Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

MSI

Noin MSI
MSI, lyhenne sanoista Micro-Star International, on maailmanlaajuinen johtava peli- ja tietokonehardware-alan yritys. Vuonna 1986 perustettu MSI tarjoaa rikkaan innovaatio- ja laatutietämyksen suunnitellessaan ja valmistaessaan laajan valikoiman tuotteita pelaajille, sisältöluojille ja ammattilaisille. Brändi on ansainnut maineen erinomaisesta teknologiasta, jonka painopiste on suorituskyvyssä, esteettisyydessä ja luotettavuudessa.

MSI on brändi, jolla on pitkä historia erinomaisuudesta peli- ja tietokonealalla. Heidän sitoutumisensa tarjota korkean suorituskyvyn laitteita, mukaan lukien kannettavat tietokoneet, pelikannettavat, pelinäytöt, pelipöydät, sisäiset tietokonejohdot ja virtalähteet, on tehnyt heistä luotettavan valinnan pelaajille, ammattilaisille ja faneille ympäri maailmaa. MSI:n innovatiivinen lähestymistapa yhdistettynä laatuun ja esteettisyyteen jatkaa pelaamisen ja tietokoneen kokemuksen parantamista kaikentasoisille käyttäjille. Olipa etsimäsi huipputason pelisuorituskyky tai voimakkaat tietokoneratkaisut, MSI tarjoaa tarvittavat laitteet.

MSI Pelin ja tietokoneen parantamiseksi

MSI-kannettavat ovat tunnettuja voimastaan ja monipuolisuudestaan. Olipa kyse pelaajasta, sisältöluojasta tai liiketoiminnan ammattilaisesta, MSI tarjoaa monipuolisen valikoiman kannettavia malleja, jotka sopivat tarpeisiisi. Nämä kannettavat on varustettu tehokkailla prosessoreilla, tehokkailla näytönohjaimilla ja hämmästyttävillä näytöillä tarjotakseen syvällisen tietokonekokemuksen. Pelureille MSI-pelikannettavat ovat ykkösvalinta. Ne sisältävät ajankohtaisia grafiikoita ja pelaamiseen keskittyviä ominaisuuksia, kuten korkean virkistystaajuuden näyttöjen ja mukautettavien RGB-valaistusten. MSI-pelikannettavat on suunniteltu tarjoamaan tinkimätön pelikokemus, olitpa sitten kotona tai liikkeellä.
MSI-pelinäytöt on suunniteltu maksimoimaan näkökokemuksesi. Nopeiden virkistystaajuuksien, matalien vasteaikojen ja eloisien värien ansiosta nämä näytöt ovat ideaalia pelaajille, jotka vaativat korkealaatuista visuaalisuutta ja vastaanottokykyä. MSI:n pelinäytöt tulevat eri kokoisina ja resoluutioina, jotka palvelevat erilaisia pelaamisen tarpeita. MSI:n pelipöydät ovat voimakoneita, jotka on suunniteltu käsittelemään vaativimpia peli- ja tietokonekohteita. Nämä järjestelmät sisältävät korkean tason komponentteja, mukautettavia RGB-valaistuksia ja tehokkaita jäähdytysratkaisuja.
MSI kiinnittää huomiota jopa pienimpiin yksityiskohtiin tietokoneesi rakentamisessa. MSI:n sisäiset tietokonejohdot, mukaan lukien SATA-kaapelit ja virtakaapelit, on suunniteltu tehokkaaseen ja siistiin johtojen hallintaan. Nämä johdot varmistavat luotettavan yhteyden ja auttavat ylläpitämään järjestelmän komponenttien optimaalista ilmanvirtaa. MSI:n virtalähteet on rakennettu tarjoamaan vakaata ja tehokasta virtaa peli- tai tietokonerungollesi. Niitä on saatavana eri tehoisina vaihtoehtoina erilaisten asetusten tarjoamiseksi. MSI:n virtalähteet tunnetaan luotettavuudestaan, mikä varmistaa, että järjestelmäsi toimii hienosti, jopa suurilla kuormilla.