Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Playstation

Noin Playstation
Vuonna 1990-luvun keskellä Sony, yritys, joka tunnettiin esimerkiksi televisioista ja Walkman-soittimista, päätti hypätä pelialalle. Vuonna 1994 he julkaisivat ensimmäisen PlayStationin. Se oli hienostuneen näköinen, harmaa konsoli, joka toisti CD-levyjä. PlayStation nousi nopeasti suosioon, myydään kilpailijoitaan edellä ja tulee ensimmäiseksi konsoliksi, joka myy yli 100 miljoonaa yksikköä ympäri maailman. Sen menestys oli mahdollistanut yhdistelmä tekijöitä, mukaan lukien sen tehokas laitteisto, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja laaja kirjasto huomattavia pelejä, kuten ´´Crash Bandicoot,´´ ´´Final Fantasy VII´´ ja ´´Metal Gear Solid´´.
PlayStation 5 on tehokas ja monipuolinen pelikonsoli, joka tarjoaa useita uusia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tekemään peli-kokemuksesta entistä syvemmän ja nautittavamman. PlayStation 5 sallii pelaajan pelata kontrollerin kautta, jolloin he voivat tuntea tunteita, kuten pintojen tekstuuria tai räjähdyksien iskuja.
PlayStation 4 on Sonyn tekemä kotitekoinen videopelikonsoli. Se on tehokas konsoli, joka voi pelata monia erilaisia ​​pelejä, mukaan lukien toimintapelejä, seikkailupelejä, urheilupelejä ja kilpa-autopelejä. Siinä on myös muita ominaisuuksia, kuten mahdollisuus toistaa Blu-ray-levyjä, suoratoistaa videoita verkko-palveluista ja yhdistää internetiin.
PlayStation PS5 slim console on pienempi, hienostuneempi versio alkuperäisestä PlayStation 5 -konsolista. Siinä on sama tehokas laitteisto ja hämmästyttävät ominaisuudet kuin alkuperäisellä konsolilla, mutta se on pienempi ja kevyempi, mikä tekee siitä helpommin sopivan huonekaluihisi. PlayStation PS5 slim konsoli sisältää ultra-nopean SSD:n, haptisen palautteen, sovitettavat liipaisimet ja 3D-äänen.
PlayStation-ohjain on käsikäyttöinen laite, jolla voit pelata PlayStation-konsolilla. Siinä on monia nappeja, tikkuja ja liipaisimia, jotka käytetään pelin hallintaan. Nappeja käytetään suorittamaan toimintoja, kuten hypyttäminen, hyökkääminen ja juokseminen. Tikut käytetään liikuttamaan hahmoa pelimaailmassa. Liipaisimet käytetään suorittamaan toimintoja, kuten ampuminen ja rynnäkkö.
Playstation-kuulokkeet ovat erityisiä kuulokkeita, jotka on suunniteltu käytettäväksi PlayStation -konsolien kanssa. Ne tarjoavat korkealaatuisen äänielämyksen, joka voi tehdä pelikokemuksesta kiinnostavamman. Playstation-kuulokkeet estävät taustamelun, jotta voit keskittyä peliin. Playstation-kuulokkeet voivat myös auttaa yhteydenpidossa ystäviesi kanssa verkossa pelatessa.
PlayStation-pelit sisältävät hahmon tai esineen ohjaamisen virtuaalimaailmassa. Pelaajat käyttävät kontrolleria vuorovaikuttaakseen pelimaailman kanssa ja suorittaakseen toimintoja, kuten liikkuminen, hyppiminen, hyökkääminen ja pulmien ratkaiseminen. Monet PlayStation-pelit sisältävät verkkomoninpelimoodeja, joissa pelaajat voivat kilpailla tai yhteistyössä internetin välityksellä. PlayStation-pelit voivat olla opettavaisia, haastavia ja täynnä hauskanpitoa.
PlayStation-latausasema on laite, jolla voit ladata PlayStation DualSense -langattomia ohjaimia. Siinä on kaksi tai useampia lokeroita ohjaimille, kytke se vain pistorasiaan ja aseta ohjaimet lokeroiden päälle. Ohjaimet ladataan sitten automaattisesti.