up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Komponentit

Tower laatikot Be Quiet

()
load

Mikä on Tower Box tietokoneelle?

Tietokoneen tornilaatikko tai kotelo on kovametallilaatikko, jota käytetään useimpien tietokoneen osien säilyttämiseen. Tornissa tai kotelossa olevat komponentit ovat suoritin, emolevy, optinen asema, levy ja paljon muuta. Nämä ovat tietokoneesi kotelot, mutta ne eivät vaikuta tietokoneen todelliseen suorituskykyyn, vaan pitävät komponentit turvassa ja tukevat järjestelmän ilmavirtausta ja tekevät niistä viileitä.
Tietokonetornissa on yleensä sisäänrakennettu virtalähde, jonka avulla kaikki siihen tallennetut komponentit toimivat täydellisesti. Niitä on useimmiten saatavana erikokoisina, muotoisina ja värisinä sekä erilaisilla ominaisuuksilla. Lisäksi niiden suoritustyypistä riippuen se voi olla joko pysty tai vaakasuuntainen.
On syytä mainita, että yksinkertaisesti sanottuna tietokonekotelon tai tornin päätarkoitus on pitää tietokoneen komponentit yhdessä paikassa ja suojata tietokoneen sisäistä komponenttia ulkoisilta vaikutuksilta.

Jäähdytyksen ja ilmavirran merkitys tietokonetorneissa:

Tietokonetornin tai kotelon suurin vipu on yleensä niiden tyyli, mutta niiden jäähdytysprosessi on yhtä tärkeä kuin ulkonäkö. Tietokoneen ylikuumenemisen estäminen ja viileänä pitäminen on tärkeä asia. Tietokonetornit auttavat pitämään järjestelmän viileänä ja toimimaan pidempään, mikä lisää lopulta niiden kestävyyttä. Tietokonetorni tai kotelo tarjoaa myös jäähdytysprosessin tarjoamansa ilmavirran avulla.
Suurin osa tunnetuimmista brändeistä, jotka tarjoavat parhaat tietokonetornit, ovat saatavilla ystävällisesti: Asus , MSI , Gigabyte , Startech , Be Quiet .

clouse menu Sulje