up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Thrustmaster

Thrustmaster

KAIKKI ( Thrustmaster )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin Thrustmaster

Thrustmaster on huomattava brändi, joka lanseerattiin vuonna 1990 Yhdysvalloissa, Hillsboro, Oregonissa. Yrityksen toimisto sijaitsee Carentoirissa, Ranskassa. Thrustmaster on yksi suurimmista amerikkalaisista tietokoneiden ja pelikonsolien ulkoisten innovaattoreista ja luojista. Heillä on yli 30 vuoden kokemus yrityksestä, mikä mahdollistaa niiden valmistamisen ja suunnittelun huippuluokan ohjauspyöriä, peliohjaimia, videopelikonsoleja ja ohjaimia tietokoneille.
Merkki erityisesti ylistetään oikeista ja laadukkaista simulaatiolaitteistaan, mikä tekee siitä suositun valinnan pelaajien, lentäjien ja kilpa-simulaattoreiden keskuudessa.
Thrustmasterin tunnusmerkki on sitoutuminen tarkkuuteen ja realismiin. Heidän pelilaitteensa luodaan usein yhteistyössä reaaliaikaisten kilpa-ryhmien ja lentäjien kanssa varmistaakseen, että käyttäjät voivat nauttia todella vuorovaikutteisesta ja tarkasta pelikokemuksesta.
Thrustmasterin laadun sitoutuminen heijastuu robottiseen rakenteeseen ja komponenttien keskittymiseen heidän tuotteissaan. Olipa sinä sitten tavallinen pelaaja tai kokene eSports-kilpailija, Thrustmaster tarjoaa monia valintoja erilaisten pelityylien ja mieltymysten mukaan.
Lisäksi Thrustmaster on merkki, joka on synonyymi tulevaisuuden teknologialle, tarkkuudelle ja realismille pelimaailmassa. Heidän sitoutumisensa tarjota pelaajille vuorovaikutteisia ja laadukkaita pelilaitteita on tehnyt heistä luotettavan termiä koko maailman pelien ystävien keskuudessa.

Thrustmasterin tietokoneiden ja pelikonsolien kokoelma

Thrustmaster-simulaattorit on suunniteltu tarjoamaan erittäin realistinen kokemus. Heidän kilpa-rattinsa ja lentokontrollijärjestelmänsä ovat erityisiä antureita, voimapalautetta ja tarkkoja ohjauslaitteita, jotka simuloivat todellisen ajoneuvon ohjauspyörän tai lentokahvan tunteen.
Thrustmaster-ohjauspyörät ovat modulaarisia, mikä mahdollistaa käyttäjien räätälöidä suunnittelunsa. Tämä modulaarisuus mahdollistaa käyttäjien lisätä tai päivittää yksityiskohtia, kuten vaihtajia, polkimia ja käsijarruja, mukauttaakseen seikkailuaan omiin mieltymyksiinsä.
Thrustmaster-pedaalit ovat tärkeä osa kokonaisvaltaista kilpa-simulaatioprojektia, tarjoten realismia, tarkkuutta ja säädettävyyttä, joita kilpa-ystävät ja pelaajat kaipaavat virtuaalikilpailuissaan. Useat Thrustmaster-pedaalit ovat säädettäviä, mikä mahdollistaa käyttäjien hienosäätää pedaalien sijaintia, pedaalin vastusta ja herkkyyttä vastaamaan heidän mieltymyksiään ja parantaakseen heidän kilpa-suorituskykyään.
Thrustmaster-vaihtaja on säädettävä, mikä mahdollistaa käyttäjien hienosäätää vaihtajan vastusta, vaihtokahvan korkeutta ja herkkyyttä vastaamaan heidän mieltymyksiään ja erilaisten kilpa-simulaatioiden yksityiskohtaisia vaatimuksia.
Thrustmaster-kuulokkeet ovat laadukkaita äänentoistoa selkeän äänen, paikallisen äänen ja vuorovaikutteisen ympäröivän äänen kanssa, jotta pelikokemus paranee. Ne ovat vahvoja rakenne ja materiaaleja, jotka kestävät pelien aiheuttamaa kulumista ja kulutusta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje