up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Pakolliset kameratarvikkeet ja miksi tarvitset niitä

Alla on joitain kameran lisävarusteita :

Kolmijalka

Jalusta on elintärkeä kaikenlaisessa valokuvauksessa missä sitä tarvitsetkin, jotta kamera pysyy täydellisesti paikallaan kuvaa otettaessa. Tämä sisältää valokuvaamisen kohtalaisessa valossa, upeita näyttöjä, maisemakuvausta, omakuvia ja makrokuvien ottamista. Voit ostaa jalustoja Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic , Startech .

Puhdistussarjat

Puhdistuslinssit ovat välttämättömiä paitsi valokuvien laadun, myös laitteiden huomion ja kestävyyden kannalta. Kukaan ei saa puhdistaa kameroita puhtaalla liinalla tai paperipyyhkeellä. Puhdistussarjoissa on kuitupaperipakkauksia, ja ne on erityisesti tehty poistamaan sujuvasti likaa, pölyä ja sormenjälkiä linssien suojasta.

Kameralaukku

Sopiva kameralaukku on pakollinen. Sileitä kameralaukkuja on saatavana useita eri kokoja, joista jokaisessa on täytetyt sisävuoret ja vedenpitävät sadesuojat.

Suodattimet

Lämmitys tai jäähdytyssuodattimia voidaan hyödyntää värilämmön muokkaamiseen ja erikoistumissuodattimien yhdistämistä erilaisten kekseliäisten tulosten saavuttamiseen. Kohtauskuvaajille kaksi suosituinta suodatintyyppiä ovat epämääräisen tiheyden ja rengaspolarisaattorit. Monet suodattimet ovat kovia, säädeltyjä tai keskipainotettuja, ja ne välttävät linssiin tunkeutuvan valon useilla pysäytyksillä. Nämä soveltuvat erinomaisesti pitkän matkan ottamiseen, jolloin kameramies voi tallentaa näytön nopeuden ja avautumisen häiritsemättä ylivalotusta voimakkaassa ympäristön kirkkaudessa.

clouse menu Sulje