT 2e pystyy tieteellisesti seuraamaan ja diagnosoimaan kuutta yleistä unihäiriötyyppiä tarjoamalla ehdotuksia paremmasta leposta. Ja nukkuessasi kello seuraa sykettäsi, analysoi hengitystäsi ja antaa pisteet yleisestä unen laadustasi.

Toista musiikkia tien päällä:
Toista musiikkia suoraan HUAWEI WATCH GT 2e -laitteellasi pariliitoksen jälkeen Bluetooth-kuulokkeilla. Jopa 500 kappaletta, se voi tallentaa suosikkimusiikkisi rikastuttaa harjoittelua ilman kieliä.

Ole aina valmis auttamaan:
Kello vastaanottaa reaaliaikaisia ilmoituksia saapuvista puheluista, tekstiviesteistä, sähköposteista, kalenteritapahtumista ja muusta. Se sisältää myös aarrekammion intuitiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä elämästä tuulta, sääennusteista, hälytyksistä, ajastimesta ja taskulampusta. Voit jopa käyttää sitä puhelimesi löytämiseen.

Nosta kätesi nopeaa kuvaa varten:
Puhelimen kauko-ohjaimeksi muuttuva HUAWEI WATCH GT 2e auttaa sinua sieppaamaan helposti ikimuistoisia hetkiä liikkeellä tai erityisistä kulmista ennalta asetetulla 5 sekunnin ajastimella.


Tekniset tiedot:

Näyttö:
Näytön halkaisija: 3,53 cm (1,39 '')
Pikselitiheys: 326 ppi
Näytön tyyppi: AMOLED
Näytön tarkkuus: 454 x 454 pikseliä
Kosketusnäyttö: Kyllä

Design:
Nauhamateriaali: fluorielastomeeri
Bändin koko: Yksi koko
Muoto: Pyöreä
Rannekokoalue 140 210 mm
Kotelomateriaali: Metalli, Muovi
Sulkutyyppi: Yksittäinen piikkisolki
Irrotettava hihna: Kyllä
Magneettinen latausliitin: Kyllä
Vedenpitävä: Kyllä
Vedenpitävä jopa: 50 m

Esitys:
FM-radio: Ei
Tuetut mobiilikäyttöjärjestelmät: Android 4.4, Android 5.0, Android 5.1, Android 6.0, Android 7.0, Android 7.1, Android 7.1.2, Android 8.0, Android 9.0, iOS 10.0, iOS 11.0, iOS 11.4, iOS 12, iOS 13, iOS 9.0, iOS 9.1, iOS 9.2, iOS 9.3
Yhteensopivat muistikortit: Ei tuettu
RAM-muistin kapasiteetti: 16 Mt
Flash-muisti: 4 Gt
Prosessorin valmistaja: HiSilicon
Suorittimen malli: Kirin A1
Sisäänrakennettu kamera: Ei

Ominaisuudet:
Sykemittari: Kyllä
Sykekontaktianturit: Kyllä
Sykesensorin tyyppi: Optinen
Askelmittari: Kyllä
Poltetut kalorit: Kyllä
Kiihtyvyysanturi: Kyllä
Gyroskooppi: Kyllä
Magnetometri: Kyllä

Ominaisuudet:
Multisport-tila: Kyllä
Unenlaatu: Kyllä
Ympäröivän valon anturi: Kyllä
Älykkäät ilmoitukset: Kyllä
Etäkuva: Kyllä
Kalenterin ilmoitukset: Kyllä
SMS-ilmoitukset: Kyllä
Ilmanpaine: Kyllä

Verkko:
GPS (satelliitti): Kyllä
GLONASS: Kyllä

Portit ja liitännät:
Wi-Fi-standardit: Wi Fi 4 (802.11n)
Bluetooth Low Energy (BLE): Kyllä
USB-portti: Ei
Wi-Fi: Kyllä
Bluetooth-versio: 5.1
Kuulokeliitäntä: Bluetooth

Teho:
Akun kapasiteetti: 455 mAh
Latausjännite: 5 V
Ladattava akku: Kyllä

Muut ominaisuudet:
Bluetooth: Kyllä

Paino ja mitat:
Leveys: 45,9 mm
Syvyys: 45,9 mm
Paksuus: 1,07 cm
Paino: 41 g
Nauhan leveys: 2,2 cm

Pakkaustiedot:
Pakkauksen leveys: 120 mm
Pakkauksen syvyys: 120 mm
Pakkauksen korkeus: 90 mm
Pakkauksen paino: 345,6 g
Pakkaustyyppi: Laatikko

Pakkauksen sisältö:
Pikaopas: Kyllä
Laturi: Kyllä
Huawei Kello GT2E Sport:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Huawei:n tuotteista ja muista elektroniikka ja tietokoneettuotteista, tsekkaa myös Puhelimet tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme techinn:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Ominaisuudet Huawei Kello GT2E Sport

Väri
Musta
Ikä
Aikuiset
Tuotteen ulkonäkö
Uusi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up