Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Philips

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Philips
Yli satavuotisen historiansa aikana Philips on valaissut maailmaa aloittelevilla innovaatioillaan, yhdistäen kärkiteknologiaan sitoutumisen ihmisen hyvinvoinnin lisäämiseen. Techinnin johtavana osana Philips jatkaa alojen uudelleenmäärittelyä monipuolisen tuotevalikoimansa avulla, mukaan lukien LED-televisiot, valaistusratkaisut, kuulokkeet, kostuttimet, sähköhammasharjat, ruoanlaittovälineet ja paahtimet. Unohtumattoman matkansa aikana Philips on asettanut aina uusia alan standardeja, muovaamalla modernia elämäntapaa älykkäillä ratkaisuilla, jotka ulottuvat elektroniikasta terveydenhuoltoon. Yhteistyössä Techinnin kanssa Philips pysyy sitoutuneena maailman parantamiseen teknologian avulla, joka painottaa hyvinvointia, yhteydenpitoa ja kestävää kehitystä.

Philips innovoi elämäntyyliä edistyksellisen teknologian avulla

Philips LED-televisiot osoittavat merkin hallitsevan visuaalisen teknologian. Hienostuneen tekniikan ja uskomattoman designin ansiosta nämä televisiot tarjoavat eloisia värejä, poikkeuksellista selkeyttä ja syvää ääntä, tarjoten käyttäjille vertaansa vailla olevan viihdetarjonnan, joka tuo suosikkielokuvat, ohjelmat ja pelit elävästi esiin. Valaistusteknologian edelläkävijänä Philips valaisee tiloja luovuudella ja kestävällä tavalla. Energiatehokkaista LED-lamppuista älykkäisiin valaistusratkaisuihin nämä tuotteet tarjoavat ei vain valaistusta vaan myös mielialoja, lisäävät tuottavuutta ja edistävät energiansäästöä, heijastamalla Philipsin sitoutumista kirkkaampaan ja vihreämpään tulevaisuuteen.
Audiophilesin ja musiikin ystävien rakastamille Philips kuulokkeille on ominaista ergonominen mukavuus ja poikkeuksellisen laadukas ääni. Philips varmistaa tyylin ja äänen täydellisen yhteensopivuuden, jotta käyttäjät voivat upottautua suosikkikappaleisiinsa. Philips kostuttimet painottavat hengitystoiminnan hyvinvointia säilyttämällä sisätiloissa optimaaliset kosteusasteet. Philips kostuttimet tekevät hengittämisestä helpompaa, erityisesti kuivissa ilmastoissa tai kylmemmänä vuodenaikana. Suun terveyteen on tullut uusia korkeuksia Philips sähköhammasharjojen kanssa. Tämän hammasharjan takana oleva hammashoidon osaaminen mahdollistaa tehokkaan plakin poiston ja ienten hoitamisen, edistäen erinomaista suuhygieniaa. Monilla eri toiminnoilla ja älykkäillä ajastimilla Philips sähköhammasharjat tarjoavat kattavan ja henkilökohtaisen harjausrutiinin.
Innovoimalla keittiöitä ympäri maailman, Philips ruoanlaittovälineet yksinkertaistavat ruoanlaittoa. Ilma-pannuilta, jotka luovat terveellisempiä versioita rakastetuista friteeratuista ruuista monikäyttöuuneihin, jotka nopeuttavat aterioiden valmistamista, nämä laitteet edustavat mukavuutta ja ruoanlaadun huippua, palvelevat sekä aloittelevia kokkeja että kokeneita keittiömestareita. Philips paahtimet tuovat innovaatiota aamiaisrutiineihin. Tarjoten täydellisesti paahdettua leipää, bageleita ja muuta, nämä paahtimet yhdistävät hienostuneen ulkonäön edistyneeseen paahtamisteknologiaan. Säädettävällä ruskeutumisasteella ja käyttäjäystävällisellä käyttöliittymällä Philips paahtimet tekevät aamuista iloisia.