Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kuva ja video

Kuva ja video

Löydä laaja valikoima tuotteita Kuva ja video tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Valokuva-video

n merkit Valokuva-video

Valokuvauksen perusteet: Täydellinen aloittelijan opas

Albumit ja kehykset

Albumit ja kehykset ovat valokuvauksen perusasiat. Albumi on yhdistelmä ääninauhoja, joita edeltää sarja pakatulle levylle, ääninauhalle tai erilaisille työkaluille, kuten digitaaliselle jakamiselle. Valokuvauksen kehykset parantavat valokuviasi ja saavat keskimääräisen määrän ideoita ja luovuutta.

Analoginen valokuvaus

Analoginen valokuvaus liittyy valokuvaukseen, jossa käytetään analogista kameraa ja elokuvaa. Filmikela täytetään kameraan ja loitsu alkaa, kun alat tikittää. Valo sekoittuu elokuvassa olevien yhdisteiden kanssa ja kuva filmataan. 110 asennusfilmi levitetään puskameroilla ja suunnittelee pieniä valokuvia.

Reppujen päälliset

Kamerareput ovat arvostettuja, koska ne säilyttävät reppusi ja kaikki sen tavarat kastumasta sateessa matkustettaessa. Repun suojus on luotettavin tapa varmistaa varusteesi, joka pysyy vesitiiviinä rankkasateessa.

Kamerat

Kamerat ovat näkyviä laitteita, jotka ottavat optisen kuvan. Ensisijaisella tasolla kamerat ovat sinetöityjä koteloita, joissa on pieni rako, jonka läpi valo pääsee ottamaan kuvan valoherkästä ulkopuolelta. Kameroissa on erilaisia prosesseja sen tutkimiseksi, kuinka valo putoaa valoherkälle ulkopinnalle. Voit ostaa kameroita Xiaomi , Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Kingston , Epson .

Droonit

UAV:t ovat osa miehittämättömiä lentäviä droneja, jotka sisältävät ylimääräisen maassa sijaitsevan säätimen ja yhteydet UAV:hen.

Linssit, linssin suojukset ja linssisuodattimet

Objektiivit, linssin suojukset ja objektiivisuodattimet ovat kameroiden komponentteja ja niitä käytetään valokuvauksessa. Linssit ovat laitteita, joita käytetään siirtämään valoa määrättyyn polttopisteeseen. Linssinsuojukset suojaavat kameran objektiiveja arpeilta ja pienemmiltä iskuilta. Linssisuodattimet ovat kameran apuväline, joka sisältää visuaalisen suodattimen, joka voidaan istuttaa visuaaliseen polkuun.

Muistikortit

Muistikorttien koko vaihtelee yleensä 6 500 MB, mutta uudet muistikortit ovat taitavia keräämään yli 6 Gt tietoa. Käytetään yleensä kuvien keräämiseen digitaalikameroissa sekä sovellusten ja tietojen tallentamiseen ja siirtämiseen kämmentietokoneissa. Muistikortteja käytetään yleensä pienissä, kompakteissa laitteissa.

Video

Video on sähköinen työkalu, jolla voidaan tallentaa, monistaa, toistaa, raportoida ja esittää kehittyvää näkyvää mediaa. Video hankittiin alun perin automaattisia viestintäjärjestelmiä varten, joita seurasivat nopeasti katodisädejärjestelmät, joita seurasivat eri tyyppiset sileät paneelikuvat.

Lisää valokuvasta ja videosta

Lisävarusteet: Valokuvauksen alalla käytetään monia lisävarusteita , kuten kameratelineet ja paljon muuta.
Printti: Printti on valokuvataiteen tuote, jonka valokuvaaja on muotoillut tunnustettavaksi ehdottomaksi luomistyöksi.
Näytönsuojat: Näytönsuojat ovat ylimääräinen kerros, joka voidaan kiinnittää laitteen näyttöön suojaamaan vaurioilta.
Stabilisaattorit: Stabilisaattorit ovat laitteita, jotka on tarkoitettu kuljettamaan kameraa tarkasti.
Jalustat: Kolmijalat ovat kompakteja kolmijalkaisia telineitä, joita käytetään lavana esineiden painon kantamiseen.
Akut ja laturit: Akkuja ja latureita käytetään kameroiden lataamiseen.
Mikrofonit: Mikrofonit ovat työkaluja, jotka muuttavat ilmassa olevat ääniaallot sähköisiksi signaaleiksi tai siirtävät ne todisteisiin.