up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Φωτογραφία-Βίντεο ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Φωτογραφία-Βίντεο ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Φωτογραφία-Βίντεο για ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο techinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Φωτογραφία-Βίντεο

Οι μάρκες της Φωτογραφία-Βίντεο

Βασικά στοιχεία φωτογραφίας: Ο πλήρης οδηγός για αρχάριους

Άλμπουμ και καρέ

Τα άλμπουμ και τα καρέ είναι τα βασικά στοιχεία της φωτογραφίας. Ένα άλμπουμ είναι ένας συνδυασμός ηχητικών ταινιών που προηγούνται ως σύνολο σε συμπιεσμένο δίσκο, ηχητική ταινία ή διαφορετικά εργαλεία, όπως η ψηφιακή κοινή χρήση. Τα κάδρα στη φωτογραφία βελτιώνουν τις φωτογραφίες σας και θα αποκτήσουν μέτρια ιδέα και δημιουργικότητα.

Αναλογική φωτογραφία

Η αναλογική φωτογραφία σχετίζεται με τη φωτογραφία με χρήση αναλογικής κάμερας και ταινίας. Ένα πηνίο της ταινίας μπαίνει στην κάμερα και το ξόρκι ξεκινά μόλις αρχίσετε να χτυπάτε. Το φως αναμιγνύεται με τις ενώσεις του φιλμ και κινηματογραφείται μια εικόνα. Το φιλμ ρύθμισης 110 εφαρμόζεται με κάμερες θήκης και σχεδιάζει μικρές φωτογραφίες.

Καλύμματα σακιδίων πλάτης

Τα σακίδια πλάτης της κάμερας εκτιμώνται επειδή προστατεύουν το σακίδιο σας και όλα τα αντικείμενά του από το να μουσκέψουν όταν ταξιδεύετε στη βροχή. Το κάλυμμα του σακιδίου είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να ασφαλίσετε τον εξοπλισμό σας που παραμένει αδιάβροχος όταν βρέχει.

Κάμερες

Οι κάμερες είναι οι ορατές συσκευές που τραβούν μια οπτική εικόνα. Σε πρωτεύον επίπεδο, οι κάμερες είναι σφραγισμένες θήκες με ένα μικρό κενό που περνάει το φως για να τραβήξει μια φωτογραφία σε ένα φωτοευαίσθητο εξωτερικό. Οι κάμερες έχουν διαφορετικές διαδικασίες για να εξετάσουν πώς το φως πέφτει στο φωτοευαίσθητο εξωτερικό. Μπορείτε να αγοράσετε κάμερες από Xiaomi , Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Kingston , Epson .

Drones

Τα UAV είναι ένα τμήμα μη επανδρωμένων ιπτάμενων drones, τα οποία περιλαμβάνουν έναν επιπλέον επίγειο ρυθμιστή και μια διάταξη συνδέσεων με το UAV.

Φακοί, καπάκια φακών και φίλτρα φακών

Οι φακοί, τα καλύμματα φακών και τα φίλτρα φακών είναι τα συστατικά στοιχεία των φωτογραφικών μηχανών και χρησιμοποιούνται στη φωτογραφία. Οι φακοί είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται για να μεταφέρει το φως σε ένα καθορισμένο εστιακό σημείο. Τα καπάκια των φακών παρέχουν καταφύγιο από σημάδια και λιγότερα χτυπήματα για τους φακούς της κάμερας. Τα φίλτρα φακών είναι ένας βοηθός κάμερας που περιλαμβάνει ένα οπτικό φίλτρο που μπορεί να εμφυτευθεί στο οπτικό ίχνος.

Κάρτες μνήμης

Οι κάρτες μνήμης ποικίλλουν συνήθως σε μέγεθος από 6 έως 500 MB, αλλά οι νέες κάρτες μνήμης είναι ικανές στη συλλογή δεδομένων άνω των 6 GB. Συνήθως χρησιμοποιείται για τη συλλογή εικόνων σε ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και για την αποθήκευση και τη μεταφορά εφαρμογών και δεδομένων σε φορητούς φορητούς υπολογιστές. Οι κάρτες μνήμης εφαρμόζονται συνήθως σε μικρές, συμπαγείς συσκευές.

βίντεο

Το βίντεο είναι ένα ηλεκτρονικό εργαλείο εγγραφής, αναπαραγωγής, αναπαραγωγής, αναφοράς και παρουσίασης εξελισσόμενων ορατών μέσων. Το βίντεο αποκτήθηκε αρχικά για συστήματα αυτόματων επικοινωνιών, τα οποία ακολουθήθηκαν αμέσως από συστήματα συσκευών καθοδικής δέσμης, τα οποία ακολουθήθηκαν από εικόνες ομαλών πάνελ διαφορετικών ειδών.

Περισσότερα για φωτογραφίες και βίντεο

Αξεσουάρ: Πολλά αξεσουάρ χρησιμοποιούνται στο χώρο της φωτογραφίας όπως βάσεις κάμερας και πολλά άλλα.
Εκτύπωση: Η εκτύπωση είναι ένα προϊόν φωτογραφικής τέχνης που έχει διαμορφωθεί από τον φωτογράφο για να αναγνωριστεί ως απόλυτο έργο δημιουργίας.
Προστατευτικά οθόνης: Τα προστατευτικά οθόνης είναι ένα επιπλέον στρώμα που μπορεί να προσαρτηθεί στην οθόνη μιας συσκευής για προστασία από ζημιές.
Σταθεροποιητές: Οι σταθεροποιητές είναι συσκευές που προορίζονται να μεταφέρουν μια κάμερα με ακρίβεια.
Τρίποδα: Τα τρίποδα είναι συμπαγή τρίποδα, που χρησιμοποιούνται ως βάση για τη μεταφορά του βάρους των αντικειμένων.
Μπαταρίες και φορτιστές: Οι μπαταρίες και οι φορτιστές χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση των καμερών.
Μικρόφωνα: Τα μικρόφωνα είναι τα εργαλεία που μετατρέπουν τα ηχητικά κύματα στον αέρα σε ηλεκτρικά σήματα ή τα μεταφέρουν σε αποδεικτικά στοιχεία αναφοράς.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο