up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Kuinka valita pelihiiri ja näppäimistö?

Pelaajat voivat saavuttaa parhaan mahdollisen pelikokemuksen, jos heillä on pelitarpeisiinsa ja tyyliinsä sopiva hiiri. Halvat pelihiiret voivat antaa sinulle kilpailuetua ja tehdä joistakin peleistä paljon mukavampia ja helpompia pelata.
Muista, että pelihiiressä on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen tavallisesta hiirestä. Esimerkiksi pelihiiressä on parannettu ohjelmisto, joka tukee sekä korkeaa DPI että CPI arvoa ja mukauttaa säätämistä. Lisäksi langattomat pelihiiret käyttävät antureita, jotka tekevät siitä hyödyllisemmän ja auttavat pysymään nopeammissa liikkeissä.
Valitsemasi pelihiiri riippuu myös pelaamasi pelin tyypistä. Esimerkiksi FPS pelaajat keskittyvät pääasiassa tarkkuuteen ja nopeaan seurantaan, kun taas RTS ja MMO pelaajat tarvitsevat lisäpainikkeita, jotka voidaan määrittää vaihtoehtoisiin toimintoihin ja makroihin.

Se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, minkä anturin tarvitset, joko laser vai optisia antureita. Harkitse seuraavaksi langallisia tai langattomia hiiriä haluamallasi tavalla. Paino, valaistus ja mukauttaminen ovat muita tärkeitä tekijöitä, jotka sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin ostat hiiren peliasetuksiin. Asus , HP , MSI , Logitech ja Kingston ovat johtavia tuotemerkkejä, jotka tarjoavat parhaan valikoiman pelihiiriä ja näppäimistöjä.
Sen lisäksi, että sinulla on hyvälaatuinen pelihiiri, aiot käyttää pelinäppäimistöäsi enemmän kuin muita työpöydälläsi olevia osia. Kun puhumme näppäimistön valitsemisesta pelitarkoituksiin, muista, että parhaan pelinäppäimistön on oltava luotettava, reagoiva ja ehkä RGB valoihin rapattu. Kun valitset näppäimistöä pelaamiseen, sinun on keskityttävä myös muihin ominaisuuksiin, jotka vaikuttavat pelikokemukseesi, kuten; Rakennuslaatu, makrot ja räätälöinnit, avainten kierto alias Anti Ghosting, kytkimet ja hinta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje