up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

plus
Roborock

Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Tuotekuvaus Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Roborock S6 -sarja:
Päihitä lika Roborock S6 -sarjalla. Vakava käsittely ja tarkka lasernavigointi tarkoittavat, että S6 ja S6 Pure voivat kartoittaa kodin ja puhdistaa yhden huoneen, useita huoneita tai koko talosi muutamalla puhelimen kosketuksella.

Mukautuva reititys hoitaa nopeamman puhdistuksen.
Hyperforce-imu vetää jokaisen pisteen ylös syvistä matoista
Mukauta huoneiden siivousjaksot
Monitasoinen kartoitustuki

Menee mihin haluat:
S6-robotit tuntevat keittiön leikkihuoneestasi, makuuhuone olohuoneesta1. Antamalla sinulle mahdollisuuden suunnitella puhdistukset yhdelle huoneelle, useille huoneille tai koko kerrokselle, määritellä erityiset puhdistusjaksot ja jopa asettaa räätälöityjä imutasoja jokaiselle huoneelle useassa kerroksessa. Siivous ei ole koskaan ollut näin helppoa ja älykästä.

Älykkäämpi on nopeampi:
S6-robotit tietävät aina tarkalleen mihin he menevät. He käyttävät tehokkaita 32-bittisiä neliydinprosessoreita, kuten älypuhelimissakin, ja he laskevat tehokkaimman reitin jokaisen huoneen puhdistamiseen.

Järkeä, vältä ja muuta:
Massiivinen Sensient-anturijärjestelmä, jossa on kiihtyvyysmittari, matkamittari, infrapuna-kallioanturi, kompassi ja muut, antavat S6-robotille 360 °: n tunnistuksen. He tietävät missä ovat, voivat välttää portaita, löytää tiensä ongelmapaikoista ja pitää arvoesineesi turvassa.

Saavuta lisää kerroksia:
Monitasoiset kartoitusjärjestelmät käyttävät tarkkuutta LiDAR-skannausta kodin eri tasojen tunnistamiseksi automaattisesti4. Jokaisessa kerroksessa voi olla itsenäiset No Go Zones, Invisible Walls ja No Mop Zones. Ja nykyinen taso tunnistetaan automaattisesti, joten sinun ei tarvitse avata Roborock-sovellusta.

Kotisi tilauksesi:
Jos haluat, että makuuhuoneesi siivotaan ensin aamulla, tai kylpyhuoneesi imuroidaan viimeisen kerran jakson lopussa, sinulla on tämä hallinta. Muokattavissa oleva huoneiden sekvensointi tarkoittaa, että voit kertoa robotillesi tarkan järjestyksen, jonka haluat huoneesi siivota.

Pudota näkymättömät seinät:
Suojaa arvoesineesi virtuaalisilla no go-vyöhykkeillä tai virtuaaliseinillä, kaikki app1: ltä. Ne voivat olla niin pieniä kuin 0,4 m (1,3 jalkaa) ja niin suuria kuin 10 m (33 jalkaa). Käytä niitä suojaamaan kaikkea pienistä maljakoista kokonaisiin huoneisiin.

Henkeäsalpaava imu:
Tehokas HyperForce-imu vetää lian ja lemmikkieläinten hiukset pois puulattioilta yhtä helposti kuin se upottaa ne matoista. S6-sarjan imu on luotu tuulettimella, joka pyörii nopeudella 15000 rpm ja kanavoidaan edistyneiden ilmavirtausjärjestelmien kautta. Se tekee niistä mahdollisesti parhaimmat robottiimurit lemmikkien tai lasten jälkeen poimimiseen.

Kattava ääniohjaus:
Muutamalla sanalla kaikki mitä tarvitaan puhtaamman kodin saamiseen. Aloita puhdistus, lähetä Roborock-robotti useisiin huoneisiin, hallitse useita robotteja, löydä kadonnut robotti, muuta imuvoimaa ja paljon muuta. Amazon Alexa -tuen avulla siivoaminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Kaappaa allergeenit:
Bortin E11-luokiteltu suodatin3 vangitsee jopa 95% allergeeneista, siitepöly ja muotti mukaan lukien, mikä auttaa pitämään ilman kotona raikkaana, puhtaana ja helpon hengittämisen. Se on myös pestävä, joten se tarvitsee vähemmän vaihtoa.

Kova mutta lempeä:
Upouusi puhdistusharja on lisännyt harjaksen tiheyttä 250% 4. Ja harjakset ovat myös pehmeämpiä. Jopa kehrättäessä nopeudella 1350 rpm, se on lattianne pehmeä, mutta pölyltä kova.

Hiljainen kuiskaus:
Siivoa aina kun tarvitset. Edistyksellinen äänenvaimennusmuoto3 tarkoittaa, että S6 ei ole vain 50% hiljaisempi kuin S5. Se kuulostaa myös paremmalta. Muuttamalla tyypillinen ankara alipainemelu pehmeämmäksi, joka ei tunkeudu edes myöhään yöpuhdistuksen aikana.

Ei vain tyhjiö:
Napsauta vain moppiyksikkö päälle, säädä, kuinka paljon vettä haluat käyttää, ja robotti muuttuu tyhjiö- ja mopikomboon syvemmälle puhdistukselle. Anna lattiallesi kirkkaampi kiilto S6 Pure -sarjan erittäin suuren 180 ml: n vesisäiliön avulla. Pyyhkäisy jopa 150 neliömetriin (1610sqft) 2, voit puhdistaa koko kodin yhdellä ajolla.
180 ml


techinn:ssa näytämme sinulle kaikki Roborock:n Pölynimurin Robotti S6 Pure:n ominaisuudet. elektroniikka ja tietokoneetverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure ja voit hyödyntää muita elektroniikka ja tietokoneetvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Roborock Pölynimurin Robotti S6 Pure

Väri
Valkoinen
Tuotetyyppi
Pölynimurin Robotti
Tuotteen ulkonäkö
Uusi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä tuote. hyvä myyjä

-

Mitä tulee tämän kaupan hintaan, se on ollut sieltä, mistä olen löytänyt halvimman. Tuote on täydellinen. Vastaa odotuksiani.

Arvostelu

-

Kuvauksen mukainen tuote. Toimii hyvin toimitus ok. Hyvä myyjä!

S6 puhdas

-

Minulla on pieni asunto, en uskonut tarvitsevani uusinta roborockia. se oli myös kaksinkertainen hinta. Asunnossani on pääosin kokolattiamatto. moppi ei ole välttämätön pieneen kylpyhuoneeseeni ja keittiööni. kuitenkin tommy's uprise tämän tuotteen mukana tuli moppi kiinnitys. näyttää kätevältä, kun on laiska. se olisi voinut olla pienempi ja tummempi väri. en huomaisi sitä niin paljon, mutta se on aivan, jos haluat. se kartoitti itse asunnon ja yhdistettiin sovellukseen ilman ongelmia. siellä on "turbo" vaihtoehto, jos haluat sen imevän paremmin. tavallisella valinnalla se ei ole yhtä vahva. silti riittää asuntoni ja asun yksin, jotta se ei likaannu. Pidän siitä, että se on ympärilläni kuin kissa.

Erinomainen tuote!

-

Toimitus oli nopea ja robotti toimii täydellisesti; se on välttämätön kotitaloudessa minulle.

Arvostelu

-

Kaikki hyvä, ei ongelmaa

Roborock s6 puhdas

-

Tilaus tehty 11. tammikuuta 2021. Tuote on toimitettu 8 kalenteripäivän kuluttua. Parempi kuin se .... Hyvin tehty!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up