up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Pienet kodinkoneet elektroniikka ja tietokoneet

Pienet kodinkoneet

Löydä laaja valikoima Pienet kodinkoneet-tuotteita. Löydä parhaat tarjoukset -laitteille osoitteessa techinn. Nopea toimitus.

Esiteltävät tuotteet Pienet kodinkoneet

n merkit Pienet kodinkoneet

Kuinka valita parhaat pienet kodinkoneet keittiöösi?

Kahvinkeitin

Kahvinkeitin on keittiöväline, jonka tehtävänä on yleensä liottaa perinteinen jauhetuista kaakaonsiemenistä valmistettu juoma. Tätä perinteistä juomaa kutsutaan kahviksi. Edistyksellinen kahvikone ei vain valmista tavallista kahvia, vaan se voidaan valmistaa myös erilaisista kahvilajeista. Voit ostaa kahvinkeittimen Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Kaasuliedet

Kaasuliedet ovat uuneja, jotka sytytetään syttyvällä bensiinillä, kuten synteesikaasulla, Sui kaasulla, nestemäisellä öljykaasulla tai muulla palavalla kaasulla. Kaasuliedet ovat yksi keittiön laitteista, joita käytetään ruoanlaittoon. Kaasuliedissä on myös ainutlaatuinen liesitekniikka, joka mahdollistaa vaivattoman liekin hallinnan.

Ritilät ja grillit

Parilat ja grillit ovat erittäin hyödyllisiä keittiölaitteita. Parilalla on tasainen ja sileä pinta, joka sopii erinomaisesti aamiaisruokien, kuten perunoiden, paahtoleivän ja kananmunien, valmistukseen. Grillien reunat ovat korotetut, jos kyseessä on kova levy tai tangot, joiden välissä on reikiä, jolloin ruoka grillataan suoraan liekin päällä. Pariloita ja grillejä käytetään myös ulkona ruoanlaittoon.

Induktiolevyt

Induktiolevyissä on lasinen keittotaso. Tämän lasisen keittotason alla on sähkömagneettinen kenttä, joka siirtää virran suoraan magneettisille keittoastioille. Induktiolevyt leikkaavat pois lieden lämmittämisen ja sitten lämmön siirtämisen pannulle.

Keittiön robotit

Keittiörobotit ovat robottikoneita, jotka on tarkoitettu tukemaan keittiön perustehtäviä. Nämä robotit pystyvät hoitamaan työt ruoanlaitosta siivoamiseen ja voivat myös pestä astiat. Yksi säännöllisimmistä tehtävistä, joita keittiörobotit on tarkoitettu tekemään, on pesemättömien astioiden puhdistus.

Keittiövaa´at

Keittiövaaka ovat laitteita, joita käytetään vihannesten, hedelmien ja muiden elintarvikkeiden painon arvioimiseen. Keittiövaa´at valmistetaan symmetrisillä tai jousityypeillä. Vaakaa käyttämällä saadaan tarkempaa ainesosien mittaamista kuin massan mukaan mittaamalla.

Sekoittimet

Sekoittimet ovat yksi keittiön laitteista, jotka käyttävät hammaspyöräkäyttöistä työkalua pyörittämään kokoelmaa vispilöitä kulhossa, jossa on vatkaten valmistettavaa ruokaa tai nesteitä. Sekoittimet auttavat automaattisesti toistuvissa sekoitus tai vatkamistehtävissä.

Höyrykeitin

Höyryliesi on pieni keittiökone, jolla lämmitetään tai kypsennetään erilaisia aterioita höyryenergialla pitämällä ruokaa suljetussa astiassa, mikä vähentää höyryn vapautumista. Tätä kypsennysmenetelmää kutsutaan höyrytyksellä. Höyrykeitin näkyy nykyään melkein jokaisessa keittiössä.

Leivänpaahtimet

Leivänpaahtimet ovat sähköisiä pieniä keittiökoneita, joiden tarkoituksena on esitellä erilaisia viipaloituja leipiä säteilevälle liekille, kypsentäen leivän niin, että siitä tulee paahtoleipää. Leivänpaahtimet ovat melkein jokaisen keittiön perustarpeet. Niitä käytetään leivän lämmittämiseen yleensä aamiaiseksi.

Lisää pienistä kodinkoneista:

Baker: Bakeria käytetään leipomaan kakkuja ja pikkuleipiä.
Tehosekoittimet: Tehosekoittimia käytetään pirtelöiden valmistukseen ja jäätelön vatkamiseen.
Silppurit: Silppuria käytetään hedelmien ja vihannesten pilkkomiseen.
Vesikattilat: Vesikattiloita käytetään veden keittämiseen.
Sähkökattilat: Sähkökattilat keittävät ruokaa sähkön avulla.
Rasvakeittimet: Rasvakeittimet simuloivat intensiivistä paistamista upottamatta ruokaa ruokaöljyyn.
Mehupuristimet: Mehupuristimia käytetään hedelmien ja joidenkin vihannesten mehujen valmistukseen.
Voileipägrilli: Voileipägrilliä käytetään voileipien valmistukseen.


clouse menu Sulje