up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Εξαρτήματα ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Εξαρτήματα υπολογιστή

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Εξαρτήματα υπολογιστή για ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο techinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Εξαρτήματα

Οι μάρκες της Εξαρτήματα

Πώς να φτιάξετε έναν υπολογιστή για πρώτη φορά;

Η συναρμολόγηση ενός υπολογιστή μόνος σας θα είναι μια εξαιρετική ιδέα, ωστόσο, η διαδικασία δεν θα ήταν τόσο απλή εκτός και αν είστε εξοπλισμένοι με όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται πριν ξεκινήσετε την πορεία σας προς αυτόν τον στόχο.
Ένας προσυναρμολογημένος υπολογιστής θα είναι μια εύκολη επιλογή, αλλά αυτό δεν θα σας έδινε την ελευθερία να λάβετε τη δική σας απόφαση σχετικά με τη διαμόρφωση του συστήματος και μπορεί να αισθάνεστε πιο βαρύ στις τσέπες σας. Σε αυτό το πλαίσιο, μερικές από τις σημαντικές πτυχές παρουσιάζονται παρακάτω που κάνουν την αγορά σας βολική και σας επιτρέπουν να συναρμολογήσετε το σύστημα της επιλογής σας.

Συνδεσιμότητα

Ο όρος συνδεσιμότητα αναφέρεται στην ικανότητα σύνδεσης ή σύνδεσης συστημάτων ή προγραμμάτων εφαρμογών μεταξύ τους. Η συνδεσιμότητα του συστήματός σας θα μπορούσε να δημιουργηθεί μέσω ευθύγραμμων καλωδίων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση ενός υπολογιστή σε διανομείς ή διακόπτες. Συσκευές συνδεσιμότητας που περιλαμβάνουν: γέφυρες, πομποδέκτες, σημείο ασύρματης πρόσβασης, πύλη και άλλα.

Συσκευές εγγραφής DVD Blu Ray

Αυτή είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία που προσφέρει στον χρήστη της να απολαμβάνει την οθόνη ultra HD των αγαπημένων σας ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και πολλά άλλα σε ένα οικιακό περιβάλλον. Εμφανίζουν ποιότητα βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080 και προσφέρουν μεγαλύτερο όγκο για αποθήκευση.

Κάρτες γραφικών

Αυτά είναι εγκατεστημένα στις περισσότερες υπολογιστικές συσκευές σήμερα. Ο κύριος σκοπός των καρτών γραφικών είναι η εμφάνιση γραφικών δεδομένων μέγιστης ποιότητας. Οι κάρτες γραφικών ονομάζονται επίσης προσαρμογείς γραφικών ή πίνακες γραφικών ή επιταχυντές γραφικών.

Σκληροί Δίσκοι HDD

Αυτή είναι απλώς μια συσκευή αποθήκευσης δεδομένων που υπάρχει μέσα στον υπολογιστή. Μια μονάδα σκληρού δίσκου χρησιμοποιείται συνήθως ως η κύρια θέση αποθήκευσης του υπολογιστή. Αυτή είναι μια μη πτητική συσκευή υλικού που θα διατηρήσει τα δεδομένα ακόμα και αν η παροχή ρεύματος είναι απενεργοποιημένη.

Εσωτερικά καλώδια Η/Υ

Δεδομένου ότι όλα τα εξαρτήματα που υπάρχουν μέσα στον υπολογιστή απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια είτε θα την πάρουν από τη μητρική πλακέτα είτε από το εξωτερικό τροφοδοτικό. Μερικά από τα παραδείγματα εσωτερικών καλωδίων περιλαμβάνουν: Καλώδιο ανεμιστήρα, καλώδια SATA και καλώδια SAS.

Μητρικές πλακέτες

Αυτή είναι η κύρια πλακέτα κυκλώματος του υπολογιστή σας και η μεγαλύτερη πλακέτα που υπάρχει σε αυτήν. Θεωρείται η κύρια ράχη του υπολογιστή που θα ενώσει όλα τα εξαρτήματα του υπολογιστή μαζί σε ένα μέρος και θα τους δώσει τη δυνατότητα να αντιστοιχούν μεταξύ τους.

Τροφοδοτικά

PSU Η μονάδα τροφοδοσίας του συστήματος του υπολογιστή σας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ρεύμα σε όλα τα άλλα εξαρτήματα του υπολογιστή. Το PSU υπάρχει είτε στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας είτε στο κάτω μέρος της θήκης του υπολογιστή σας. Μερικές από τις καλύτερες μάρκες είναι Asus , HP , Dell MSI , Gigabyte , Lenovo .

Επεξεργαστές

CPU Η κεντρική μονάδα επεξεργασίας του υπολογιστή είναι ένα ηλεκτρονικό κύκλωμα που χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή του υπολογισμού που απαιτείται για τη λειτουργία του υπολογιστή. Μικροεπεξεργαστής και CPU είναι εναλλάξιμοι όροι, ωστόσο, οι άνθρωποι συνήθως αναφέρονται στην CPU ή στον μικροεπεξεργαστή μόνο ως επεξεργαστή.

Ψύξη

Η ψύξη του υπολογιστή σας είναι σημαντική, καθώς η έλλειψη της απαιτούμενης ψύξης μπορεί να οδηγήσει σε υπερθέρμανση του μηχανήματος που θα επηρεάσει τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας. Το σύστημα ψύξης είναι ένας ανεμιστήρας που τοποθετείται στο επάνω μέρος της CPU του υπολογιστή. Ο ανεμιστήρας θα λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να συλλαμβάνει τη θερμότητα από την CPU και να τη διοχετεύει έξω από τον υπολογιστή για να τη γλιτώσει από υπερθέρμανση.

Ρομποτική

Η ρομποτική είναι ένας κλάδος της επιστήμης των υπολογιστών που περιλαμβάνει σχεδιασμό κατασκευής, λειτουργικότητα και χρήσεις ρομπότ. Ο στόχος αυτής της εξαιρετικής τεχνολογίας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη και να τους προσφέρει την υποστήριξη και τη βοήθεια που κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Κάρτα ήχου

Η δυνατότητα ακρόασης δεν είναι δυνατή εκτός εάν ο υπολογιστής έχει διαμορφωθεί με κάρτα ήχου. Είναι ένα στοιχείο υλικού ενός υπολογιστή και λειτουργεί με τρόπο που μετατρέπει τους ψηφιακούς κωδικούς σε ήχο.

Σκληροί Δίσκοι SSD

Σε αντίθεση με τον σκληρό δίσκο μονάδα σκληρού δίσκου, η μονάδα SSD Solid State Drive είναι μια νεότερη και πιο πρόσφατη συσκευή που χρησιμοποιείται σε υπολογιστές για αποθήκευση δεδομένων. Μια μονάδα στερεάς κατάστασης χρησιμοποιεί μια μνήμη που βασίζεται σε flash, η οποία τις καθιστά πολύ πιο γρήγορες από μια τυπική μηχανική μονάδα σκληρού δίσκου.

Tower Boxes

Τα Tower boxes είναι το περίβλημα του υπολογιστή που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα περισσότερα από τα στοιχεία υλικού του υπολογιστή σας σε ένα μόνο κουτί. Συνήθως διατίθενται σε μια σειρά σχεδίων και μεγεθών και αποτελούνται από υλικά όπως χάλυβας, αλουμίνιο και πλαστικό.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο