up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Tietokone

Kannettava

()
load

Kuinka kauan kannettavat tietokoneet kestävät?

Microsoft kannettava tietokone

Microsoftin kannettava tietokone on yksi parhaista henkilökohtaisista kannettavista. Tämä kannettava tietokone on ensisijaisesti tarkoitettu kestävämpään näyttöön, hauraampaan laatuun ja ylivoimaiseen suoritukseen. Microsoftin kannettavat tietokoneet ovat klassinen sekoitus Windows keskeisiä laitteistoja ja ohjelmistoja.

Toshiba kannettava tietokone

Toshiban kannettavat tietokoneet sopivat parhaiten, jos harkitset kannettavan tietokoneen ostamista töihin tai kotikäyttöön edulliseen hintaan, koska ne luopuvat joistakin markkinoiden edullisemmista vaihtoehdoista. Tällaiset kannettavat tietokoneet voivat huvittaa sinua, jos etsit järkevää ja täydellistä kannettavaa tietokonetta. Toshiban kannettavan tietokoneen hinta on paljon edullisempi kuin muiden.

Asus kannettava tietokone

Kannettava tietokone ASUSia arvostetaan usein siitä, että se korreloi kohtuullisesti muihin kannettaviin tietokoneisiin ja. Kannettava Asus tunnetaan perusteellisesti luotettavimpana budjettiystävällisenä kannettavana. Asus kannettava tarjoaa vakaan esityksen, Full HD näytön ja yli 5 tunnin akunkeston.

Lenovo kannettava tietokone

Lenovo kannettava tietokone on premium kannettavin ja sen hinta on huomattavasti kalliimpi verrattuna muihin kannettaviin tietokoneisiin. Lenovon kannettavat tietokoneet sopivat täydellisesti kaikenlaisiin tehtäviin, ja niitä voivat käyttää kaikki ihmiset, mukaan lukien asiantuntijapelaajat, liikemiehet ja yliopisto opiskelijat.

Dellin kannettava tietokone

Dellin kannettava tietokone on erittäin kohtuullinen ja sen laitteisto on erittäin avoin ja vakuuttava. On useita syitä, miksi Dellin kannettava tietokone on luotettavin Windows kannettava, kuten sen huolto, asiantunteva suunnittelu, kohtuulliset nopeudet ja kestävyys.

Kuinka kauan kannettavat tietokoneet kestävät?

Useimmat viranomaiset pitävät kannettavien tietokoneiden käyttöikää noin viidestä kuuteen vuotta. Se voi kestää pidempään, mutta sen palvelu on rajoitettua, koska osat heikkenevät korkean tason sovellusten hallinnassa.
Voit ostaa näitä kannettavia tietokoneita Apple , Samsung , Asus , HP Toshiba .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje