up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitä minun pitäisi tietää kameroiden salamasta?

Kameran salama on korvaamaton lisävaruste valokuvaajille, sillä se tarjoaa lisävaloa hämärässä sekä mahdollistaa tasapainoisemman valotuksen päivänvalossa. Lisäksi kameran salamavalo on erittäin tehokas luova työkalu, jonka avulla voit luoda upeita ja esteettisiä kuvia. Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic ja Fujifilm ovat parhaita merkkejä, jotka valmistavat korkealaatuisia kameroita ja salamia.
Huomaa, että kameran sisäänrakennettu salama voi tehdä hienoa työtä. Jos kuitenkin haluat parantaa valokuvaustaitojasi, sinun tulee ehdottomasti hankkia ulkoinen salama. Tämä opas auttaa sinua ymmärtämään salamakameroiden tärkeitä ominaisuuksia. Vilkaise;

Opasnumerot

Ohjenumerot määrittelevät kameran salamavalon megapikselit ja yhden tärkeän huomioitavan näkökohdan. Salaman ohjenumero määrittää pohjimmiltaan, kuinka pitkälle valo ulottuu kameran optimaalisilla asetuksilla.

TTL

Yksinkertaisesti sanottuna TTL on automaattinen salamatila. Manuaalinen salamatila on aina paras, kun haluat tasapainottaa salaman ympäröivän valaistuksen kanssa ja hallita paremmin. Toisaalta TTL on välttämätön kuvaamiseen, kun sinulla ei ole aikaa pysähtyä ja säätää.

Kallistus

Canon kameran salaman kallistusalue määrittää yksinkertaisesti, kuinka pitkälle salamapää pyörii. Sinun tulee tarkistaa, että salama kallistuu ylöspäin pomppiakseen maksimaalisesti molemmille puolille, koska näitä kulmia käytät eniten.

Langaton ohjaus

Fujifilm salamakameran suurin etu on, että sitä ei ole kiinnitetty kameraan. Useimmissa nykyaikaisissa ja edistyneissä salamayksiköissä on sisäänrakennettu langaton ominaisuus, joten sinun ei tarvitse käyttää sovitinta, kun kuvaat salamalla kameran ulkopuolella.

clouse menu Sulje