up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Voitko pestä kameran linssin suojuksen?

Linssinsuojus

Linssinsuojus suojaa kameroita ja kameran linssejä arpeilta ja triviaaleilta osumilta. Linssinsuojus on tavanomainen useimpien maksimikameroiden ja objektiivien kanssa. Monet kameramiehet käyttävät linssinsuojusta suojaamaan ulkolinssiä. Linssinsuojus tarjoaa luotettavan suojan satunnaisia iskuja, jälkiä, sormenjälkiä ja jopa lumisadetta ja pölyä vastaan käytettäessä kameraa vaikeissa sääolosuhteissa. Voit ostaa linssinsuojuksia Sony , Canon , Panasonic , Fujifilm , Kaiser .

Canonin objektiivin suojus

Canonin objektiivin suojus on ihanteellinen kaikille kameramiehille käytettäväksi uudessa sarjassa parantaakseen valokuvauskykyään. Olitpa ammattivalokuvaaja tai yksinkertaisesti, sillä hauska Canon Lens Cap sarja voi auttaa sinua kehittymään. Canonin objektiivin suojus suojaa objektiivin johtavaa osaa lialta, sumulta ja muilta tekijöiltä matkustamisen ja majoituksen aikana. Siinä on halkaisijaltaan 40 mm:n kuiduilla varustetut objektiivit, ja sitä suositellaan tässä EF 51 mm f/1.9 STM objektiivissa aiemmin käytetyn kannen tilalle.

Sony objektiivin suojus

Sonyn objektiivin suojus on takana musta objektiivin suojus ja korkealaatuinen. Se suojaa kamerasi linssin takalasia lialta. Sonyn objektiivin suojus on yhteensopiva valittujen E Mount kameroiden ja niiden objektiivien kanssa. Se on paras vaihtokehyksen linssinsuojus E mount tyyppisille kameroille. Suojaa kameran linssiä arpeilta ja pieniltä törmäyksiltä. Sonyn objektiivin suojus tarjoaa erinomaisen suojan. Tämä linssinsuojus on kevyt.

Voitko pestä kameran linssin suojuksen?

Älä pese kameran linssiä vedellä, koska vesi voi aiheuttaa linssin jousien ruostumista. Jos haluat pestä sen, käytä alkoholia. Muussa tapauksessa puhdista kameran linssi kostealla pehmeällä liinalla.

clouse menu Sulje