up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Xiaomi

Xiaomi

Osastot

KAIKKI ( Xiaomi )

Noin Xiaomi

Xiaomi on kiinalainen suunnittelija ja yksi johtavista kuluttajaelektroniikan, kannettavien tietokoneiden, ohjelmistojen, matkapuhelinten ja kotitalouskäyttöön tarkoitettujen laitteiden valmistajista. Se on monikansallinen brändi, jota tunnetaan nimellä Xiaomi technology corporation ja joka perustettiin vuonna 2010 tunnetussa Pekingin kaupungissa. Xiaomi on maailman toiseksi suurin korkealaatuisten Android-käyttöjärjestelmien käyttämien älypuhelinten valmistaja MIUI-käyttöliittymällä. Yritys on maailmanlaajuisesti ykkönen omilla kehittyneillä toiminnallisuuksillaan, joilla tarjotaan piirisarjallinen mobiilisovellus. Tänään Xiaomi toimittaa tuotteita yli 80 maahan. Brändi on päättänyt parantaa tuotteidensa tehokkuutta innovoimalla ne modernilla teknologialla ja tarjoamalla ratkaisuja jokaiseen ongelmaan.
Techinn-verkkokaupassa on saatavissa laajin valikoima erilaisia Xiaomi-tuotteita. Aluksi Xiaomi aloitti matkansa tekemällä mobiilisovelluksia, mutta sen jälkeen se julkaisi ensimmäisen puhelimensa. Siitä lähtien brändi on saanut ykkössijan myydessään eniten puhelimia Kiinan markkinaosuudessa. Logon MI-kirjainten takana on selitys Mobile Internet sekä Mission Impossible tämän brändin aloittamisen haasteiden takia, joita on lähes mahdotonta voittaa.

Miksi valita Xiaomi?

Xiaomi on noussut johtavaksi brändiksi tarjoten erinomaista laatua ja innovatiivista teknologiaa tuotteidensa tehokkuuden parantamiseksi. Yritys luo mahtavia tuotteita ehdottaen samalla kohtuullista hintaluokkaa, jotta kaikki voivat nauttia paremmasta elämästä. Xiaomi-puhelimet ovat rakastettuja ympäri maailmaa erinomaisen muotoilunsa ja ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta. Kaikissa älypuhelimissa on erityinen MIUI-käyttöjärjestelmä, mikä tekee näistä puhelimista yhteensopivimmat Android-järjestelmien kanssa. Toinen parasta tässä puhelimessa on näyttö. Lisäksi ne tulevat kaksoiskeskusjärjestelmän kanssa, joka mahdollistaa kahden simin käytön yhdessä puhelimessa samanaikaisesti.
Brändi esittelee myös Xiaomi-tabletteja, jotka ovat parhaita hintaluokassaan. Nämä tabletit ovat täydellisiä koulutöihin tai opiskeluun, sillä niissä on myös älykynä helpottamaan työskentelyä. Lisäksi voit pelata suosikkipelejäsi laitteella, jossa on upea kaiutin ja pitkä akunkesto. Viimeisimmän muodin lisävarusteiden osalta brändi tarjoaa Xiaomi-älykellon, jossa on monia edistyneitä ominaisuuksia. Kellossa voi jakaa monia asioita, kuten sykettä ja SpO2-seurantaa, useita harjoitusmalleja ja GPS:ää. Siinä on myös yli 200 kellonäyttöä ja se tukee Android Alexa -tilan sisäänrakennettua ominaisuutta, joka on aina näkyvissä.
Xiaomi-sähköpotkulauta on myös yksi parhaista potkulaudoista, jotka on suunniteltu yksinkertaisuutta arvostaville. Klassisesta muotoilusta ja tehokkaasta moottorista johtuen ajo on mukavampaa ja nopeampaa. Se on erityisesti suunniteltu ihmisille, jotka haluavat erittäin kevyen ja helposti ajettavan potkulaudan, jolla on korkea suorituskyky.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje