up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Υπολογιστές ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Υπολογιστές

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Υπολογιστές για ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο techinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Υπολογιστές

Οι μάρκες της Υπολογιστές

Πώς να βρείτε τον καλύτερο υπολογιστή για εσάς

Η απόφαση να αγοράσετε το τέλειο σύστημα υπολογιστή δεν είναι πάντα τόσο απλή, εκτός εάν έχετε τις κατάλληλες πληροφορίες για όλα τα στοιχεία και τις λειτουργίες του. Προκειμένου η επόμενη επιλογή σας να είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, καταβάλαμε προσπάθεια να σας παρέχουμε κάποιες πληροφορίες για τα συστήματα υπολογιστών.

Γυμνό κόκαλο

Οι υπολογιστές Barebone είναι συνήθως γνωστό ότι είναι ένα κιτ διαφορετικών εξαρτημάτων υπολογιστή που εγκαθίστανται σύμφωνα με την επιλογή του χρήστη, προκειμένου να το κάνουν ένα μηχάνημα υψηλής απόδοσης. Είναι εξατομικευμένα με μια μορφή που ο χρήστης θα αγοράζει συνήθως ελάχιστα εξαρτήματα, όπως τροφοδοτικό που απαιτείται για την υποστήριξη του μηχανήματος, θήκη, CPU, σκληρό δίσκο και ram. Οι υπολογιστές Barebone θεωρούνται μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που έχουν κατασκευαστεί για υψηλές επιδόσεις και άλλες διαρκείς εργασίες.

Επιφάνεια εργασίας

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές είναι επίσης γνωστοί ως Προσωπικοί υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί για χρήση για έναν χρήστη σήματος σε οργανωτικό περιβάλλον ή σπίτι σε ξεχωριστό γραφείο ή σε σχετικές επιφάνειες. Η θήκη του επιτραπέζιου υπολογιστή είναι τοποθετημένη κάθετα ή οριζόντια και μπορεί να τοποθετηθεί είτε στο πάνω μέρος του γραφείου, δίπλα ή κάτω από αυτό. Παρέχουν καλύτερη αξία και θεωρούνται οικονομικά αποδοτικά.

ΦΟΡΗΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ

Στις μέρες μας οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αναζητήσουν συσκευές με χαρακτηριστικά κινητικότητας και είναι επίσης πολύ αποδοτικές. Και τι καλύτερο από έναν φορητό υπολογιστή που προσφέρει όλα τα οφέλη που προσφέρει ένας επιτραπέζιος υπολογιστής.
Ένας φορητός υπολογιστής διαθέτει τόσο το πλεονέκτημα της φορητότητας όσο και τη δυνατότητα αποθήκευσης μαζικών δεδομένων σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να πάρετε όλη την εργασία σας μαζί σας και να αρχίσετε να εργάζεστε για τις εργασίες και τα σχετικά πράγματα ανά πάσα στιγμή, ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με την άνεσή σας, μόνο με τη βοήθεια ενός φορητού υπολογιστή.

Διακομιστές

Ένας διακομιστής υπολογιστή είναι απολύτως απαραίτητος για την εκτέλεση όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον υπολογιστή, οι οποίες περιλαμβάνουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, λήψη δεδομένων και εφαρμογών και επεκτείνει επίσης τα οφέλη των υπηρεσιών πρόσβασης μέσω δικτύων επικοινωνίας.
Έχουν σχεδιαστεί για την επεξεργασία δεδομένων και την παράδοση αιτημάτων σε άλλον υπολογιστή μέσω του τοπικού δικτύου ή του Διαδικτύου.

Λογισμικό

Το υλικό του υπολογιστή σας δεν είναι τίποτα άλλο από μια δομή σκληρού πυρήνα, εκτός εάν είναι ενσωματωμένο με λογισμικό υπολογιστή. Το λογισμικό υπολογιστή είναι ένας συνδυασμός προγραμμάτων και οδηγιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση διαφορετικών δραστηριοτήτων εισόδου, εξόδου, αποθήκευσης και συναφών δραστηριοτήτων και επίσης επιτρέπουν στον υπολογιστή να κατανοήσει τι πρέπει να κάνει και πώς να ολοκληρώσει την εργασία.

Αξεσουάρ, Φορτιστές, Συντήρηση και καθαρισμός Προστατευτικά οθόνης

Τα αξεσουάρ υπολογιστών δεν είναι το ενσωματωμένο μέρος του υπολογιστή σας, αλλά διατίθενται χωριστά και παρέχουν πρόσθετες λειτουργίες. Δεν είναι σε θέση να εκτελέσουν τη λειτουργικότητά τους από μόνα τους, αλλά εξαρτώνται από τον υπολογιστή με τον οποίο είναι συνδεδεμένα. Αυτές οι πρόσθετες συσκευές κάνουν το σύστημα του υπολογιστή να λειτουργεί ακόμα πιο αποτελεσματικά και ομαλά. Μερικά κοινά αξεσουάρ υπολογιστών περιλαμβάνουν καλώδια, μονάδες USB, τσάντες υπολογιστών, κιτ καθαρισμού και πολλά άλλα. Η χρήση της συσκευής σας είναι ευθέως ανάλογη με την επαρκή διάρκεια ζωής φόρτιση που είναι διαθέσιμη. Οι φορτιστές φορητών υπολογιστών είναι εξίσου σημαντικοί με το ίδιο το μηχάνημα, καθώς μπορείτε να έχετε πρόσβαση στον φορητό υπολογιστή μόνο εάν είναι φορτισμένος και έτοιμος για χρήση. Οι φορτιστές φορητών υπολογιστών συνδέονται εύκολα και παρέχουν άμεση ισχύ στη συσκευή. Πράγματι, η πρόληψη του υπολογιστή σας είναι σημαντική για να προστατεύεται από τη σκόνη και τη βρωμιά και αυτό όχι μόνο θα επηρεάσει την εμφάνιση του υπολογιστή σας, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε βραδύτητα του συστήματος. Αξίζουν επίσης να έχετε προστατευτικά οθόνης , καθώς θα προστατεύσουν την οθόνη από γρατσουνιές, σημεία και θα την προστατεύσουν από τη σκόνη και θα βοηθήσουν στο να γίνουν οι οθόνες πιο ανθεκτικές.
Μερικές από τις καλύτερες μάρκες αναφέρονται στη συνέχεια για την ευγενική σας προσοχή στην κατηγορία προσωπικών υπολογιστών: Apple , Samsung , Asus , HP , Toshiba , LG , Dell και MSI .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο