Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Ilmastointi

Ilmastointi

Löydä laaja valikoima tuotteita Ilmastointi tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Ilmastointijärjestelmät

n merkit Ilmastointijärjestelmät

Sisäilman laadun ja lämpötilan parantaminen

Me kaikki nautimme puhtaan ja raikkaan ilman hengityksestä. Mutta tiedätkö kuinka voit parantaa sisäilman laatua? No, tässä artikkelissa korostamme parhaita valintoja, jotka voivat auttaa sinua saamaan mukavaa ja raitista ilmaa kotiisi sisään hengittämään, katsomaan;

Ilmastointi

Voit parantaa sisäilman laatua ja asuintilasi lämpötilaa asentamalla ilmastointilaitteen. Se jäähdyttää tilaa poistamalla ja siirtämällä lämpöä ulos. Ilmastointi ei ainoastaan paranna ilmanlaatua, vaan sillä on useita terveyshyötyjä. Se esimerkiksi vähentää allergioita, ehkäisee kuivumista ja ihon kuivumista.

Tuuletin

Keittiösi ja kylpyhuoneesi poistotuulettimet tekevät hienoa työtä sisäilman laadun parantamisessa. Poistoilmatuulettimien on kyky poistaa epäpuhtauksia ja parantaa ilmanlaatua sisälle kotiin. Keittiön tuulettimet auttavat ensisijaisesti poistamaan savua tuuletuskuvun kautta, kun taas kylpyhuoneen tuulettimet poistavat kosteutta ja estävät siten homeen kehittymisen.

Lämmittimet

Keskuslämmitysjärjestelmällä on suuri vaikutus sisäilman yleiseen laatuun. Varsinkin jos lämmitin tarvitsee korjausta. Sisäilman laatuun voivat vaikuttaa vaaralliset kaasupäästöt sekä huono pölyn ja lian suodatus.
Lämmittimet voivat vaikuttaa ilmanlaatuun, jos kaasua ei tuuleteta kunnolla tai jos pöly ja lika suodattuvat huonosti.

Jäähdytin

Patterit ovat yksi tehokkaimmista tavoista kodin lämmittämiseen. Patterien taakse kerääntyvien roskien, pölyn ja muiden osien määrä voi kuitenkin vaikuttaa huonosti kotisi laatuun. Muista siis puhdistaa jäähdytin säännöllisesti.
Ilmanpuhdistimet voivat myös parantaa ilmanlaatua poistamalla haitallisia epäpuhtauksia, kuten pölyä, hometta, savua, hometta, lemmikkieläinten hilsettä ja allergeeneja.

Uunit

Maakaasu ja propaaniuunit voivat vapauttaa formaldehydiä, hiilimonoksidia ja monia muita haitallisia epäpuhtauksia, jotka usein vaikuttavat huonosti sisäilman laatuun.
Liesikeittäminen voi myös lisätä ilman kosteuden määrää, mikä voi johtaa homeen kasvuun. Siksi voit parantaa sisätilojen laatua ja lämpötilaa valitsemalla sähköliesi tai uunit, sillä sähköliesi eivät tuota niin paljon ilmansaasteita kuin kaasukäyttöiset liesi.

Lisää ilmastosta:

Nykyään monet ihmiset käyttävät aromidiffuusoreita, ilmankostuttimia ja puhdistimia parantaakseen kotinsa sisäilman laatua ja lämpötilaa.
Ilmankostuttimet toimivat vain lisäämään vesihöyryä ilmaan ja ylläpitämään kotisi kosteustasoa. Sen sijaan aromidiffuusorit ja eteeriset öljyt, kuten neilikka, laventeli, eukalyptus, teepuu, oregano, timjami ja sitruuna, tekevät kodistasi miellyttävän tuoksun ja parantavat yleistä ilmanlaatua.
Xiaomi , Philips , Bosch , LG , Beko , Delonghi , Panasonic ja Candy ovat tunnetuimmat kodinkoneiden valmistajat, kuten puhdistimet, ilmankostuttimet, ilmastointilaitteet, lämmittimet ja monet muut.