up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Take 2 games Nintendo Switch Peli NBA 2K19

Take 2 games Nintendo Switch Peli NBA 2K19

plus
Take 2 games

Take 2 Games Nintendo Switch Peli NBA 2K19

Tuotekuvaus Take 2 games Nintendo Switch Peli NBA 2K19

NBA 2K juhlii 20-vuotista urheilupelaamisen uudelleenmäärittelyä luokan parhaasta grafiikasta ja pelistä aina uraauurtaviin pelitiloihin ja kiehtovaan avoimeen maailmaan ”naapuruuteen”. NBA 2K19 jatkaa rajojen asettamista, koska se tuo pelin askeleen lähemmäksi tosielämän koripallon jännitystä ja kulttuuria.
Ominaisuudet:
NBA 2K19: n 20-vuotisjuhlapainos:
NBA 2K19: n 20-vuotisjuhlapainos sisältää seuraavat digitaaliset tuotteet:
100 000 virtuaalivaluutta
50 000 MyTEAM-pistettä
20 MyTEAM League -pakkausta (toimitetaan yksi viikossa)
10 MyTEAM Heat Check -pakkausta (toimitetaan viikossa NBA-kauden alussa)
Sapphire LeBron James ja Sapphire Giannis Antetokounmpo MyTEAM -kortit
5 LeBron-aiheista seinämaalausta MyCOURTille
LeBron MyCOURT -suunnittelu
Kings Collection Nike LeBron -asusteet ja -jalkineet (20 paria käynnistyksen yhteydessä ja 5 lisäparia käynnistyksen jälkeen).
HUOMAUTUS: Pelin lataamiseen tarvitaan microSD-kortti (myydään erikseen), jossa on vähintään 32 Gt vapaata tallennustilaa, plus 5 Gt järjestelmän muistissa. Sinulla on oltava microSD-kortti asetettuna ennen latauksen aloittamista.


Rakastatko elektroniikka ja tietokoneet:a? Hanki oma Take 2 games Nintendo Switch Peli NBA 2K19 ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Take 2 games:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Konsolit tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman elektroniikka ja tietokoneet mallit, useimmat Nintendo tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Take 2 games Nintendo Switch Peli NBA 2K19

Väri
Monivärinen
Tuotetyyppi
Pelit
Pelit
Switch

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen

-

Erinomainen peli ja toimitus mainituilla ehdoilla.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up