up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

LG

KAIKKI ( LG )

Noin LG

LG, lyhennettynä Lucky Goldstar, on maailmanlaajuisesti tunnettu konglomeraatti, jonka rikas historia ulottuu sen perustamiseen vuonna 1947 Etelä-Koreassa. Päättäväisyydellään innovointiin ja kuluttajien maailmanlaajuisen elämänlaadun parantamiseen keskittyneenä LG:n on tullut kodin nimi, jonka kanssa yhdistetään teräväpiirteisiä teknologioita ja luotettavia tuotteita. LG:n menestyksen taustalla on ollut sitoutuminen tutkimukseen ja kehitykseen, joka on johtanut lukemattomiin patentteihin ja mullistaviin teknologioihin. Yritys on säännöllisesti priorisoinut kestävyyttä, pyrkien vähentämään ympäristöjalanjälkeään energiatehokkaiden tuotteiden ja vastuullisen valmistustavan kautta.
Maailmanlaajuisella esiintymisellään, joka ulottuu yli 120 maahan, LG jatkaa teknologian tulevaisuuden muotoilua, keskittyen innovaatioihin, jotka yksinkertaistavat ja rikastuttavat asiakkaidensa elämää. Olipa kyseessä uudenlaisen televisioinnin mullistaminen tai arjen askareiden parantaminen, LG on edelleen luotettu nimi kuluttajaelektroniikan alalla, tarjoten tuotteita, jotka ovat synonyymeja laadulle, innovaatioille ja käytännöllisyydelle.

LG Innovating Your Lifestyle with Advanced Technology

LG:n matka televisioiden maailmassa alkoi varhaisessa 1960-luvulla. Vuosien mittaan LG TV on jatkuvasti rikkonut näyttöteknologian rajoja tarjoten hämmästyttäviä OLED- ja LED-televisioita, jotka tarjoavat uskomattomia visuaalisia kokemuksia ja syvää katselukokemusta. LG:n seikkailu jääkaappiteknologian maailmassa alkoi 1960-luvulla. Tänä päivänä LG-jääkaapit ovat kuuluisia innovatiivisista ominaisuuksistaan, kuten InstaView-teknologiasta, joka mahdollistaa sisäkatsomisen oven avaamatta, ja SmartThinQ-yhteensopivuudesta, joka mahdollistaa etähallinnan ja -valvonnan. LG:n osaaminen näyttötekniikassa ulottuu myös tietokoneiden näyttölaitteisiin. LG LED-näytöt tunnetaan terävästä kuvanlaadustaan ja ergonomisista muotoiluistaan, palvellen sekä tuottavuutta että viihdettä.
Pyykinpesukoneiden saralla se on tuonut markkinoille tämän hetken huipputekniikan LG-pesukoneet ja -kuivausrumpuset. Nämä laitteet tarjoavat ominaisuuksia, kuten TurboWash ja Steam-teknologia, jotka takaavat tehokkaan ja tehokkaan puhdistuksen säästäen samalla aikaa ja energiaa. Yrityksen sitoutuminen mukavuuteen näkyy sen rivissä LG-astianpesukoneita. Nämä laitteet on suunniteltu edistyneiden puhdistusteknologioiden ja säädettävien telineiden avulla, jotka sopivat erikokoisiin astioihin ja lasteihin. LG:n läsnäolo mobiiliteollisuudessa on ollut merkittävää. LG-puhelimet ovat saavuttaneet uskollisen seuraajakunnan tyylikkäiden muotoilujensa ja teräväpiirteisten ominaisuuksiensa ansiosta, mukaan lukien laadukkaat kamerat ja tehokkaat prosessorit. Immersiivisen äänielämyksen saamiseksi LG-äänipalkit ovat erinomainen valinta. Niitä tunnetaan erinomaisesta äänilaadustaan, langattomasta yhteydestään ja yhteensopivuudestaan LG TV-laitteiden kanssa, tarjoten teatterimaisen äänielämyksen mukavuudessa kotona.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje