up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nintendo Super Mario Bros 2 3DS Peli

plus
Nintendo

Nintendo Super Mario Bros 2 3DS Peli

Tuotekuvaus Nintendo Super Mario Bros 2 3DS Peli

Mario osuu Mushroom Kingdom Jackpot:
Bowser on jälleen siepannut prinsessa Peachin, mutta tällä kertaa Marialla on toinen tavoite. Sieni-valtakunta on täynnä enemmän kultakolikoita kuin ennen. Jokainen taso on täynnä kultaa, kun kolikot satavat putkista, kolikkojäljet jäävät erityisten kultavihollisten taakse ja kultaiset putket kuljettavat Marion kolikoilla täytettyihin luoliin. Pelaajien on kerättävä seikkailunsa aikana mahdollisimman monta kolikkoa.


Ominaisuudet:

Peli tallentaa kaikki kolikot, jotka pelaajat keräävät koko pelin ajan, joten tason suorittaminen on vain osa hauskaa. Jokainen taso on täynnä kultaisia mahdollisuuksia, kuten kultaiset renkaat, jotka muuttavat viholliset arvokkaiksi kultaisiksi versioiksi, ja kultakukka, joka antaa Marion mahdollisuuden muuttaa melkein kaiken polullaan kolikoiksi.
Coin Rush -tilassa pelaajat voivat kerätä mahdollisimman monta kolikkoa kolmella tasolla ja haastaa ystävät voittamaan ennätyksensä StreetPassin kautta.
Uusi Super Mario Bros. 2 on täysin uusi sivurullattava seikkailupeli, jossa on mukana Mario ja Luigi. Kaksi peliä omistavaa pelaajaa voi pelata koko peliä kahden pelaajan moninpelitilassa paikallista langatonta verkkoa käyttäen.
Pesukarhu Mario palaa Marioille mahdollisuuden lentää ja käyttää piilotettuja alueita.
Pelaajilla on mahdollisuus joko ostaa peli vähittäiskaupoista tai ladata koko peli Nintendo eShopin kautta.


Tekniset tiedot:

Alusta Nintendo: 3DS
Julkaisupäivä: 18. elokuuta 2012
Pelaajien määrä: enintään 2 pelaajaa
Tiedoston koko: 2722 lohkoa
Luokka: Seikkailu, vieritys sivulta
Julkaisija: NintendoNintendo Super Mario Bros 2 3DS Peli on tuote, jonka löydät Nintendo kategoriasta, Konsolit:sta, omasta elektroniikka ja tietokoneetverkkokaupastasi, techinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista techinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Nintendo Super Mario Bros 2 3DS Peli:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa elektroniikka ja tietokoneet:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Nintendo Super Mario Bros 2 3DS Peli

Väri
Monivärinen
Tuotetyyppi
Pelit
Pelit
3DS

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up