up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Logitech Mekaaninen Näppäimistö G815 LightSpeed

plus
Logitech

Logitech Mekaaninen Näppäimistö G815 LightSpeed

Tuotekuvaus Logitech Mekaaninen Näppäimistö G815 LightSpeed

Kehittynyt pelitekniikka hienostuneella, erittäin ohuella suunnittelulla. Täysin muokattavissa, varustettu LIGHTSYNC RGB ja erilliset G-näppäimet. Suunniteltu tehokkaaseen pelaamiseen matalan profiilin GL-mekaanisilla kytkimillä napsahtavilla, koskettavilla ja lineaarisilla variaatioilla. Koe G815 ja pelaa seuraavaa ulottuvuutta.

Lightsync: älykäs rgb
Matala profiili: mekaaniset pelikytkimet
Erittäin ohut: kokonaiskorkeus 22 mm

MAHDOLLISESTI OIKEA:
G815 on tekniikan ja suunnittelun ominaisuus, jolla on uskomattoman hienostunut, mahdoton ohut rakenne ilman kompromisseja suorituskyvystä tai ominaisuusjoukosta. Kestävä, mukava ja valmis intensiivisiin pelisessioihin, G815 on todella seuraavan sukupolven pelimekaaniset näppäimistöt.

PREMIUM-MATERIAALIT:
5052-alumiiniseoskotelo liittyy teräsvahvistettuun alustaan, jolloin saavutetaan kevyt, erittäin ohut muotoilu, mutta silti vahva, kestävä näppäimistö. Tämä täysin varusteltu näppäimistö on suunniteltu huolellisesti ja suunniteltu tinkimätöntä suorituskykyä varten samalla pitäen tyylikäs estetiikka.

FORMATIIVINEN TOIMINTA:
Jokainen yksityiskohta on huolellisesti muotoiltu ja optimoitu parhaan kokemuksen saamiseksi. Alumiinista valmistettu tilavuuspyörä on kiristetty tarkalleen tunnettavuuden ja hallinnan varmistamiseksi. Pehmeä kosketusprofiili ja mediaohjauspainikkeet antavat kosketukseen liittyvää palautetta helppoa ja intuitiivista hallintaa varten.

VAHVA JA kestävä:
Harjatut metallipinnat ja oleofobisesti päällystetyt näppäinsuojukset on suunniteltu minimoimaan sormenjäljet. Teräsvahvistettu jalusta antaa G815: lle ainutlaatuisen lujuuden pysyä kestävänä kaikkein vaativassa käytössä.

ERGONOMISELLINEN SUUNNITELTU:
Ennennäkemätön ohut muotoilu ja uudet matalaprofiiliset GL-mekaaniset kytkimet tarjoavat ergonomisesti suunnitellun mukavuuden, suorituskyvyn ja hienostuneisuuden uuden tason.

VAATIVA MYÖNTYMINEN MEKAANINEN PROFIILI:
Saa nopeuden, tarkkuuden ja suorituskyvyn puolet perinteisten kytkinten korkeudesta. Matalan profiilin GL-mekaaniset kytkimet testataan tiukasti vastaamaan tiukkoja kestävyys-, reagointikyky- ja tarkkuusvaatimuksia. Saatavana kolme kytkintyyppiä:
GL Napsauttava kuultava napsautus ja koskettava palaute
GL Koskettaa hellävaraisesti taktiikkapalautetta
GL Lineaarinen, täysin sileä näppäimistö

LIGHTSYNC RGB:
G815 on täysin muokattavissa näppäintä kohti ~ 16,8 miljoonan värin välillä. Luo omia animaatioitasi tai valitse joukosta esiasetettuja tehosteita. LIGHTSYNC-tekniikalla valaistus ohjataan peleillä, äänellä tai näytöllä tarjoamaan kaikkien aikojen kaikkein syvin RGB-kokemus. Yhdistä teema, paranna pelattavuuttasi ja laajenna pelaamisen asetuksia näppäimistön kautta.1 Lisäominaisuudet vaativat Logitech G HUB Gaming -ohjelmiston, jonka voi ladata osoitteesta logitechg.com/GHUB

LOPETTU OHJAUS:
Tyylikäs ja hienostunut G815 tarjoaa keskittyneen, korkean suorituskyvyn kokemuksen jokaisesta ominaisuudesta, jota tarvitset täydelliseen hallintaan - kuten ohjelmoitavat G-näppäimet ja sisäänrakennetut profiilit. Tee G815: stä PC.2: n komentokeskus

G NÄPPÄIMET:
Ohjelmoi viisi omaa G-näppäintä pelin tai sovelluksen keybindien, järjestelmäkomentojen ja mukautettujen makrojen avulla, jotka voit luoda tai ladata muilta käyttäjiltä. G HUB-ohjelmiston avulla voit helposti määrittää ja hallita profiileja, komentoja ja muuta.

3 PÖÖRÖNPROFIILIT:
Tallenna korkeintaan kolme erilaista profiilia näppäimistön sisäiseen muistiin yhteensä 15 G: n näppäimen ohjaimilla valmiina. Vaihda helposti tallennettujen tilojen välillä näppäimistön yläosassa olevilla M1-, M2- tai M3-ohjelmanäppäimillä.

PELITILA:
Poista kaikki näppäimet, jotka häiritsevät tai häiritsevät sinua keskellä sijaitsevalla pelitilan painikkeella. Oletusarvoisesti pelitila poistaa Windows-näppäimen käytöstä. Käytä Logitech G HUB -sovellusta räätälöidäksesi pelitilan poistaaksesi tarvitsemasi näppäimet.

USB-PURISTUS:
Liitä ja kytke lisää laitteita mukavasti ja nopeasti. Erillinen erillinen USB-kaapeli yhdistää näppäimistön takana olevan USB-läpivientiportin täyden virrankulutuksen ja tiedonsiirtonopeuden saavuttamiseksi. Kytke ja lataa laite tai liitä hiiri, jotta lataat vastustajasi ilman, että tarvitset lyöntiä.

OIKEUDELLINEN MEDIA -HALLINTO:
Bortin mediaohjaimet ovat sormenpäälläsi. Omistetut säätimet säätävät nopeasti äänenvoimakkuutta, toista / keskeytä ja ohita musiikki tai videot ja mykistävät äänen heti.

Logitech G HUB:
Logitech G HUB antaa pelaajille ennennäkemättömän ja helpon hallinnan varusteisiinsa ja peleihin. Mukauta valaistus, luo makroja ja paljon muuta. Pelaajat voivat hienosäätää pelivarusteasetuksiaan pelin mukaan, muodostaa yhteyden kolmansien osapuolten sovelluksiin, kuten Discord ja OBS, sekä ladata ja jakaa mukautettuja peliprofiileja Logitech G -yhteisön kanssa.


Tekniset tiedot:

Paketinsisältö:
G815 LIGHTSYNC RGB mekaaninen näppäimistö
Käyttäjän dokumentaatio

Fyysiset tiedot:
Pituus: 475 mm (18,7 tuumaa)
Leveys: 150 mm (5,9 tuumaa)
Korkeus: 22 mm (0,9 tuumaa)
Paino (ilman kaapelia): 1045 g (36,9 oz)
Paino (kaapeli): 1145 g (40,4 unssia)
PC-kaapelin pituus: 1,8 m


Tekniset tiedot:

Matalaprofiiliset GL-kytkimet:
Käyttöetäisyys: 1,5 mm
Käyttövoima: 45 g
Kokonaismatka: 3,0 mm

Sisäinen muisti:
2 valaistusprofiilit
3 G -näppäimet makroprofiilit

Muut ominaisuudet:
LIGHTSYNC RGB, näppäintä kohti
5 Omistettu G-näppäin
Omistettu tulostusmateriaaliohjaus ja reunaton äänenvoimakkuuspyörä

vaatimukset:
Windows® 7 tai uudempi
macOS® 10.11 tai uudempi
2x USB-portit (1x näppäimistö, 1x USB läpivientiportti)
(Valinnainen) Internet-yhteys Logitech G HUB -ohjelmistoon4
Logitech Mekaaninen Näppäimistö G815 LightSpeeda on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Logitech:n tuotteita, kuten Mekaaninen Näppäimistö G815 LightSpeed, löydät ne omasta elektroniikka ja tietokoneet verkkokaupastasi techinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. techinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä elektroniikka ja tietokoneet varusteita Logitech:lta.

Ominaisuudet Logitech Mekaaninen Näppäimistö G815 LightSpeed

Väri
Musta
Tuotetyyppi
Näppäimistöt
Ominaisuudet
Taustavalo
Kaapelilla
Näppäimistön kieli
espanja

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up