up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Αυτοκίνητο ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Ηλεκτρονικά αυτοκινήτων

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Ηλεκτρονικά αυτοκινήτων για ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο techinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Αυτοκίνητο

Οι μάρκες της Αυτοκίνητο

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα ηλεκτρονικά αυτοκινήτων

Δεδομένου ότι το αυτοκίνητό σας έχει έναν συνδυασμό διαφορετικών εξαρτημάτων και όλα φαίνονται σημαντικά για να κάνει το όχημα να φαίνεται και να αποδίδει καλύτερα. Κανονικά το ηλεκτρικό σύστημα που χρησιμοποιείται σε ένα όχημα περιλαμβάνει διαχείριση κινητήρα, ανάφλεξη, ραδιόφωνο, τηλεματική, συστήματα ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο και πολλά άλλα. Τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν πολλά ηλεκτρονικά προϊόντα. Επιπλέον, στις μέρες μας τα αυτοκίνητα είναι πολύ αξιόπιστα στα ηλεκτρονικά τους προϊόντα για να λειτουργούν με πλήρη αποτελεσματικότητα. Οι μπαταρίες αυτοκινήτου και άλλα ηλεκτρονικά στοιχεία ελέγχουν μεγάλο μέρος της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σας και αν αρχίσουν να απογοητεύουν, μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων με το αυτοκίνητό σας. Τα αυτοκίνητα έχουν πολλές ηλεκτρικά ελεγχόμενες συσκευές, λαμβάνουν ενέργεια από την μπαταρία και την επιστρέφουν πίσω στην μπαταρία μέσω της εστίας. Το σύστημα φόρτισης είναι ένας συνδυασμός εναλλάκτη και μπαταρίας. Μια μπαταρία αυτοκινήτου χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του κινητήρα εκκίνησης που βοηθά τον κινητήρα να ξεκινήσει να λειτουργεί ενώ ο κύριος σκοπός του εναλλάκτη είναι να φορτίζει την μπαταρία και άλλα ηλεκτρικά εξαρτήματα του οχήματος.
Θα επισημάνουμε μερικά από τα πιο σημαντικά εξαρτήματα του αυτοκινήτου, ώστε να έχετε όλη τη γνώση και να εξοπλίσετε το όχημά σας σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Μπαταρίες αυτοκινήτου

Το αυτοκίνητο εξαρτάται από την ισχύ της μπαταρίας του, καθώς το όχημα δεν θα ξεκινήσει εάν δεν φορτιστεί η μπαταρία του αυτοκινήτου. Η μπαταρία του αυτοκινήτου σας έχει τεράστια ευθύνη όσον αφορά την παροχή ρεύματος σε όλα τα ηλεκτρικά μέρη. Οι μπαταρίες αυτοκινήτου παρέχουν μια ώθηση ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται για την τροφοδοσία όλων των ηλεκτρικών εξαρτημάτων του οχήματός σας.

Αναπνευστήρες

Είναι μια διάταξη ασφάλισης ανάφλεξης που δεν επιτρέπει στον οδηγό να ξεκινήσει το όχημα εκτός εάν περάσει το τεστ αναπνοής ελέγχοντας το επίπεδο αλκοόλ που χρησιμοποιείται από τον οδηγό. Η συσκευή έχει ένα προκαθορισμένο επίπεδο που έχει οριστεί για τη συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα που ελέγχεται από την πολιτεία σας.

Κάμερες και αισθητήρες

Με τις εφεδρικές κάμερες, μπορείτε να έχετε μια ζωντανή άποψη του σημείου που βρίσκεστε από το πίσω μέρος. Οι κάμερες όπισθεν έχουν γίνει πολύ δημοφιλείς καθώς έχουν μειώσει σημαντικά τον αριθμό των ατυχημάτων και οι περισσότεροι άνθρωποι που τις έχουν εγκαταστήσει έχουν ένα επιπλέον χαρακτηριστικό αισθητήρα στάθμευσης όπισθεν. Ενώ οι αισθητήρες στάθμευσης είναι συσκευές που βρίσκονται στους προφυλακτήρες ενός οχήματος για να βοηθήσουν τον οδηγό κατά τη στάθμευση.

Ραδιόφωνα Cb

Σε περιόδους που το wifi δεν λειτουργεί ή τα σήματα του κινητού πέφτουν συνεχώς. Το ραδιόφωνο Cb είναι αυτό που σκοπεύει να έχει κάθε πρόγραμμα οδήγησης, καθώς αυτό θα βοηθήσει σε περιπτώσεις όπου η κάλυψη δικτύου δεν είναι διαθέσιμη και τα μέσα επικοινωνίας δεν είναι διαθέσιμα. Το ραδιόφωνο CB είναι μια ποιοτική επένδυση που σας προστατεύει από τυχόν αόρατα προβλήματα που μπορεί να σας πιάσουν σε περιόδους προβλημάτων επικοινωνίας.

GPS

Για να παρακολουθείτε την κινητικότητα του οχήματός σας χρειάζεται χρόνος. Ένας εντοπιστής GPS θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε την ακριβή τοποθεσία όπου βρίσκεται το όχημα και να το προστατεύετε σε περίπτωση κλοπής. Ο ιχνηλάτης GPS θα παίξει σημαντικό ρόλο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης στην κλήση γρήγορης βοήθειας. Xiaomi , Samsung , Huawei , Sony , Pny , Startech , Belkin , Garmin είναι οι καλύτεροι επωνυμίες για αυτό το προϊόν και μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές για την επόμενη αγορά σας.

Ραδιόφωνα

Τα ραδιόφωνα αυτοκινήτου είναι μια παλιά εφεύρεση αλλά εξακολουθούν να έχουν τη χρησιμότητά τους. Η οδήγηση χωρίς να ακούτε ραδιόφωνο και μουσική μερικές φορές γίνεται ταραχώδης. Οι μεγάλες διαδρομές συχνά κάνουν τους οδηγούς να χάνουν την εστίασή τους, αλλά με το ραδιόφωνο, η εστίαση μπορεί να παραμείνει ανέπαφη. Το ραδιόφωνο είναι πηγή ψυχαγωγίας ενώ οδηγείτε. Τα ραδιόφωνα υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα οχήματα και είναι ένα απαιτητικό εξάρτημα αυτοκινήτου για τους περισσότερους ανθρώπους που σκοπεύουν να βγουν έξω για αγορά.

Βάση κινητού τηλεφώνου

Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στην οδήγηση ενώ χρησιμοποιείς το κινητό σου. Μερικές φορές θα γίνει κάτι επικίνδυνο και μπορεί να οδηγήσει σε κυρώσεις και άλλες ζημιές. Ωστόσο, η βάση κινητού τηλεφώνου έλυσε το πρόβλημα καθώς πλέον οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνό τους για να παρακολουθήσουν ένα βίντεο και να απαντήσουν σε επείγουσες κλήσεις χωρίς προβλήματα. Η βάση θα τους βοηθήσει να τα κάνουν όλα αυτά χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Ασφάλεια, Ηχεία, Κεραίες Φορτιστές

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να βιώσει κάποιος πριν ξεκινήσει την οδήγηση είναι να δέσει τη ζώνη ασφαλείας, καθώς η παραβίαση αυτού του παράγοντα μπορεί να οδηγήσει σε δυσμενείς επιπτώσεις. Οι Xiaomi, Samsung, Huawei, Sony, Pny, Startech, Belkin, Garmin είναι οι καλύτερες μάρκες για αυτό το προϊόν και μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές για την επόμενη αγορά σας

Τα ηχεία αυτοκινήτου είναι η ουσία του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου σας και μια πηγή απόλυτης ψυχαγωγίας ενώ οδηγείτε. Για να υπάρχει διακοπτόμενη σύγκλιση, αξίζει να έχετε κεραίες αυτοκινήτου. Η διάρκεια ζωής ενός κινητού εξαρτάται από τη φόρτισή του και η ύπαρξη ενός τέλειου φορτιστή στο αυτοκίνητό σας θα κάνει τη ζωή εύκολη.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο