up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Teka

Teka

KAIKKI ( Teka )

Noin Teka

Teka, tunnettu kodinkonebrändi, on muuttanut maailmanlaajuisesti koteja yli sadan vuoden ajan sitoutumallaan innovaatioihin, suunnitteluun ja laatuun. Perustettu vuonna 1924 Saksassa, Teka aloitti pienenä työpajana, joka valmisti ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pesuallas. Vuosien mittaan brändin pyrkimys täydellisyyteen johti sen tuotantovalikoiman laajentamiseen kattamaan keittiö- ja kylpyhuonekalusteita. Tänä päivänä Teka on symboli erinomaisuudelle kodinkoneiden maailmassa, tarjoten laajan valikoiman tuotteita, jotka on suunniteltu yksinkertaistamaan ja monipuolistamaan päivittäistä elämää. Teka:n rikkaan historian ja sitoutumisen erinomaisuuteen takia se on tullut tunnetuksi kodinkoneiden valmistajana, jotka tekevät arjesta helpompaa ja mukavampaa. Olipa sitten intohimoinen ruoanlaittaja, tarkka siivoaja tai vain henkilö, joka arvostaa laatua ja innovaatiota omassa kodissaan, Teka tarjoaa valikoiman tuotteita, jotka täyttävät tarpeesi ja ylittävät odotuksesi. Tekan kanssa et ole vain ostamassa kodinkonetta, tuot laatua omaan kotiisi.

Laadun luominen jokaisessa kodissa

Teka-liesituulettimet ovat keittiöinnovaatioiden kulmakiviä. Nämä keittiövälttämättömyydet tarjoavat tarkkuutta ja tyyliä, palvellen sekä ammattilaisten että aloittelijoiden keittiömestareiden tarpeita. Teka varmistaa, että ruoanlaitto on tehokasta ja nautittavaa. Teka-uunit ovat paikka, jossa perinteet kohtaavat modernin teknologian. Nämä laitteet yhdistävät perinteiset ruoanlaittomenetelmät uusinta tekniikkaa hyödyntäen. Olipa sitten leipomista, paistamista tai grillailua, Teka-uunit tarjoavat tasaisen ja tasalaatuisen lämmityksen parhaan lopputuloksen saamiseksi. Teka-liesituulettimet ovat keittiön epäpalkitut sankarit, jotka hiljaa ja tehokkaasti poistavat ruoanlaittoon liittyvät hajut ja savut. Monipuolisella suunnittelulla ne tarjoavat toiminnallisuuden lisäksi myös keittiötilasi esteettisyyttä. Teka-astianpesukoneet on suunniteltu tekemään elämästäsi helpompaa. Ne on suunniteltu antamaan täydellisen pestävän lopputuloksen vähäisillä vesimäärillä ja energiamäärillä. Tekan astianpesukonevalikoima tarjoaa mukavuutta ja luotettavuutta, jotta voit nauttia aterioistasi ilman käsinpesun hankaluuksia. Teka-jääkaapit on suunniteltu pitämään ruokasi tuoreena ja juomasi kylmänä. Innovatiivisen tekniikan, kuten no-frost-tekniikan ja muokattavien hyllyjen avulla, Teka-jääkaapit varmistavat, että ruokatarpeidesi pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa. Teka-vesihöyryttimet tarjoavat sinulle kuumaa vettä milloin vain tarvitset sitä. Teka tarjoaa energiatehokkaita ratkaisuja kysynnän täyttämiseksi, säästäen samalla sähkölaskuja. Teka-pyykinpesukoneet on suunniteltu käsittelemään pyykkiäsi huolellisesti. Monipuolisilla kuorman kapasiteeteilla ja edistyneillä pesuohjelmilla ne palvelevat kaikkia kangaskäsittelytarpeitasi, varmistaen, että vaatteesi näyttävät ja tuntuvat parhaalta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje