up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Kulutushyödykkeet elektroniikka ja tietokoneet

Kulutushyödykkeet elektroniikka ja tietokoneet

Löydä laaja valikoima Kulutushyödykkeet-tuotteita. Löydä parhaat tarjoukset kaupasta techinn. Pikatoimitus.

Esiteltävät tuotteet Kulutushyödykkeet

n merkit Kulutushyödykkeet

Tulostimen kulutustarvikkeiden terminologia selitetty

Jos aiot sijoittaa tulostimiin ja vastaaviin tuotteisiin, on parempi olla tietoinen kunkin samankaltaisen tuotteen näkemyksestä ja hyödyllisyydestä, jota ne voivat tarjota ominaisuuksillaan työn tehokkaassa ja tuloksellisessa suorittamisessa. Tässä yrityksessä selitetään joitakin tärkeitä tulostinterminologioita, jotta seuraavasta ostoksestasi tulee kätevä ja varma.

Cd DVD Blu ray

Suurin ero Cd DVD Bluray levyjen välillä on niiden näytön laatu ja tallennuskapasiteetti. Blu ray on uusin tekniikka, jossa on optinen levymuoto. Sen kehittämisen päätavoitteena on tarjota teräväpiirtovideolaatua ja tallentaa suurempia tietomääriä. Sitä vastoin CD DVD levyt ovat paljon alhaisempia tallennuskapasiteetin ja laadukkaan videon näyttämisen suhteen verrattuna Blu ray levyihin.

Mustepatruunat

Mustepatruunoissa on sisäänrakennettu tulostuspää, ja niitä kutsutaan myös mustesäiliöiksi. Nämä patruunat valmistetaan pienissä nestemäisen musteen laatikoissa, jotka eivät ole osa konetta ja ne valmistetaan erikseen, mutta nämä patruunat asetetaan tulostimeen tulostusta varten ja ne voidaan täyttää tai vaihtaa tarvittaessa.

Paperi

Tulostin tuottaa tulostuksensa paperille ja yleisesti käytetty tulostinpaperi on laajalti käytetty kopiopaperi. Nämä paperit tulevat yleensä suurissa pakkauksissa ja varastoissa. Tulostinpaperit ovat tilavuudeltaan ohuita, kevyitä, ja niitä on saatavana eri tyypeinä kutakin erilliseen käyttöön ja hyötykäyttöön.

Tulostimen rummut

Niitä pidetään nykyaikaisena tulostintyyppinä, joka tulee rumpukokoonpanon mukana. Rumputulostimessa on tavallisesti umpisylinterinen rumpu, jonka pinnalle on asetettu merkkejä kaistaleina. Tätä kutsutaan myös uudemmaksi lasertulostimeksi, jossa rumpu vastaanottaa kuvat laserista ja siirtää sen asetetulle paperille sen mukaisesti.

Nauhat

Tulostimen nauhoilla on suuri merkitys tulostinprosessissa. Tulostinnauhojen perustarkoitus on tuottaa korkearesoluutioinen selkeä kuva tarkalla tekstillä. Niitä käytetään yleensä lämpösiirtotulostuksessa korkealaatuisen kuvan tuottamiseksi, ja ne sopivat useisiin sovelluksiin ja ympäristöihin.

Väriaineet

Kuten nimestä voi päätellä, mustekasetit sisältävät nestettä mustetta tulostusta varten, mutta väriainekasetit käyttävät mikroskooppista jauhetta samaan. Tyypillisesti niitä säilytetään yhdessä kasetissa. Nämä tulostimen väriaineet ovat jauhepohjaisia tulostusvälineitä, jotka on valmistettu rakeista muovia ja jotka tarjoavat tarkan tarkkuuden ja hallintaominaisuudet.
Jotkut luotettavista tuotemerkeistä, jotka tarjoavat parhaan tulostimen ja niiden tarvikkeita, ovat saatavilla ystävällisesti; Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Epson , Canon .

clouse menu Sulje