up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

plus
Mobilis

Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

Tuotekuvaus Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

Anna Galaxy A8: lle ansaitsemasi suojan käyttämällä kestävää suojakoteloa, jossa yhdistyvät kaksi suojalaitetta yhdessä. Jos pudotat puhelimesi, kahden kerroksen yhdistelmä tarkoittaa, että Galaxy A8 on täysin suojattu: ensimmäinen silikonikerros on suunniteltu vaimentamaan iskuja ja tärinää ja toinen karu polykarbonaattikerros varmistaa suojan iskuilta. Tämä suojakotelo kestää putoamisen jopa 1000 kertaa 1,2 metristä, mikä takaa parhaan mahdollisen suojauksen älypuhelimellesi. Äärimmäisen käytännöllinen, se sisältää räätälöityjä katkaisimia, jotka antavat sinulle täyden pääsyn kaikkiin älypuhelimen painikkeisiin, yhteyksiin ja kameraan.

Ominaisuudet:

Omistettu suojaava iskunkestävä kotelo

Iskunkestävä: jopa 1000 pudotusta 1,2 metristä

Kaksi suojaa yhdessä: 1 silikonikerros iskujen vaimentamiseksi ja 1 karkea polykarbonaattikerros iskunkestävyyden varalta

Pääsy kaikkiin satamiin ja toimintoihin

Räätälöity iskunkestävä kotelo

Iskunkestävä: jopa 1000 pudotusta 1,2 metristä

Tekniset tiedot:

Pakatun tuotteen paino (kg): 0,075


Kaikki Kotelot ja kannet kategorian elektroniikka ja tietokoneet tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. techinn:sta löydät täyden Mobilis-kokoelman Puhelimet tuotteita. Mobilis:n Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case:een hinta on 18.517912 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Mobilis Samsung Galaxy A8 Bumper Rugged Case

Väri
Musta
Yhteensopivuus
Samsung
Päällystyyppi
Kestävä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up