up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Nintendo Konsoli Switch Lite

Nintendo Konsoli Switch Lite

Nintendo Konsoli Switch Lite

Nintendo Konsoli Switch Lite

plus
Nintendo

Nintendo Konsoli Switch Lite

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Nintendo Konsoli Switch Lite

Omistettu kädessä pelaamiseen: Järjestelmä pelaajille liikkeellä ollessa. Nintendo Switch Lite on suunniteltu erityisesti kädessä pelaamista varten - joten voit hypätä suosikkipeleihisi missä ikinä oletkin.
Ominaisuudet:
Kompakti ja kevyt:
Tämä kevyt ja tyylikäs muotoilu tarjoaa järjestelmän valmiuden mennä tielle aina kun olet.
Sisäänrakennetut ohjaimet:
Ohjaimet on rakennettu suoraan järjestelmään kädessä pidettävää pelaamista varten, ja vasemmalla puolella on + Control Pad.
Yhteensopivat pelit:
Nintendo Switch Lite -järjestelmä toistaa Nintendo Switch -pelien kirjaston, jotka toimivat kannettavassa tilassa.
Piristyä:
Nintendo Switch Lite on saatavana kolmessa värissä: keltainen, harmaa ja turkoosi.
Parempi yhdessä: Moninpelejä:
Paikallinen langaton: Yhdistä jopa kahdeksan Nintendo Switch- ja Nintendo Switch Lite -järjestelmää toisiinsa pelataksesi moninpelejä missä tahansa.
Online-pelaaminen: Ryhdy joukkueeseen tai ota yhteyttä muiden kanssa online-tilassa ** yhteensopivissa peleissä, joissa on Nintendo Switch Online -jäsenyys.
Lisää järjestelmän ominaisuuksia:
Nintendo eShop: Löydä ja osta digitaalisten versioiden täydet pelit ja DLC.
Uutiset: Hanki viimeisimmät pelin päivitykset, ilmoitukset ja paljon muuta tämän ajan tasalla olevan uutissyötteen avulla.
Albumi: Ota ja tallenna kuvakaappauksia helposti sieppauspainikkeella. Katsele sitten, lisää tekstiä ja jaa albumistasi sosiaalisiin verkostoihin.
Niin paljon pelattavia pelejä:
Nintendo Switch -perheessä on yksinoikeudella pelattavia franchising-pelejä, kuten Super Smash Bros. ™, Zelda Legend, Mario Kart ™ ja monet muut.
Löydät myös hienoja pelejä muilta kehittäjiltä - uusia lisätään joka viikko
Nintendo Switch Lite -sovelluksen lisääminen Nintendo Switch -perheeseen
Voit käyttää digitaalisia pelejäsi useissa järjestelmissä.
Voit myös siirtää tallennettuja tietoja järjestelmien välillä.


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään techinn:ssa, omassa elektroniikka ja tietokoneetvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Nintendotuotteita suoraan Nintendo:lta. Kysy meiltä lisää elektroniikka ja tietokoneettuotteista, kuten Nintendo Konsoli Switch Lite, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Nintendo Konsoli Switch Lite

Väri
Sininen
Tuotetyyppi
Konsolit

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Tyytyväinen

-

Hieman huolissani lähetyksen viivästymisestä, mutta asiakaspalvelusta oli hyötyä, lopulta se saapui ajoissa vauvani Saint Luciaan. Lähetetty erittäin huolellisesti, kaikki saapui ehjänä ja toimivassa kunnossa, erinomainen sivusto, teen muita ostoksia. Kiitos

Fantastinen

-

Erittäin hyvä konsoli ... Tyttäreni oli kiehtonut ...

Konsoli on hämmästyttävä

-

Uskomaton konsoli on tarjous, jota ei saa hylätä

Myöhäinen ja ahdistunut

-

Tein tilauksen 11. toukokuuta, lähetin 14. päivänä ja saavuin 13. kesäkuuta! Seuranta ei liikkunut ollenkaan, se oli myöhässä ja olin huolissani, mutta se saapuu kunnolla ^ ^ Päärunko on kulunut 2 kuukautta, mutta ei ole ongelmaa Se ei ollut ^^; Se oli ensimmäinen kerta ulkomailla, mutta ihmettelen, onko toimitustapa erilainen? Toinen merentakainen sivusto saapui kuitenkin aikaisemmin! Se saapui noin viikossa (> _

Katsaus kytkimeen (koralli)

-

Ainoa syy, miksi en tehnyt siitä 5 tähteä, johtuu vain siitä, kuinka kauan tämän tuotteen saapuminen kesti. Kaiken kaikkiaan tuote on täydellisessä kunnossa! Tilasin ensimmäistä kertaa täältä ja olin hieman hermostunut, mutta tämä on uskottava paikka. Asun Yhdysvalloissa ja sovittimessa on eurooppalainen pistoke, joten pidä tämä mielessä, jos käytät eri pistoketta ja joudut joko sovittimella tai uudella laturilla.

Se vie aikaa w

-

Tilasin 6.6. Ja odotin saapumisen 7.-7.7. Ja saapumisen 7.7. Olin poissa, mutta pystyin yleensä toimittamaan sen uudelleen. Minulla ei ollut peräkkäisiä vapaapäiviä, joten luulin sen saapuvan aikaisemmin. Tariffikustannukset olivat 1220 jeniä. AfterShip päivittää tilauksen jälkeen myöhässä, mutta voit levätä helposti tietäen, missä matkalaukkusi on. Kytkin avaamisen jälkeen oli uusi ja käynnistyi ilman mitään ongelmia. Poistoaukko on ns. C-muotoinen pyöreä tappi. Näyttää hyvältä olla C → A -muunnostulppa. Se oli ensimmäinen kerta ostaa ulkomailta, joten olen iloinen siitä, että sain epätavallisen kokemuksen ja sain uuden Switch Lite ✨

Olen iloinen

-

Saavuin päivää myöhemmin kuin suunniteltiin, mutta sain helpotuksen, että pystyin seuraamaan sitä. Olen iloinen, että en voi ostaa sitä helposti.

Melko

-

Odotin. Tilasin 17. toukokuuta ja saapuin lopulta 26. kesäkuuta. Kesti kuukauden ja 9 päivää! Alun perin sen odotettiin saapuvan 1. kesäkuuta, joten se on yli 3 viikon viive. .. Vaikuttaa siltä, että sen vastaanottaminen maksaa 1400 jeniä, ja hinta ei ole juurikaan muuttunut sen ostamisesta kotimarkkinoilla. oppi paljon.

Se viivästyi, mutta saapui turvallisesti.

-

Se on paljon halvempaa ostaa kuin Japanissa. Koska saapuminen vie kuitenkin kauan, sinun on odotettava kärsivällisesti. Tuotetta voidaan käyttää ilman ongelmia.

Saapui!

-

Tilasin keskiyöllä 11. kesäkuuta ja sain matkalaukkuni ennen iltaa 23. kesäkuuta. En tehnyt mitään seurantaa, koska ajattelin, että sen saapuminen vie yli kuukauden, mutta olin yllättynyt ja onnellinen siitä, että se saapui turvallisesti noin kahdessa viikossa! On. Pyysin toimitusta Japan Postilta. Lisämaksu 1 400 will veloitetaan, kun saat matkalaukkusi. (Tullitariffi 1200 jeniä ja tullimaksu 200 jeniä) Vaikuttaa siltä, että kotimainen muuntamissovitin on C-tyyppiä. Pakkaus on puhdas ja olen erittäin tyytyväinen! !

1 kuukausi tilauksesta saapumiseen

-

Tilasin sen 8.8. Ja saapuin 6.6. Minun jälkeen tilaamani henkilö oli lähettänyt aikaisemmin, joten kun otin yhteyttä häneen, hän tarkisti sen ja lähetti sen pian. Olin ahdistunut siitä, että minun perässäni tilannut henkilö ei muuttanut lainkaan kuljetuksen keskellä ja saapui aikaisemmin, mutta kun kysyin kysymyksen, vastasin kohteliaasti eikä vastaus ollut hidasta. Joten se oli kiva. Upea, kun saavut viimeiseen postitoimistoon! Sain ilmoitussähköpostiviestin, joten luulin sen olevan söpö. LOL Tietenkin, laturi on sovitin ulkomailla määritettyihin vaatimuksiin. Ostin sen merentakaisilta sivustoilta, joten se on ilmeistä. Näyttää siltä, että joillakin ihmisillä on tariffit, mutta en. Pakkauksissa ei ollut ongelmia eikä vaurioita, ja odotin jonkin aikaa, mutta olen iloinen, että ostin tämän sivuston.

Lopulta se saapui!

-

Oli hyvä, että tilasin toukokuun alussa ja lähetin aikaisin, mutta sen piti saapua 18. toukokuuta - 22. toukokuuta, mutta lähdin Hollannista 22. toukokuuta. 6/8 saapui Japaniin. Saatuaan Kawasakiin se on voinut kuljettaa meritse. Lopulta saapui kotiin 6. syyskuuta. Pakkaus oli oikein ja saapui ilman vaurioita. Sovitin oli eurooppalainen, mutta pidän sen ulkomaille matkustamista varten. Voin asentaa sen asianmukaisesti japaniksi ja lapseni ovat onnellinen. Kesti kaksi kertaa niin kauan kuin olin suunnitellut, joten odotin liian kauan ja koululomat päättyivät, joten sain 4 tähteä.

Se saapui noin kuukaudessa

-

Tilattu 11. toukokuuta → Vaihto 14. toukokuuta → Lähetetty 17. toukokuuta → Seuranta lopetettu täällä. Kun tarkistin sen 17 TRACK -laitteella, se kuljetettiin 23. toukokuuta. 6.6. Saapui lopulta Japaniin. Japan Postin seuranta heijastui 6.8. Ja saapui 6.10. Ostin sovittimen etukäteen, joten voin pelata ilman ongelmia. Jos onnekas, näyttää siltä, että jotkut ihmiset saapuvat aikataulun mukaisesti, mutta tilata on turvallisempaa, koska se vie noin kuukauden.

Se saapui noin kuukaudessa

-

Tilain 8. toukokuuta ja odotin saapuneeni 20. – 25. Toukokuuta, mutta ... saavuin turvallisesti 10. kesäkuuta. Jos odotat kärsivällisesti, saat sen.

Oli hyvä!

-

Se on erittäin hyvä, koska voit käyttää sitä, jos ostat muuntosovittimen! Se on hyvä, koska sitä ei ole saatavana Japanissa.

Olen tyytyväinen

-

Tilasin 10. toukokuuta ja saavuin 10. kesäkuuta, tarkalleen kuukautta myöhemmin. Koska en enää pystynyt jäljittämään sitä 24. päivästä, tunsin oloni levottomaksi, joten kun otin yhteyttä yritykseen, sain vastauksen heti. Vastaus oli hyvä ja myöhässä, mutta olen tyytyväinen. Voit seurata sitä 17track-nimisen sovelluksen avulla, joten jos olet lopettanut seurannan, käytä sitä.

Toimitus oli viikon myöhässä

-

Tilasin 15. toukokuuta ja minulla oli suunniteltu toimituspäivä 26. toukokuuta - 1. kesäkuuta, mutta saavuin 8. kesäkuuta! Jos olet myöhässä, haluaisin, että teet toimitusajan hieman pidempään. Tuotetta käytettiin onnistuneesti!

Alle kuukausi saapua

-

Kuten kirjoitit, olin yllättynyt siitä, että saapuminen oli odotettua myöhemmin, mutta saapuminen oli turvallista. 5/15 Tilaus → 5/19 Laiva Hollannista → 6/5 Saapuminen Japaniin → Tulliselvitys → 6/8 Toimitus valmis. Laturi on merentakaisten vaatimusten mukainen, mutta se korvataan iPad Pro -laturilla. Kuten kaikki katsoivat, pidän tärkeänä odottaa kärsivällisesti, joten jos harkitset ostamista lahjaksi, ole varovainen päivien lukumäärässä.

On saapunut.

-

Tilattu 19. toukokuuta, saapunut 8. kesäkuuta. Vaikka kesti hieman suunniteltua kauemmin, minulle lähetettiin kuva lähetetyn paketin laskusta ja pystyin vahvistamaan toimitetun tavaran sijainnin Japanin postin sivustolla, joten en ollut huolissani. Kuten joku kirjoitti, minulla oli helpotusta tietää 17TRACK: n yksityiskohdat missä se on. Matkustaessasi Euroopasta Japaniin, matkalaukut ovat jumissa noin 2 viikkoa, mutta se on ymmärrettävän alueen sisällä. Jos odota, se ei ole ongelma. Älä myöskään unohda Japanin sovitinta.

Saapui

-

Tilasin Japanin postitse 7. toukokuuta. Ehkä se johtui ulosteiden vähenemisestä, mutta kesti koko kuukauden, mutta ulkokuori ei ole erityisen tuskallinen. Jotkut ihmiset näyttävät maksavan tariffin, mutta en. Kesti hetken, mutta mielestäni se on silti tarpeeksi hyvä lisätä tuhlaasti jäsenrekisteröintejä ja sovelluksia joihinkin sivustoihin, hakea arpajaisia ja odottaa arpajaisia. Ehkä se vie niin monta päivää kuin koko. Ei sovi kärsimättömille ihmisille.

Saapui

-

Tilasin 13. toukokuuta ja saavuin 8. kesäkuuta. Saapumispäivä oli 1.-5. Kesäkuuta, mutta mietin, olisiko koronan vuoksi kesäkuun puoliväli, joten se oli aikaisempi. Koska tähän sivustoon linkitetty seurantapalvelu ei muuttunut ollenkaan 20. toukokuuta eikä se edes edes toukokuun lopussa (nauraa), kysyin operaatiota. Hän antoi minulle pakettitiedot englanniksi. Henkilökohtaisesti suosittelen seurantapalvelusovellusta nimeltä 17TRACK. Vain rekisteröimällä sähköposti, pystyimme saamaan tietoja aikaisemmin kuin seurantapalvelu tällä sivustolla ja nopeammin kuin Japan Post. En maksanut tullia rahtien keräyksenä, luultavasti koska maksoin PayPal-kortilla. Ne, jotka voivat odottaa kärsivällisesti, saavat ehdottomasti tuotteen. Pakatin sen pakkaukseen, mutta (nauraa) Puhun siitä kaikkien arvosteluissa, mutta se on Switch, jota myydään ulkomailla, joten laturi on ulkomailla. Paljon kiitoksia johdolle. Kiitos paljon.

Odotetaan rauhallisesti

-

Kesti aikaa, mutta saavuin turvallisesti. Tuotteella ei ollut ongelmia ja laatikko oli kaunis. Mukana toimitetulla verkkolaitteella on muoto, jota ei voida käyttää Japanissa, joten se on ostettava erikseen tai käytettävä muuntamispistoketta. Olen tyytyväinen voidessani ostaa uuden tuotteen, vaikka sitä ei ole helposti saatavilla Japanissa. Vaikka monien arvostelujen sanotaan olevan myöhässä, koronassa on globaalia viivettä, joten ihmettelen, kestääkö se noin kuukauden. Jos haluat saman tason toimitusten kuin Japanissa, mielestäni olisi parempi välttää ulkomailta postimyyntiä mielenterveydellisistä syistä. Minun tapauksessani tilasin 6. toukokuuta, lähetin kansainvälisestä vaihto-toimistosta 14. toukokuuta, ja hetken kuluttua ei ollut mitään liikettä, ja saavuin Japaniin 5. kesäkuuta. Sain sen 8. kesäkuuta. Vain viitteeksi.

Varmasti myöhässä. mutta…

-

Jos olet ostanut tuotteen ulkomailta, sen saapuminen on aikaisin noin kuukauden. Lisäksi korona-vaikutus on vähentänyt lentojen määrää. Tilasin 5/10, määrä saapua 25. toukokuuta, vaihdettiin 14. toukokuuta, odotin lentoa 23. toukokuuta, ja juuri ennen päivityksen jälkeen saapuin lopulta 6. kesäkuuta Japaniin. Mielestäni ihmiset, jotka saapuivat myöhässä kuten minä, olivat vain onnea. Lentoasemilla, joille ne lähetetään, ja kuljetusten ajoituksessa on eroja. Koska laskut ja valokuvat paketeista lähetetään, se ei ole huijaus, ja mielestäni ensimmäinen maksu on sama, vaikka ostaisit sen Japanissa. Päinvastoin, kerätkö rahaa? ? Melun tekeminen vie joka tapauksessa alle kuukauden. Odotetaan vähän kauemmin.

Saapui turvallisesti.

-

Ostan usein tuotteita myös muilta sivustoilta muilta sivustoilta, mutta mielestäni ne saapuivat myöhemmin kuin tuotteet Yhdysvalloista ja Italiasta, luultavasti siksi, että ne lähetettiin Alankomaista. Jäljitystilanteen suhteen, kuten muualla mainittiin, lopetin toimintansa toisen viikon jälkeen, ja jopa viikon kuluttua en muuttanut, joten tein tutkimuksen ja otin minuun yhteyttä. Kyselyihin vastattiin nopeasti. Kyselyn jälkeen sain tilaraportin huolellisesti monta kertaa sähköpostitse, ja tänään tuote saapui turvallisesti. Olen tyytyväinen tuotteeseen, eikä tuote itse ole vaurioitunut. En usko, että se on kiireellisille ihmisille, mutta mielestäni siitä voi olla hyötyä niille, joilla on aikaa ostaa, koska se on edullinen.

Voit odottaa kärsivällisesti.

-

Unohdin ostani, mutta se oli toukokuun alussa. Odotin kärsivällisesti, joten saavuin tänään noin kuukaudessa ilman stressiä. Laatikko oli hiukan murskattu, mutta se toimi hyvin. Suosittelemme, että et osta, jos haluat lähettää tai toimittaa heti, kuten tärkeä verkkokauppasivusto. Se ei ole huijaus. Seuranta myös pysähtyi hetkeksi, mutta jos odotat, se saapuu. Jos haluat nopeutta, se on nopeampi tilata Japanista ja kunto hyvä.

Se on hidasta

-

Tilauksen yhteydessä pystyin ostamaan sen melkein kiinteään hintaan, kun sitä myytiin Japanissa noin 40 000 jenillä, mutta on hyvin myöhäistä ... Uskon, että siihen voi auttaa, koska se on tällä hetkellä ulkomailta. Tilattu 16. toukokuuta, toimitettu 22. päivänä, jahtaaminen katkaistaan Hollannin kansainvälisessä pörssissä 24. päivänä. En usko, että se on huijaus, koska jotkut ihmiset ovat toimittaneet sen hyvin ja niillä on matkatavaroiden kuva ja numero oikein, mutta odotan sen saapumista voin ostaa sen samaan hintaan Japanissa. Henkilöstä riippuen se voi viedä noin kuukauden, joten odota kärsivällisesti.

Turvallisesti saapunut.

-

Tilasin sen 17. toukokuuta, ja saapumispäivä oli 26. toukokuuta - 1. kesäkuuta, mutta se saapui turvallisesti kotiin 30. toukokuuta. Vaikka tarkistan sen nyt, seuranta ei ole toiminut lainkaan 24. päivästä lähtien, joten olin huolissani, koska vahvisin tarkistuksen odottaessani, mutta se saapui suunnitellusti. Katsauksissa vahvistettiin, että lataussovitin on tyyppiä C ja että siitä kannetaan tulleja, joten erityistä ongelmaa ei ollut. Vaikka takuuta ei ole, pystyin käyttämään sitä ilman ongelmia ja pystyin tietysti asettamaan japanin kielen, joten mielestäni voisin ostaa sen kohtuulliseen hintaan ottaen huomioon kotimarkkinahinnan.

Kuten suunniteltu

-

Tilaa 15. päivä. Saapui 1. päivä ja oli aikataulussa, eikä valituksia ollut. Mielestäni on ymmärrettävää, että se maksaa veroa, koska se on ulkomailta tulevaa postia.

Täydellinen

-

Se on täydellinen lahja

Se tulee olemaan kuukausi pian

-

Tilasin 11. toukokuuta, enkä ole vielä saanut sitä. Seuranta on myös pysähtynyt 20. päivästä. Olen huolestunut, koska on olemassa paljon arvosteluita, joissa sanotaan, että ihmiset, jotka tilasivat minun jälkeenni, saapuivat.

Maksujen ja lähetysmaksujen lisäksi peritään tulleja!

-

Ostettu 6. toukokuuta, toimitettu 11. päivänä, saapunut 1. kesäkuuta. Odotettu saapumispäivä ei pudota. Sinun pitäisi odottaa vievän 3 viikkoa toimituspäivästä. Seuranta ei ole toiminut ollenkaan 14. päivästä lähtien, mutta se näyttää vain vievän aikaa. Jos paketti koskee Japania, on helpompi löytää se Japan Post -sivustolta ja se heijastuu nopeammin. Kuten tarkistuksesta näet, vaikka sitä ei selitetä missään selityksessä, siinä on tariffi, joten kokonaiskulut ovat loppujen lopuksi korkeat. Se voi olla hyvä niille, jotka haluavat odottaa kärsivällisesti ja ostaa jopa 1 jeniä halvalla, mutta niille, jotka haluavat sen nopeasti, niille, jotka eivät halua ärtyä, voi olla turvallisempaa ostaa se Japanin kirppusivulta ...

Se vie aikaa, mutta saapuu tiukasti

-

Tilasin 5/10, odotettu päivämäärä oli 16-25 päivää, ja se todella saapui 6./1. Olin huolissani siitä, että seuranta ei siirtynyt ennen kuin se saapui Japaniin, mutta saapui turvallisesti. Pakkaus on myös kohtelias, ja laturissa on myös muuntaja, joten voit käyttää sitä ilman ongelmia. Olin yllättynyt, kun minulle kerrottiin, että tulliselvitysmaksu olisi 1400 jeniä, kun sain sen tietämättä sitä, mutta sain tietää, että se on tarpeen ulkomaille. Kesti aikaa, mutta olen tyytyväinen, että voin ostaa sen halvemmalla kuin nykyinen markkinahinta. Suositellaan niille, jotka voivat odottaa kärsivällisesti.

Saapui

-

11. toukokuuta tilaus → 1. kesäkuuta Kesti enemmän päiviä kuin odotettiin, koska en lentänyt Coronassa, joten en voi auttaa sitä. Olin huolestunut, koska ostin sen ensimmäistä kertaa, mutta jos Japanissa on jotain, jota en voi ostaa ensi kerralta, Tech Inn voi olla yksi ehdokkaista.

Saapui

-

Tilasin 15. toukokuuta, lähetettiin 22. toukokuuta ja saapuin aikataulun mukaan 1. kesäkuuta (Japan Post). Käytössä ei ole ongelmia. Tuotteen + toimituskulut + tariffit (1400 jeniä) olivat yhteensä 26 tuhatta. Menestyin edelleen arpajaismyynnissä, ja toisen myyntityönä esiteltiin halvalla kirpputorisovelluksessa, eikä minulla ollut varaa siihen Japanissa, mutta näin sen Twitterissä ja ostin sen. Olin helpottunut, että pystyin seuraamaan sitä Japan Postin avulla. Kiitos paljon.

Saapui

-

Tilasin sen illalla 15. toukokuuta ja saavuin 1. kesäkuuta aikataulun mukaisesti. Tullien maksaminen kesti 1 400 jeniä. Loppujen lopuksi se oli 18% korkeampi kuin tariffien ja lähetysten listahinta. Se on kallis ottaen huomioon, että ulkomailla ei ole huoltoa ja latauskaapelia, mutta se johtuu vain siitä, että sitä ei voi ostaa Japanista. Vaikka englanti on vähän ärsyttävä, saan nopeasti vastauksen kaikkiin kysymyksiin. Minusta se oli hyvä ensimmäistä kertaa.

Ratkaistu !!

-

Jos teet tilauksen, voit olla varma, että yksityiskohdat näytetään, jos seuraat sitä 17TRACK-nimisen sovelluksen tai webin avulla!

Saapui

-

Tilattu 16. toukokuuta. Sain sen 31. päivänä. Pystin jäljittämään sen, joten olin helpottunut odottamaan. Se oli aikataulussa, koska suunniteltu saapumispäivä oli 1. kesäkuuta asti. Pakkaus on myös kohtelias. Jos käytät vain Japaniin tarkoitettua verkkolaitetta ja käytät sitä, siitä ei tule ongelmia.

Saapui

-

16. toukokuuta järjestys. Sain sen 31. päivänä. Saapumispäivä oli 26. toukokuuta - 1. kesäkuuta, joten se oli suunnitelmien mukaan. Pystyin odottamaan, koska pystyin jäljittämään sen. Jos valmistettaisiin vain Japaniin tarkoitettu verkkolaite, sitä voitaisiin käyttää ilman ongelmia. Pakkaus oli myös kohtelias.

Saapui

-

Saapui 5 päivää myöhässä. Saapui, vaikka jahdata ei liikkunut ollenkaan ... Koska arpajaiset hävitettiin, olen iloinen, että sain ostaa sen.

Ems-seuranta ja sel -lennot

-

Lähetimme Hollantiin 14. toukokuuta ja saavuimme Kawasaki Higashi -toimistoon 29. toukokuuta. Japan Postin verkkosivuston mukaan suunniteltu päivämäärä SEL-lentoon Alankomaissa oli noin kaksi viikkoa, joten se näyttää melkein suunnitellulta. Vaikuttaa siltä, että voisin rekisteröidä EMS: n uudelleen Kawasaki Higashissa, joten en voi enää seurata sitä PostNL: ssä, mutta pystyin seuraamaan sitä Japan Postin "Tarkista EMS-toimitustila" -kohdassa. Se näyttää saapuvan 31. toukokuuta. Kesti aikaa, mutta kiitos.

Lähetyssovitin on kallis, koska siitä kannetaan tullit

-

Koska se oli ensimmäinen kerta ostaa ulkomailta, en edes ajatellut tariffeja. Tiesin sen ensimmäistä kertaa katsomalla muiden ihmisten arvosteluja.Kun katsoin sitä, näyttää siltä, että henkilö, joka ostaa sen, maksaa sen. Mielestäni se ei ole tällainen ongelma, mutta uskon, että jälleenmyynti ei katoa, joten en saa sitä vielä, mutta on parempi olettaa, että osto kestää kuukauden.

Petos

-

14. päivästä lähtien seurantatoiminto ei liiku ja ääntä ei kuulu

Se oli kunnollinen sivusto

-

On myöhäistä, mutta se saapuu oikein! ! Ostin sen 1. toukokuuta ja saavuin 30. toukokuuta!

Pystyin käyttämään sitä ilman ongelmia

-

se saapui turvallisesti

Pahin

-

Kuukausi tilaukseni jälkeen sitä ei ole vielä saapunut. Olen huolissani siitä, että se todella saapuu. Olen pahoillani siitä, että ostin sen täältä, vaikka se on muiden arvioita.

Varmasti saatavana

-

Tilattu 9. toukokuuta, toimittanut Japan Post 27. toukokuuta. Alkuperäinen suunniteltu saapumisaika oli 21. – 25. Toukokuuta, joten se oli kaksi päivää myöhässä, mutta mietin, onko se mahdollista tämän tilanteen vuoksi. Tuotteella ei ole ongelmia paitsi, että sovitin on määritelty ulkomailla. Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on valmistella USB-C-kaapeli älypuhelimesi lataamista varten. Lisäksi, kun voin odottaa hitaasti, haluaisin ostaa toisen tuotteen.

Mahdoton jäljittää

-

Ostettu 6. päivänä, toimitettu 11. päivänä, seurantaa ei ole päivitetty 14. päivän jälkeen eikä esine ole vielä saapunut. Miksi se ei heijastu, kun kirjoitan arvostelua? Olen hieman huolissani ...

-

Ostin sen koko ajan

-

Löysin sen ja ostin sen, mutta en saanut sitä tilauksen jälkeen 10. toukokuuta ... Olen pettynyt, jos en aseta aikataulua myöhemmin. Olen huolissani siitä, että ihmiset voivat todella saada sen. Kuinka kauan minun odottaa ...

Se ei saavu kahden viikon kuluttua

-

Ostin sen 5. / 10. Tapaan kuin edellinen, mutta 14. päivästä päivämäärän lähetyksestä ei ole edistytty. Vaikka tuotteella ei ole ongelmia, en tiedä pakkauksen sijaintia. Missä se on nyt?

Hieman jälkeen

-

Saapui 9. toukokuuta, saapui 19. – 25. Odotan edelleen, mutta jahdata näyttää saapuneen Japaniin keskiyöllä 23. päivänä. Olen varma, että uusi Corona on vähentänyt lentojen määrää, joten kuljetus vie jonkin aikaa. Odotan vähän kauemmin. Odotan sitä.

Dhl: n suosittelema lähetysmenetelmä

-

Valitsin EMS: n ja ostin sen 7. toukokuuta, mutta jätin sen Hollannin kansainvälisestä vaihto-toimistosta 14. päivänä, enkä ole vielä saanut sitä. Toimituskulut ovat melko korkeat, mutta näyttää siltä, että DHL saapuu pian, joten suosittelen DHL: tä niille, jotka ovat väsyneitä odottamaan. Olen tuskallinen ihminen ...

Oli aikaista

-

Tilasin sen 16. päivä, ja sitä oli tarkoitus käyttää 22. – 25. Otin yhteyden DHL: ään seurantanumerosta ja olin toimittanut sen turvallisesti 22: een. En kuullut, että 2300 jenin tulliveron kannettaisiin sen vastaanottaessa, mutta sain helpotuksen siitä, että pystyin seuraamaan sitä oikein, kunnes se saapui. Olen nopea ja tyytyväinen!

Seuranta ei heijastu? !

-

Ostetaan 6. päivänä, toimitettu 11. päivänä, mutta seuranta ei ole siirtynyt 14. päivästä lähtien. Olen huolissani siitä, onko pohdinnassa viivettä vai onko se menetetty ... Suunniteltu päivämäärä on kulunut, mutta odotan vähän kauemmin ...

Underwriting

-

Tilasin sen 13. ja se allekirjoitettiin 16., mutta se ei muuttunut. Se oli suunnitelluna päivänä 22–27, mutta minusta tuntui, että se oli kaksi viikkoa myöhässä

Jos odotat ...

-

Kesti 3 viikkoa, mutta suosittelen, että saat sen. Se on turvallista, koska voit seurata nykyistä sijaintiasi seurantasovelluksella.

Matkalaukut eivät liiku

-

On arvostelu, jonka tilasin 10. toukokuuta ja saapuin 15., mutta tilasin sen samana päivänä, ja paketti ei siirry 14. toukokuuta ... Oli kirjoitettu, että se viivästyi 10 päivää tai 2 viikkoa. Olen kyllästynyt näkemään, ettei viikon tai kahden myöhästymisellä ole mitään ongelmaa

Olen saapunut kauan odottaa.

-

Se saapui 9 päivää myöhässä. Pakkaukset olivat kuitenkin erittäin kohteliaita ja tuki oli erittäin hyödyllistä. Tyyppinen pistorasia (tehonmuuntaminen) 100 jeniä kauppa riitti. Jos en kiirehtinyt, se oli erittäin halpa hankinta. Kiitos.

Se saapui turvallisesti

-

Ostin sen 1. toukokuuta ja saavuin kotiini 21., noin viikkoa myöhemmin kuin suunniteltiin. Sillä välin voit nähdä tilauksesi nyt tilausseurannan avulla. Vaikka myöhässä, se saapui kunnolla, ja ohjeet ja laturi olivat eurooppalaisia versioita, mutta ohjeet eivät olleet toistaiseksi pakollisia, ja laturi oli myös ostanut japaninkielisen version etukäteen, joten erityistä estettä ei ole En tiennyt. Jos käynnistät Kytkimen ja valitset japanin ensimmäisen kielen valinnassa, mielestäni se on ok. On kulunut päivä heidän saapumisestaan, mutta se toimii hyvin. Koska se oli ensimmäinen kertani tehdä ulkomailla postimyyntiä, minusta tuli ahdistunut ja olen pahoillani, että olen lähettänyt tiedusteluja monta kertaa. Kiitos ystävällisestä vastauksesta.

Voidaan käyttää pohjois-amerikassa ja japanissa

-

Kesti hetken (minun tapauksessani kesti melkein kaksi viikkoa), mutta se saapui. Pakkaus oli siisti ja laatikko ja sisältö olivat hyvässä kunnossa. Vaikka latauspistoke on tarkoitettu ulkomaille eikä japanilaista käsikirjaa ole, voit valita kielikokoelman japanin ja voit pelata ilman ongelmia, jos valitset oletuksena Käytä Japanissa.

Saapui

-

Se saapui noin 20 päivää saapumispäivän jälkeen. Alun perin sitä oli vaikea saada, joten ajattelin sen olevan hyvä. Olin huolestunut, kunnes se saapui, mutta kun tein kyselyn, sain nopean vastauksen. Kiitos paljon.

Pahin

-

Vaikka asettaisin tähtiä 0: ksi, se muuttuu 5: ksi? Mietin, käytetäänkö tätä myös. Se on hauska yritys.

Alin pahin

-

Se on kaikkien aikojen pahin sivusto. Vaikka 10 päivää on kulunut suunnitellusta saapumispäivästä, en ole saapunut enkä ole ottanut sinuun yhteyttä viiden päivän ajan. Olen todella pahoillani siitä. Ehdottomasti ei suositella.

Jos odotat

-

Se saapui odottaessani, mutta se saapui 10 päivää myöhemmin kuin Totobi. Pakkaus oli myös erittäin kohtelias. Olen kysynyt sähköpostitse monta kertaa ja vastannut oikein kaikkeen. (Vaikka se oli englanniksi ...) Olin tyytyväinen, koska se saapui tiukasti! !

Oli hyvä ostaa

-

Saapui 10 päivää suunnitellun toimituspäivän jälkeen. Se on suosittu tuote, ja suunniteltu päivämäärä ilmoitetaan selvästi tilauksen yhteydessä, joten mielestäni niiden, jotka tilaavat tästä eteenpäin, pitäisi odottaa kärsivällisesti. Vaikka lähetysmaa on Alankomaat, Japanissa ostettuja ohjelmistoja voidaan käyttää ilman ongelmia. Ostin aitoa sovitinta etukäteen Amazonista noin 2000 jenillä. Olen kiitollinen siitä, että hinta on paljon halvempi kuin nykyinen markkinahinta siihen sisältyy.

Liian myöhään

-

Se on kaksi viikkoa odotetun saapumispäivän jälkeen. En ole vielä tullut, ja voin seurata sitä, mutta seuranta ei liiku ollenkaan, eikä minulla ole merkkejä tulosta. On sääli, että vaikka olin ulkomailla, olin odottanut pitkään saapumispäivääni, mutta siitä ei ole kulunut kaksi viikkoa.

Pahin sivusto

-

On kulunut yli viikko suunnitellusta saapumispäivästä, joten olen kysynyt neljä peräkkäistä päivää, mutta viides päivä on silti viimeinen peräkkäinen rivi niin huono myymälä ensimmäistä kertaa, ihmettelen kuinka pian se saapuu. Pahoittelen shoppailua täällä.

Se on hyvä kauppa.

-

Voit käyttää toimitettuja tavaroita ilman ongelmia. Käytä vain japanilaisia sovittimia. Lisäksi e-collection oli 2300 jeniä käteisellä. Koska tämä oli ainoa selitys, yksi tähti oli miinus. Jos minulla on mahdollisuus, lopetan sen käytön.

Sovitin

-

Voit tehdä sen usb c-kaverilla 100 jenin kaupassa.

Tänään

-

Saavuin turvallisesti. Lähetä se noin viikon ajan. Olen onnellinen, kun se saapuu. Kiitos paljon.

-

Se on vain viikon myöhässä. Mielestäni on aikaista tässä tilanteessa. Pakkaus on myös kohtelias. Kuten sanot, laturi on ulkomailla, mutta voit käyttää sitä, jos käytit muuntajaa. Kiitos paljon.

Saapui

-

Nintendo Switch halusi valoa ja etsin sitä. Löysin tämän tuotteen ja ostin sen. Ostetaan 10. toukokuuta ja saapuu 15. toukokuuta. Pistorasia on eurooppalainen, mutta ymmärsin sen ja ostin sen, joten valmistelin erillisen virtamuuntamistulpan ja se oli käyttövalmis. Olin helpottunut vahvistamaan toimituksen tila reaaliajassa. Kiitos paljon!

Se saapui kunnolla

-

En usko, että voisin saada kytkimen, jota oli vaikea hankkia tällä aikakaudella, joten en voinut huolehtia, ennen kuin sain sen, mutta olen onnellinen, kun se saapuu. Olin onnellinen, koska pystyin tarkistamaan tuotteen tilan chatin kautta. Kiitos paljon.

Sain

-

Kiitos tästä pulaajasta! Se on kansainvälinen postitus, joten saapuminen vie kauan ja ole varovainen, koska se on ulkomaille tarkoitettu lataussovitin!

Kiitos

-

Vaikka oli joitain ongelmia, kuten saapumispäivän viivästyminen useilla päivillä, saavuimme turvallisesti. Kunnes sain sen, kysyin kysymyksiä ja vastasin nopeasti ja kohteliaasti. Kiitos. Sovitin on valmistettu ulkomailla, joten sitä ei mielestäni voida auttaa, koska se on Hollannin tuote. Voit ostaa c-tyypin USB-koodin tai aitoa Nintendo-tuotetta 100 ekvivalentilla. Kiitos kohteliaasta vastauksestasi tähän aikaan.

Olen tyytyväinen!

-

Olen iloinen, että se on uusi esine tai kiinteä hinta kuin sen ostaminen kalliilla kotimaisella huutokaupalla. Koska matkatavarat ovat Alankomaista, en välitä niin paljon Coronaviruksesta, eikä minulla ole mitään ongelmaa, koska ulkomailla valmistettuja sovittimia voidaan käyttää matkoilla. Odotan innolla eläinmetsää.

Tuskin

-

Löysin sen lopulta.

Saapuminen

-

Se oli turvallista. Se oli kuitenkin viikon jäljessä alkuperäisestä odotetusta saapumispäivästä. Siinä vaiheessa vähennetään yksi tähti. Koska lataussovitin on tehty ulkomaille, sitä ei voida käyttää Japanissa, mutta tämä on väistämätöntä, koska myynti tapahtuu ulkomailla. Olen kiitollinen siitä, että sain ostaa sen kiinteään hintaan, koska sitä on tällä hetkellä varastossa.

Olen onnellinen

-

Löysin sen lopulta!

Suositellaan, jos haluat ostaa halvalla

-

On suositeltavaa, jos haluat ostaa halvalla, mutta on myöhäistä. Sen oli tarkoitus saapua viikossa, mutta se saapui vähän alle kahdessa viikossa. Olin iloinen siitä, että voin ostaa sen listahintaan, mutta olen pahoillani siitä, että laturi tehtiin ulkomaille eikä tuki Japanin myyntipisteitä

Saapuminen

-

Sain sen tänään. Se on turvallista, koska seurannanäyttö on aina näkyvissä. Käytin sitä, koska en päässyt Japaniin.

Sain

-

Saapui suunnitellusti. Olisin ollut iloisempi, jos saapuisin aikaisin. Pystyin käyttämään sitä oikein, mutta onko se sovitin? Valmistettu ulkomaille? Se oli

Hienoa!

-

Kiitos!

Löysin sen! olen onnellinen!

-

Halpa hinta

Tein sen

-

Löysin sen lopulta! Kiitos!

Löysimme vihdoin lähellä kehon hintaa.

-

Olen onnekas!

Kiitos

-

kiitos

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up