up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Puhdistus elektroniikka ja tietokoneet

Puhdistus

Löydä laaja valikoima Puhdistus-tuotteita. Löydä parhaat tarjoukset -laitteille osoitteessa techinn. Nopea toimitus.

Esiteltävät tuotteet Puhdistus

n merkit Puhdistus

Pölynimurien kehitys

Sähkösilitysraudat

Vuonna 1982 keksittiin ensimmäinen sähkösilitysrauta. Pohjimmiltaan on olemassa kahdenlaisia rautoja. Yksi on kuiva, jota on käytetty kodeissamme useita vuosia. Toinen on höyrysilitysrauta, joka otettiin käyttöön nykyaikana ja on tehokkaampi kuin kuivarauta.
Höyrysilitysrauta on paras valinta, jos haluat antaa vaatteillesi ammattimaisen puristetun tuntuman. Höyrysilitysrauta tuottaa kuumaa höyryä, joka kostuttaa vaatteidesi kuidut, poistaa vakavia ryppyjä ja helpottaa niiden painamista.
Toisaalta kuivasilitysraudassa on pohja, joka vain lämpenee ja jota käytetään vaatteiden puristamiseen ja pehmentämiseen.
Kun ostat vaatesilitysraudoita, muista, että mitä suurempi teho, sitä parempi suorituskyky. Xiaomi , Philips , Bosch , Roborock , Braun ja Beko ovat kodinkoneiden johtavia valmistajia.

Imurit

Pölynimuri on kehittynyt matonpesureista käsikäyttöisiin pölynimureihin. 1860 luvulla kehitettiin ensimmäinen manuaalinen malli.
Ensimmäinen pölynimuri keksittiin Chicagossa vuonna 1868, nimeltään "Whirlwind", jonka on kirjoittanut Ives W. McGaffey.
Nykyään lähes jokaisella asunnonomistajalla on kotonaan pölynimuri. Koska sen avulla voit parantaa talosi sisäilman laatua ja vähentää mahdollisia allergeeneja. Lisäksi pölynimuri on yksi tärkeimmistä työkaluista, jotka auttavat säästämään aikaa ja energiaa.
Lakaisu saattaa puhdistaa lattian, mutta pöly pysyy aina siellä. Tehokkaan suodatusjärjestelmän ansiosta pölynimuri puhdistaa täysin kaikki pölyhiukkaset hetkessä.

Robottipölynimurit

Epäilemättä imurointi on yksi niistä kotitöistä, joita yleensä yrität välttää. Siivous ei ole vain työlästä ja tylsää työtä, vaan se kuluttaa myös paljon energiaa ja aikaa. Siksi robottiimuriin sijoittaminen on todellinen hengenpelastaja.
90 luvun lopulla robottipölynimurit esiteltiin ensimmäisen kerran, ja nykyään ne tunnetaan yhtenä tärkeimmistä älykodin vempaimista. Robottipölynimurit puhdistavat matosi ja lattiasi vaivattomasti.
Robottipölynimurit ovat erittäin hyödyllisiä ja tehokkaita autonomisia kodin laitteita. Ne toimivat samalla tavalla kuin tavalliset pölynimurit, ja ne on suunniteltu puhdistamaan kovat lattiat, laatat tai matot kaikenlaisesta lialta ja roskista.

clouse menu Sulje