up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Pelaamista

Kannettava

()
load

Pitäisikö minun ostaa pelitietokone?

Koska saatavilla on useita huippuluokan pöytätietokoneita ja näyttöjä pelaamiseen, saatat hämmentää, kannattaako pelikannettava ostaa vai ei. Pelitietokoneet tarjoavat epäilemättä siirrettävyyden ja suorituskyvyn saman katon alla. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa pelipöytäkoneen ja siihen liittyvien lisävarusteiden järjestämiseen tai olet aina liikkeellä, sinun kannattaa harkita pelitietokoneen ostamista.
HP:n pelikannettava on tehokas kone, joka tarjoaa parhaan pelikokemuksen kannettavassa muodossa. Asus , HP , MSI , Lenovo ja Gigabyte ovat halpojen pelikannettavien parhaita valmistajia.
Hyvälaatuinen Lenovon pelikannettava tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn budjettiasi rikkomatta ja kannettavan tietokoneen siirrettävyyden, josta nautit missä tahansa. Voit valita pelikannettavallesi eri näyttökokoja 13 17 tuumaa.
Useimmat nykyaikaiset pelikannettavat ovat uskomattoman tehokkaita ja tehokkaita. Jos etsit huippuluokan grafiikkaa reaaliaikaisella säteenseurannalla, Nvidia kannettavat ovat paras valinta.
Lisäksi korkean virkistystaajuuden näytöt 120 Hz ja korkeammat ovat ratkaisevan tärkeitä, jotta pelaajat voivat nauttia tasaisemmasta havaitusta liikkeestä ja nopeammista reaktioajoista tuetuissa peleissä. Jos olet kilpailuhenkinen pelaaja ja haluat pelata moninpelejä useammin, sinun kannattaa etsiä korkean virkistystaajuuden paneelia Acer pelikannettavassasi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje