up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Αθλητισμός ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Αθλητικά ηλεκτρονικά

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Αθλητικά ηλεκτρονικά για ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο techinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Αθλητισμός

Οι μάρκες της Αθλητισμός

Συμβουλές για να επιλέξετε τα αθλητικά ηλεκτρονικά σας

Κάμερες δράσης

Οι κάμερες δράσης είναι μικρές, στιβαρές, αδιάβροχες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές που προορίζονται για τη λήψη καθηλωτικών εικόνων δράσης. Οι κάμερες δράσης σάς επιτρέπουν να πέσετε απευθείας μέσα και να χωρέσετε μέρος της εκδήλωσης για να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο με τρόπο που οι κανονικές κάμερες ή οι κάμερες τηλεφώνου απλά δεν μπορούν. Οι κάμερες δράσης εξακολουθούν να είναι το πιο αξιόπιστο μέσο για τη λήψη φωτογραφιών. Μπορείτε να αγοράσετε κάμερες δράσης από Braun , Garmin , Denver , Polaroid , Muvit .

Παρακολούθηση δραστηριότητας

Οι ανιχνευτές δραστηριότητας ονομάζονται επίσης ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης, είναι ένα εργαλείο ή συσκευή για την παρακολούθηση και την παρακολούθηση εργασιών που σχετίζονται με τη φυσική κατάσταση, όπως το διάλειμμα ή το τρέξιμο, η καύση θερμίδων και, σε ορισμένες καταστάσεις, ο καρδιακός παλμός. Είναι ένα είδος φορετού μηχανήματος. Οι ανιχνευτές δραστηριότητας ανιχνεύουν συνεχώς τις ενέργειες του αμαξώματος σε ένα επιταχυνσιόμετρο 3 αξόνων. Οι πληροφορίες αποθηκεύονται όλη την ώρα που μεταφέρονται και ενεργοποιούνται.

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Οι υπολογιστές του κύκλου είναι οι συσκευές που είναι εγκατεστημένες σε ένα ποδήλατο που μετρά και παρουσιάζει την αναφορά διαδρομής, συγκρίσιμη με τις συσκευές στο ταμπλό ενός αυτοκινήτου. Οι υπολογιστές του κύκλου διαθέτουν οθόνη ή κεντρική μονάδα που συνήθως συνδέεται με τη λαβή του κύκλου για άνετη προβολή. Καταγράφουν το ταξίδι σας και τις πληροφορίες που λαμβάνονται από τον καρδιακό ρυθμό, τον ρυθμό και τη δύναμη, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να ελέγξετε τα καταγεγραμμένα δεδομένα για να εκτιμήσετε την απόδοσή σας.

GPS

Το GPS είναι ένα μηχάνημα που είναι ικανό να συλλέγει γνώσεις από δορυφόρους GNSS και στη συνέχεια να προσδιορίζει τη γεωγραφική θέση της συσκευής. Το GPS είναι μια παγκόσμια δορυφορική διάταξη πλοήγησης που παρουσιάζει εκτίμηση θέσης, ταχύτητας και χρόνου. Το GPS μπορεί να βρεθεί παντού. Μπορείτε να ρυθμίσετε συστήματα GPS στο αυτοκίνητό σας, στα κινητά σας και στα ρολόγια σας. Το GPS σας βοηθά να πλοηγηθείτε στο σημείο που κινείστε, από το σημείο Α στο σημείο Β.

Αισθητήρες

Οι αισθητήρες είναι τα εργαλεία που προσδιορίζουν τη διακύμανση στο περιβάλλον και αντιδρούν σε κάποια έξοδο στο ξεχωριστό σύστημα. Οι αισθητήρες μετατρέπουν ένα φυσικό συμβάν σε κανονική αναλογική τάση ή σπάνια ψηφιακό σήμα που μετατρέπεται σε κατανοητή από τον άνθρωπο αναπαράσταση ή μεταφέρεται για παρουσίαση ή πρόσθετη επεξεργασία. Ο στόχος τους είναι να εντοπίσουν συμβάντα ή παραλλαγές στο περιβάλλον τους και να μεταφέρουν τα δεδομένα σε άλλες συσκευές, συνήθως σε έναν επεξεργαστή υπολογιστή.

Αθλητικά ρολόγια

Τα αθλητικά ρολόγια ενώνουν τους σκοπούς ενός χρονόμετρου, συναγερμού και τυπικού ρολογιού χειρός σε ένα τεχνολογικό ρολόι. Τα χρονόμετρα προορίζονται να είναι ισχυρά, ελκυστικά και πολύτιμα. Ένα αθλητικό ρολόι είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό στα ναυάγια και μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον χρόνο του αγώνα σας ή τα 5K. Τα χρονόμετρα ενσωματώνουν καινοτομίες όπως συναγερμό, χρονόμετρο, γυροσκοπική πυξίδα, παρακολούθηση καρδιακών παλμών και ταχύμετρο.

Περισσότερα για τα αθλητικά ηλεκτρονικά:

Μπαταρίες και φορτιστές: Οι μπαταρίες και οι φορτίσεις χρησιμοποιούνται για τη φόρτιση των ηλεκτρονικών συσκευών. Οι μπαταρίες είναι η αποθήκη της ενέργειας και ο φορτιστής χρησιμοποιείται για τη φόρτιση των συσκευών.

Ανταλλακτικά: Τα ανταλλακτικά είναι τα πρόσθετα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται ως ανταλλακτικά όταν τα εξαρτήματα της συσκευής σας είναι εκτός λειτουργίας.

Χρονόμετρα: Τα χρονόμετρα χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό του χρόνου των εργασιών σας.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο