up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
load

Miten robottipölynimuri toimii?

Onko mielestäsi tylsä tehtävä imuroida koko talo joka päivä, kun voit käyttää tämän ajan tuottavampiin asioihin? Vai oletko vain kyllästynyt kotisi säännöllisiin siivoustöihin? No, pölynimurirobotti on paras valinta, kun sinun tarvitsee vain laittaa sivuun ja antaa robotin siivota kotisi kokonaan. Xiaomi , Roborock , Cecotec , Vileda ja Ecovacs ovat myydyimpien robottipölynimurien johtavia valmistajia.
Pölynimurit ovat saavuttaneet valtavan suosion viime vuosina, koska ne ovat tehneet elämästäsi paljon helpompaa. Jos et ole varma kuinka nämä hyödylliset ja innovatiiviset kodinkoneet todella toimivat tai kuinka ne puhdistavat, olemme täällä esittelemässä pölynimurirobottien toimivuutta. Katso alta;

Robottipölynimurit toimivat kuten muutkin pölynimurit käyttämällä harjoja tai pyöriviä harjastankoja poimimaan ja keräämään lian matoilta ja lattioilta pölysäiliöön.
Useimmat robottipölynimurit toimivat pyörivin liikkein. Siksi pölyn kerääminen huoneen reunoista voidaan tehdä useiden pienempien harjojen avulla, jotka laajentavat imurin ympärysmittaa.
Robottipölynimuri liikkuu loogisesti ympäri kotia varmistaakseen, että mattosi ja lattiasi kaikki osat puhdistetaan. Puhdistustasosta riippuen robottiimurit tarjoavat 1–3 tunnin siivouksen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje