up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Tabletit-E-Kirjat elektroniikka ja tietokoneet

Tabletit-E-Kirjat elektroniikka ja tietokoneet

Löydä laaja valikoima tuotteita Tabletit-E-Kirjat tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Tabletit-E-Kirjat

n merkit Tabletit-E-Kirjat

Kuinka valita tabletti tai iPad?

Omistatpa sitten iPadin tai yksinkertaisen tabletin, sinun on valittava laitteesi pitkän käyttöiän kannalta välttämättömät lisävarusteet. Katso alta;

Lisätarvikkeet

Kun puhumme tabletin lisävarusteista, monet tuotteet parantavat kokemustasi tabletin tai iPadin käytön aikana. Esimerkiksi näytönsuoja auttaa varmistamaan, että tablettisi pysyy turvassa iskuilta tai putoamiselta.
Toinen hieno lisävaruste tableteille on säädettävä pöytäteline. Tämän avulla voit sijoittaa tabletin minne haluat. Nahkaiset suojakuoret ja suojukset ovat myös tärkeitä tablettia ostettaessa. Se varmistaa laitteesi turvallisuuden.

Kannet

Valittavana on monia vaihtoehtoja kestävistä tablet kuorista, jotka suojaavat laitettasi kolhuilta ja putoamiselta täysin vedenpitäviin koteloihin. Sinun on otettava huomioon joitain kohtia, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan, kuten kestävyyden, säänkestävyyden, kotelon lisävarusteet, kiinnityksen, portin saavutettavuuden ja materiaalit.
Nämä ovat tekijöitä, jotka auttavat sinua tekemään paremman valinnan. Useimmiten tablettien kotelot ja kannet on valmistettu polykarbonaatista ja silikonista, joita pidetään parhaina materiaaleina vähentämään pudotusiskuja.

Lukijat

EReaders ovat saavuttaneet valtavan suosion, koska ne tarjoavat koko kirjaston kevyessä ja helposti kannettavassa kannettavassa laitteessa. Jotkut eReaderit on suunniteltu vedenpitäviksi, jotta voit nauttia lukemisesta turvallisesti missä tahansa uima altaalla tai rannoilla.
Joissakin EReadereissä on sisäänrakennettu taustavalo, joka helpottaa lukemista yöllä. Tämä ohut ja kannettava laite on ihanteellinen ihmisille, jotka vain rakastavat kirjojen lukemista. Kun valitset parhaita eReadereita, sinun on otettava huomioon näytön koko, resoluutio, muisti, äänikirjojen yhteensopivuus ja akun kesto.

Näytönsuojat

Näytönsuojat lisäävät eloa laitteillesi. Paras näytönsuoja on sellainen, joka antaa sinulle todellisen pehmeän kosketuksen tunteen olematta karkea. Kun valitset näytönsuojan mille tahansa elektroniselle laitteellesi, kuten älypuhelimelle, tabletille tai iPadille, sinun on otettava huomioon naarmuuntumattomuus, sileä tuntu, koko, sormenjälki ja rikkoutumattomuus. Valittavana on kahden tyyppisiä näytönsuojaimia , muovisuojat ja karkaistu lasi näytönsuojat.

Tabletit

Markkinoilla on monia johtavia valmistajia, jotka tarjoavat huippuluokan tablet malleja. Apple iPadista on kuitenkin tullut valtavan suosittu sen tyylikkään ja houkuttelevan muotoilunsa ansiosta. Jotta voit valita sinulle parhaan tabletin, sinun on otettava huomioon muutamia asioita, kuten käyttötapa, käyttöjärjestelmä, vertailla ominaisuuksia, kokoa, ulkonäköä ja hintaa. Tunnetuimpia tablettien valmistajia ovat Apple , Lenovo , Samsung , Huawei , Microsoft , Acer ja Microsoft pinta .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje