Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

TV-ääni

TV-ääni elektroniikka ja tietokoneet

Löydä laaja valikoima tuotteita TV-ääni tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet TV-ääni

n merkit TV-ääni

TV:n liittäminen ulkoiseen äänijärjestelmään

Dj Zone

Dj alue sisältää kaikki tärkeät komponentit, jotka tekevät täydellisen äänijärjestelmän. Se sisältää kuulokkeet, levysoittimet, kaiuttimet, ohjaimet ja paljon muuta. Jotta voit tarjota parhaan äänenlaadun yhteensopiville median suoratoistolaitteille, sinun tulee omistaa koko Dj Zone sarja.

DVD ja Blu Ray

Sekä DVD että Blu Ray levyillä on yksilölliset ominaisuudet, mutta Blu Ray levyt voittivat taistelun äänen ja videon laadun suhteen. Lisäksi Blu Rayn suurempi tallennuskapasiteetti tekee siitä ihanteellisen valinnan monille käyttäjille.

Kuulokkeet

Kuulokkeet ovat jälleen ulkoisen äänijärjestelmän tärkein osa. Ne ovat pieniä kaiutinlaitteita, jotka istuvat korvillasi. Suurin ero kaiuttimien ja kuulokkeiden välillä on, että kuulokkeet asetetaan suoraan päähän, mikä tarjoaa parhaan äänenlaadun.

Mediastriimauslaite

Kun puhumme tällä hetkellä saatavilla olevista mediasuorituksista , Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV ja Roku ovat johtavia alustoja, jotka hallitsevat markkinoita tänään. Jokainen näistä mediasuoratoistolaitteista antaa pääsyn moniin suosituimpiin musiikin ja videoiden suoratoistopalveluihin.

Soundbarit

Äänipalkit ovat tärkeitä kaikissa äänijärjestelmissä, koska ne ovat edullisia valintoja kotiviihdeasetuksiin, jotka tuottavat upeaa ääntä. Niitä on helppo käyttää ja ne on suunniteltu toimimaan kaikkien uusimpien mallien kanssa.

Kaiuttimet

Kaiuttimet ovat minkä tahansa audiojärjestelmän avainkomponentteja, koska niillä on suurin vaikutus äänenlaatuun. Kun liität television ulkoiseen äänijärjestelmään, kuten kaiuttimiin, koet erinomaisen äänenlaadun.

televisiot

4K ja ultra HD tekniikan käyttöönoton myötä television kuvanlaatu on parantunut dramaattisesti. Äänenlaatu on kuitenkin yhtä tärkeää kaikissa kotiviihdejärjestelmissä. Tästä syystä voit liittää television äänijärjestelmään millä tahansa alla mainituista tavoista.

Lisää TV audiosta:

Saatavilla on useita erikokoisia ja mallisia TV äänitelineitä , jotka voit valita kotiviihdejärjestelmääsi varten. Levysoitin on analoginen laite, jota käytetään monenkokoisten vinyylilevyjen toistamiseen, tyypillisesti 33 3/3 tai 45 RPM. Tallentimet ja projektorit ovat myös äänentoistojärjestelmän avainkomponentteja. Projektoreiden avulla voit suoratoistaa ääntä langattomasti suoraan Bluetooth yhteensopivaan äänijärjestelmään Soittimiin , kuten kuulokkeisiin, kannettaviin kaiuttimiin tai kodin äänentoistoon saumattoman äänikokemuksen saamiseksi. Radioiden avulla voit nauttia musiikista kaikilla median suoratoistolaitteillasi. Xiaomi , Apple , Thrustmaster , Samsung , Asus , LG ja Toshiba ovat tunnettuja tuotemerkkejä, jotka tarjoavat täydellinen valikoima ulkoisia äänijärjestelmiä, minijärjestelmiä ja valtava valikoima TV lisävarusteita.

Voit yhdistää television ulkoiseen äänijärjestelmään usealla eri tavalla ja parantaa katselu ja kuuntelukokemustasi. Alla on lueteltu joitain yleisiä tapoja;

RCA
RCA on yleisin ja perusvaihtoehto äänenlaadun parantamiseen. Sinun tarvitsee vain liittää television analogiset stereolähdöt ulkoiseen äänijärjestelmään.

Digitaalinen optinen
Tämä on toinen tapa, jolla voit lähettää ääntä televisiosta mihin tahansa käytettävissä olevaan ulkoiseen äänijärjestelmään digitaalisen optisen lähtöliitännän kautta.

HDMI ARC
HDMI ARC on loistava tapa käyttää television ääntä. Voit käyttää tätä menetelmää vain, kun televisiosi ja kotiteatterisi vastaanotin tai soundbar on ARC yhteensopiva.

Bluetooth
Bluetooth on toinen loistava vaihtoehto, jonka kautta voit lähettää ääntä televisiosta ulkoisiin äänijärjestelmiin. Tämän menetelmän käytön tehokkain etu on, että se on langaton. Sinun ei tarvitse käyttää kaapeleita television liittämiseen yhteensopivaan äänijärjestelmään.