up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

Logitech PC-ohjain F310

plus
Logitech

Logitech PC-ohjain F310

Tuotekuvaus Logitech PC-ohjain F310

Ominaisuudet:

LAAJEN PELITUKI:
Soita hittejä ja klassikoita. Pelaa konsoliportteja heidän alkuperäisen tyyliohjaimen kanssa tai ota rento sijainti, nauttiaksesi PC-peleistä. F310 on helppo asentaa ja käyttää suosikkipelejesi kanssa XInput / DirectInput1Redellyttää ohjelmiston asentamista DirectInput-tilaan. —Kaksi yleisintä syöttöstandardia.

STEAM BIG KUVA:
Pelaa televisiossasi. Yhdistä F310 iso kuva ja selaa Steam-sovellusta, selaa verkkoa, pelaa pelejä ja muuta sohvallasi mukavasti. Tuo koko Steam-pelikirjastosi olohuoneeseen, tartu F310-laitteeseesi, rentoudu ja nauti.

PERHEEN KONSOLI LAKAISESTI:
Nouta ja pelaa. Vaistasi ohjaavat toimintasi tutun asettelun yli. Olet poissa ja pelaamassa nopeasti. F310 on suunniteltu ohjauskokemuksen kaltaiseksi ja perinteiseen muotoiluun kehitettynä, ja sopii kuin hansikas.

EXCLUSIVE 4 -KYTKIN D-PAD:
Tavalliset D-tyynyt lepäävät yhdessä kääntöpisteessä, mikä johtaa mushikkaaseen hallintaan. D-tyyny liukuu neljän yksittäisen kytkimen yli reagoivamman, tuntuvamman tunteen saavuttamiseksi.

TYÖ ANDROID-TV: N KANSSA:
Peliohjaimesi toimivat hyvin Sony Android TV ™: n kanssa. Kun säätökytkin on XID-tilassa, konsolin kaltainen asettelumme antaa sinulle reunan kilpailiessasi. Sileät käyrät ja muotoillut kumikahvat tarjoavat pitkät, mukavat pelitilat. Android TV: n tavalliset säätimet, jotka toimitetaan peliohjaimen Logitech Logo -painikkeen ja ohjaimen Back-näppäimen kautta, antavat sinun navigoida Android TV: ssä saumattomasti.

HELPPO Asentaa ja käyttää:
Mukauta ja mukauta. Muuta tavallisia komentoja tai mukauta F310 pelattavaksi nimikkeellä, jota ei tueta, käyttämällä Logitech-profiiliohjelmistoa. Painikkeet ja säätimet ovat täysin ohjelmoitavissa ja ne voivat jopa jäljitellä näppäimistön ja hiiren komentoja.

1.8 METERIJOHTA:
Rentoudu mukava etäisyys näytöstä tai suorita voittatanssi. Mieluiten molemmat.

MUKAVA NAPPA:
Nauti pitkistä, mukavista pelitilaisuuksista sileiden kaarteiden ja muotoiltujen kumikahvojen ansiosta.


Tekniset tiedot:

1.8 MITTARI: YDIN
KONSOLI LIKE: SUUNNITTELU
4 KYTKIN: D PAD

PAKETINSISÄLTÖ:
peliohjain
Käyttäjän dokumentaatio

LAITTEISTOVAATIMUKSET:
Windows® 8, Windows 7 tai Windows Vista®
Internet-yhteys valinnaisen ohjelmiston lataamiseen2
Etsitkö Logitech-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Logitech PC-ohjain F310:a? techinn:sta, löydät täyden Konsolit tuotekokoelman ja elektroniikka ja tietokoneet tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme techinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin elektroniikka ja tietokoneettarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Ominaisuudet Logitech PC-ohjain F310

Väri
Sininen
Tuotetyyppi
Gamepads
Yhteensopiva Laite
PC

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

-

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

Aiheeseen liittyvät tuotteet

clouse menu Sulje
up up