up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Pelaamista

Gamepadit-Joystickit

()
load

Kuinka valita hyvä peliohjain tietokoneellesi?

Budjettistasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi riippuen eri ohjaimet tarjoavat eritasoisia pelikokemusta. Löydät valtavan valikoiman konsoliohjaimia, joita on saatavilla markkinoilta ja voit käyttää niitä kaikissa pelilaitteissamme, kuten PS5, PS4, Nintendo Switch, Xbox Series S/X, Xbox One ja PC.
Peliohjain tai joystick ohjain on hyödyllinen vempain, jota ilman et voi nauttia videopeleistä. Ohjaimet ovat ihanteellisia pelien, kuten taistelujen, simulaattoreiden, urheilun, kilpailujen ja tasohyppelypelien pelaamiseen.
Näiden pelikonsolien mukana toimitetuilla ohjaimilla on vankka rakennuslaatu ja ne ovat luotettavia. Ne ovat myös yhteensopivia PC tietokoneiden kanssa. Ilman laadukasta ohjainjärjestelmää et voi nauttia videopeleistä maksimissaan. Laitteeseesi voi liittää useita peliohjaimia ja ohjaimia. Jotkut ohjaussauvatietokoneista ovat suosittuja tuotemerkkejä, kuten Thrustmaster , MSI , Logitech , Trust ja Infocapital , joita voit harkita.
Sinun tulee etsiä ostettavan ohjaimen yhteystyyppi. Se on yksi tärkeimmistä parametreista. Ohjaimet voivat olla langallisia tai langattomia, joten sinun on määritettävä etäisyys tietokoneesta. Langattoman Logitech joystickin avulla voit pelata millä tahansa etäisyydellä. Sinun on kuitenkin ladattava sitä useammin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje