up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Nintendo Vaihda Peli Octopath Traveller

Nintendo Vaihda Peli Octopath Traveller

plus
Nintendo

Nintendo Vaihda Peli Octopath Traveller

Tuotekuvaus Nintendo Vaihda Peli Octopath Traveller

Kahdeksan matkustajaa. Kahdeksan seikkailua. Square Enix herätti kahdeksan roolia uudessa maailmassa. Ja nyt voit nauttia niistä kaikista uudessa demossa. Astu kenkiin ja elä kunkin kahdeksan matkustajan tarinoita ja tutustu vapaasti Orsterran maailmaan. Vedä sitten valintasi ja seikkailu pääpeliin tallentamalla tiedonsiirtoa.
Käytä jokaisen hahmon erityisiä kykyjä taisteluun ja ulos. Mene läpi vihollisen puolustukset etsimällä ja kohdistamalla heikkouksia. Tallenna Boost Points -pisteet jokaisella käännöksellä ja viettää ne sitten strategisina aikoina vahvistaaksesi kykyjäsi, ketjuhyökkäyksiä tai tarjotaksesi apua. Valitse polku, jonka haluat kävellä, ja löydä mitä horisontin ulkopuolella on.
Ominaisuudet:
Tutustu useisiin, erottuviin RPG-seikkailuihin Square Enixin luomassa maailmassa
Valitse kahdeksan hahmon joukosta, joilla jokaisella on oma tarinansa
Syvä, strateginen vuoropohjainen taistelu kerrostaistelujärjestelmällä
Retro-RPG: n innoittamat visuaalit, jotka on herätetty elämään moderneilla kosketuksilla ja herättävällä, dynaamisella musiikillisella partituurilla
Alusta: Nintendo-kytkin
Julkaisupäivä: 12. heinäkuuta 2018
Pelaajien lukumäärä: 1 pelaaja
Tiedoston koko: 3,0 Gt
Kategoria: Roolipeli, Seikkailu
Julkaisija: Nintendo
Kehittäjä: Square Enix Co., Ltd.
Tuetut pelitilat:
TV-tila
Pöytätila
Kannettava tila


Aiotko hankkia itsellesi suositun Nintendo Vaihda Peli Octopath Traveller:n? Kaikki Nintendo-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Nintendo Vaihda Peli Octopath Traveller jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme techinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman elektroniikka ja tietokoneet varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Nintendo Vaihda Peli Octopath Traveller

Väri
Monivärinen
Tuotetyyppi
Pelit
Pelit
Switch

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up