up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Pelaamista

Pöytäkoneet

()
load

Kuinka valita pöytäkone tietokoneellesi?

Pelipöytäkoneet ovat yleisimpiä ja suosituimpia pelaajille, koska ne ovat helposti päivitettävissä ja niissä on riittävästi tilaa teholle ja tallennustilalle. Vaikka pelitietokoneet voivat tehdä kaikki tavalliset kotitietokoneet, ne ovat tehokkaampia videopelien, suoratoiston ja sisällön luomisen kannalta. Kun valitset pöytätietokonetta pelaamiseen, on tärkeää määrittää, mitä näytönohjainta tarvitset ja mitä pelejä haluat pelata. Hyvälaatuisen pelitietokoneen mukana tulee joitain lisätarvikkeita, kuten lasiseinä ja sisäänrakennettu RGB valaistus. HP , MSI , Acer , Wortmann ja Millenium ovat johtavia pelipöytäkoneiden valmistajia.

Katso alla joitain tekijöitä, jotka on otettava huomioon valittaessa pelipöytäkonetta.

Prosessori/CPU

Pelipöytäkoneet on suunniteltu käsittelemään tietoja poikkeuksellisen nopeasti, koska videopelit tarvitsevat suuria määriä prosessointitehoa. Se tarkoittaa, että sinun tulee harkita huippuluokan prosessoria valitsemassasi pelipöydässä.

Videografiikkakortti/GPU

Useimmissa PC pöytäpeleissä on vakionäytönohjain. Grafiikkakortti sisältää lisäkäsittelytehoa ja resursseja, jotka järjestelmäsi edistävät yleistä visuaalista laatua. Videopelien laatu riippuu suurelta osin kortista, joka tuottaa tasaisemman kuvanopeuden pienemmällä graafisella viiveellä.

Jäähdytys

On yleistä, että pelipöytäkoneet kuumenevat voimakkaasti niiden tehokkaiden prosessorien ja näytönohjainkorttien vuoksi. Siksi sinun on kiinnitettävä huomiota niiden jäähdytysjärjestelmään. Prosessorit käyttävät tyypillisesti tuulettimia ja jäähdytyselementtejä. Joissakin malleissa valmistajat lisäävät kuitenkin nestemäisen jäähdytysjärjestelmän, joka tarjoaa erinomaisen jäähdytyksen lähes äänettömästi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje