up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Nintendo Ohjain Rannehihnalla Switch Joy-Con

plus
Nintendo

Nintendo Ohjain Rannehihnalla Switch Joy-Con

Tuotekuvaus Nintendo Ohjain Rannehihnalla Switch Joy-Con

OMINAISUUDET:
Laitetyyppi: Peliohjain
Tuetut pelialustat: Nintendo Switch
Pelin ohjaustekniikka: Analoginen / digitaalinen.
Liitäntätekniikka: Langaton
Laitteen liitäntä: Bluetooth.


Aiotko hankkia itsellesi suositun Nintendo Ohjain Rannehihnalla Switch Joy-Con:n? Kaikki Nintendo-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Nintendo Ohjain Rannehihnalla Switch Joy-Con jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme techinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman elektroniikka ja tietokoneet varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Nintendo Ohjain Rannehihnalla Switch Joy-Con

Väri
Oranssi
Violetti
Tuotetyyppi
Ohjaimet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä laatu

-

Erittäin hyvä laatu, ainoa ongelma oli tuotteen viivästyminen

Erinomaiset alkuperäiset nintendo switchin ilot

-

Erinomainen laatu ja erittäin nopea toimitus !! Minä suosittelen...

Erinomainen laatu

-

Kotimaastani ostetun konsolin mukana tulleet alkuperäiset olivat kiinalaisia. Nämä ovat kotoisin Vietnamista ja näyttävät laadukkailta!

Erinomainen ostos

-

He saapuivat lyhyessä ajassa, erinomaisessa kunnossa, upea ostos

Ilo con

-

Ne ovat hienoja, ne toimivat täydellisesti, he saapuivat hyvin nopeasti ja myös täydellisesti pakattuina, ostan ehdottomasti jälleen tässä kaupassa, kiitos.

Erinomainen osto

-

Joyconit saapuivat erinomaisessa kunnossa, hyvin pakattuina ja ilman naarmuja. Ainoa asia on, että se kestää hieman odotettua kauemmin, mutta muuten erittäin tyytyväinen ostokseen.

Nintendo kytkin ilo con

-

Kilpailukykyinen hinta ja nopea toimitus huolimatta kansainvälisestä toimituksesta, lomien ja maailmanlaajuisen pandemian viivästymisestä, hattu! Mikään ei voi valittaa, pakettien seurantapalvelu ylhäällä!

Erinomaiset alkuperäiset nintendo-kytkimen iloehdot

-

Joy Cons: n hinta markkinoiden alapuolella ja luotettava toimitus kotiisi. Erittäin hyvä palvelu!

Nintendo switch joy con -sarja

-

Loistava hinta, erittäin nopea toimitus muualle maailmaan.

Eläimet ylittävät uusia näköaloja!

-

Tämä on fantastinen otsikko - voin täysin nähdä, miksi kaikki rakastavat tätä peliä! Se toimii fantastisesti, ilman mitään ongelmia, ja se saapui vain päivää myöhemmin kuin he arvioivat. Se oli myös 10 halvempaa kuin mikään yhdysvaltalainen myymälä. Ja sain Kirsikan ja Bamin Island-hahmoihini !! En tiedä johtuu siitä, että olen kotoisin Alankomaista vai ei, mutta olen erittäin innoissani saadakseni nämä hienot hahmot !!

Fabulous joycon-ohjaimet!

-

Tilaa ilman huolta. Joycon-ohjaimet ovat erinomaisia, rakastavat värejä ja toimivat fantastisesti. En voinut saada näitä Yhdysvalloissa tästä hinnasta! Tilain heidät ja he saapuivat päivää myöhemmin kuin olivat arvioineet, mutta silti 14 päivän sisällä, ja niinhän meille toimitusta koskevat arviot olivat Yhdysvalloissa - JOS voit saada ne !! Rakasta heitä ja tilaa tulevaisuudessa lisää tuotteita!

Erinomainen asiakaspalvelu

-

Kesti vähän odotettua pidempään vastaanottamiseen, ymmärrettävä ottaen huomioon, että sen piti käydä läpi tullin. Asiakaspalvelu oli hienoa! Kysymyksiini vastattiin nopeasti. Sain tavarani ja samana päivänä sain sähköpostin A ++ asiakaspalvelu, kiitos.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up