up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Motorola

Motorola

KAIKKI ( Motorola )

Noin Motorola

Motorola on maailmanlaajuisesti tunnettu brändi, joka on ollut avainasemassa viestintäteknologian kehittymisessä lähes satavuotisen historiansa aikana. Paul Galvinin ja Joseph Galvinin perustama Motorola aloitti Chicagossa, Illinoisissa pienenä autoradioiden valmistajana vuonna 1928. Vuosikymmenten saatossa yritys on kasvanut teknologiagigantiksi ja ollut pioneerina läpimurtojen tekemisessä telekommunikaatioon, elektroniikkaan ja mobiililaitteisiin. Tänään Motorola jatkaa edelleen innovoinnin kärjessä, tarjoten laajan tuotevalikoiman, joka yhdistää ihmisiä ympäri maailman.
Motorolan vauraan historian ja jatkuvan innovointihalun ansiosta sen nimi on luotettu viestinnän ja teknologian maailmassa. Ensimmäisten autoradioiden lisäksi Motorola on tuottanut ikonisiksi tulleita matkapuhelimia ja laajentunut älypuhelimiin, kuulokkeisiin, walkie-talkie-laitteisiin ja älykelloihin. Motorola on edelleen yhdistävä voima ja innovaatioiden edelläkävijä, olipa kyseessä sitten yhteyden pysyminen, muistojen tallentaminen tai viihteen välittäminen matkoilla.
Innovoinnin ja yhteydenpitämisen perintö

Motorolan perintö alkoi radioteollisuudella, josta se laajeni matkapuhelimiin. Tänään Motorola-puhelimet tunnetaan kestävyydestään, edullisuudestaan ja käyttäjäystävällisistä ominaisuuksistaan, palvellen laajaa kuluttajakuntaa. Modernissa ajassa Motorola on synonyymi älypuhelimille. Heidän Android-käyttöjärjestelmään perustuvat älypuhelimensa tarjoavat jokaiselle budjetille ja mieltymykselle sopivia vaihtoehtoja. Motorola-älypuhelimet ovat tunnettuja puhtaasta käyttöliittymästään, pitkästä akunkestosta ja innovatiivisista ominaisuuksista kuten Moto Mods -järjestelmästä, jonka avulla käyttäjät voivat muokata puhelimiaan lisätoiminnallisuuksilla. Motorola tarjoaa myös laitteen, joka on suunniteltu täydentämään mobiilikokemustasi. Nämä kuulokkeet on valmistettu laadukkaan äänenlaadun ja mukavuuden takaamiseksi. Olipa kyseessä sitten langalliset tai langattomat vaihtoehdot, Motorola-kuulokkeet tarjoavat selkeän äänen musiikille, puheluille ja viihteelle liikkeellä ollessa. Motorolan historia tarjoamalla luotettavia viestintäratkaisuja ulottuu myös walkie-talkie-laitteisiin. Näitä laitteita käytetään eri aloilla, mukaan lukien julkiset turvallisuuden palvelut, rakennustyöt ja ulkoilu. Motorola-walkie-talkiet tunnetaan kestävyydestään, pitkän kantaman ominaisuuksistaan ja edistyneistä toiminnoistaan, mikä takaa selkeän ja luotettavan viestinnän vaativissakin olosuhteissa. Motorolan Edgen sarja edustaa brändin sitoutumista älypuhelimiteknologian rajoja rikkomaan. Motorola Edge -tuotesarja esittelee brändin omistautumisen innovaatioille ja huippulaatuisille suunnittelulle. Motorola-älykellot on suunniteltu täydentämään yhdistettyä elämäntyyliäsi. Ne integroituvat yhteensopivasti älypuhelimeesi, jotta voit vastaanottaa ilmoituksia, seurata terveyttäsi ja käyttää sovelluksia suoraan ranteestasi. Motorola-älykellot tunnetaan tyylikkäästä suunnittelustaan ja intuitiivisesta käyttöliittymästään, mikä tekee niistä tyylikkään ja käytännöllisen lisäyksen arkeesi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje