Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Gaming

Gaming

Löydä laaja valikoima tuotteita Gaming tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Pelaaminen

n merkit Pelaaminen

Kuinka valita parhaat pelilaitteet?

Parhaat pelilaitteet kattavat laajan valikoiman lisälaitteita, kuten hiiret, kuulokkeet, kannettavat tietokoneet, näppäimistöt, tietokoneet, ohjaimet ja monet muut. Auttaaksemme sinua valitsemaan oikean laitteen, olemme listanneet joitain suosittuja päivityksiä, joita saatat tarvita. Katso;

Pelituolit

Optimaalista pelikokemusta ja virtausta ei voida saavuttaa ilman, että istut mukavan päällä. Siksi laadukas pelituoli tulee valita viisaasti, jotta se ei ainoastaan tee mukavaa istua pitkiä tunteja, vaan sen pitäisi myös auttaa parantamaan ryhtiäsi. Nykyään monet huippuvalmistajat suunnittelevat pelituoleja, joissa on ergonominen muotoilu ja säätövarret ja selkä, jotka sopivat pelaajille.

Pelipöytäkoneet

Pelipöytäkoneet on suunniteltu nimenomaan pelaamista varten. Kaikki pöydän osat on suunniteltu tarkoituksella optimoimaan pelikokemuksesi. On olemassa erilaisia tyylejä ja malleja, jotka tekevät oikean valinnan vaikeaksi. Voit kuitenkin valita minkä tahansa asettelun, kuten U:n, L:n tai suorakaiteen. Etsi pöydän sisäänrakennettu kaapelinhallinta, jotta voit järjestää johdot järjestykseen. Tarkista laatikot ja hyllyt varmistaaksesi, että niissä on runsaasti tilaa pelitarvikkeillesi.

Peliohjaimet ohjainsauvat

Peliohjaimet/ohjaimet ovat kehittyneet paljon vuosien varrella. Nykyään ne ovat täynnä upeita ominaisuuksia, kuten kosketusnäyttöjä, useita painikkeita, kosketuslevyjä, suuntalevyjä, analogisia sauvoja ja paljon muuta. Kun valitset peliohjainta, ota huomioon yhteensopivuus videopelikonsolisi kanssa, mukavuus, rakenne ja helppokäyttöisyys.

Pelitietokoneet

Kun valitset pelikannettavaa, varmista, että kannettavien tietokoneiden prosessori ja grafiikkasuoritin tarjoavat tasaiset kuvataajuudet ja näyttävät samalla oikean resoluution. On olemassa useita ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon, kuten näyttö, akun kesto, muototekijä ja komponentit, jotka saavat virtaa kaikkeen. Määritä, kuinka paljon RAM muistia järjestelmässä tarvitset videopelien pelaamiseen.

Pelinäytöt

On monia tekijöitä, jotka sinun tulee ottaa huomioon ostaessasi pelinäyttöä, kuten näytön koko, resoluutio, virkistystaajuus, vasteaika, HDR, G Sync/FreeSync, tulo/lähdöt, väriskaala ja paneelityyppi. Muista, ettei vain yksi komponentti voi vaikuttaa pelikokemukseesi. Jos sinulla on paras näytönohjain, mutta sinulla on hidas näyttö huonolla näytön resoluutiolla, et voi nauttia täydellisestä pelikokemuksesta. Toisaalta, jos sinulla on suurin näyttö, mutta ikivanha näytönohjain, et silti saa siitä irti. Siksi harkitse kaikkia näkökohtia ja tee paras valinta.

Pelitabletit

Parhaan pelitabletin valintaan liittyy useita näkökohtia, jotka sinun on otettava huomioon. Valitse ensin haluamasi käyttöjärjestelmä, jonka on oltava yhteensopiva videopeliesi kanssa. Toiseksi, haluatko valita täyden tabletin vai hybridin, joka voidaan kaksinkertaistaa täysin toimivaksi tietokoneeksi? Seuraavaksi harkitse RAM muistia, GPU:ta ja levytilaa; äänenlaatu, paino, näytön koko, näytön tarkkuus ja akun kesto ovat tärkeitä näkökohtia.

Lisää pelaamisesta:

On olemassa valtava valikoima kuvioita, malleja ja värejä valittaessa peli tai mattoja videopelihuoneeseesi. Jotta voit nauttia parhaasta pelikokemuksesta, mukava ja houkutteleva matto voi lisätä huomattavasti lisäarvoa istuinalueellesi. Silmälasit ovat yksi tärkeimmistä lisävarusteista, jotka pelaajien on valittava viisaasti. Pelilasit on suunniteltu vähentämään silmien rasitusta ja muita vaikutuksia.
Sinun ei pidä unohtaa kuulokkeiden merkitystä, kun päivität pelitarvikkeitasi tai laitteitasi. Äänenlaadulla on suuri vaikutus yleiseen pelikokemukseesi. Pelaajan tulee myös valita laadukkaat hiiret ja näppäimistöt, jotka sopivat hyvin järjestelmään, kun suoratoistaa videopelejä. Xiaomi , Samsung , Asus , HP , Philips , Thrustmaster , LG , Dell ja MSI ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat korkealaatuisia pelilaitteita.