up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Μικρές συσκευές ηλεκτρονικά και υπολογιστές

Μικρές συσκευές

Βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Μικρές συσκευές για ηλεκτρονικά και υπολογιστές. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές στο techinn. Γρήγορη αποστολή και ασφαλής πληρωμή.

Προτεινόμενα προϊόντα σε Μικρές συσκευές

Οι μάρκες της Μικρές συσκευές

Πώς να επιλέξετε τις καλύτερες μικροσυσκευές για την κουζίνα σας;

Μηχανή καφέ

Η καφετιέρα είναι ένα είδος μαγειρικού σκεύους που συνήθως εκτελεί το έργο του εμποτισμού του παραδοσιακού ποτού που παρασκευάζεται από αλεσμένους σπόρους κακάο. Αυτό το παραδοσιακό ποτό ονομάζεται καφές. Η προηγμένη μηχανή καφέ όχι μόνο παρασκευάζει κανονικό καφέ, αλλά μπορεί επίσης να παρασκευαστεί από διάφορα είδη καφέ. Μπορείτε να αγοράσετε μια καφετιέρα από Xiaomi , Philips , Bosch , Braun , Delonghi .

Σόμπες υγραερίου

Οι σόμπες αερίου είναι σόμπες που τροφοδοτούνται από εύφλεκτη βενζίνη, όπως αέριο σύνθεσης, αέριο Sui, υγρό αέριο πετρελαίου ή άλλο εύφλεκτο αέριο. Οι εστίες υγραερίου είναι μια από τις συσκευές κουζίνας που χρησιμοποιούνται για το μαγείρεμα των τροφίμων. Οι σόμπες υγραερίου διαθέτουν επίσης μια μοναδική τεχνική εστίας που δίνει αβίαστο έλεγχο της φλόγας.

Σχάρες και ψησταριές

Οι ψησταριές και οι ψησταριές είναι πολύ χρήσιμες συσκευές κουζίνας. Το ταψί έχει μια σταθερή και λεία επιφάνεια, ιδανική για την προετοιμασία πιάτων πρωινού όπως πατάτες, φρυγανιές και αυγά. Οι ψησταριές έχουν ανυψωμένες ζάντες εάν είναι σκληρό πιάτο ή ράβδοι με τρύπες ενδιάμεσα, αφήνοντας το γκριλ φαγητού απευθείας πάνω από τη φλόγα. Σχάρες και ψησταριές χρησιμοποιούνται επίσης για μαγείρεμα σε εξωτερικό χώρο.

Επαγωγικές πλάκες

Οι επαγωγικές πλάκες έχουν γυάλινο κάλυμμα εστίας. Κάτω από αυτό το γυάλινο κάλυμμα της εστίας υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που μεταφέρει ρεύμα κατευθείαν σε μαγνητικά τηγάνια μαγειρέματος. Οι επαγωγικές πλάκες κόβουν το τυπικό επίπεδο θέρμανσης μιας σόμπας και μετά τη μεταφορά της θερμότητας στο τηγάνι.

Ρομπότ κουζίνας

Τα ρομπότ κουζίνας είναι ρομποτικές μηχανές που προορίζονται για την υποστήριξη βασικών καθηκόντων κουζίνας. Αυτά τα ρομπότ μπορούν να διαχειριστούν την εργασία που ποικίλλει από το μαγείρεμα του φαγητού μέχρι τον καθαρισμό και μπορούν επίσης να πλένουν τα πιάτα. Μία από τις πιο τακτικές εργασίες που προορίζονται να κάνουν τα ρομπότ κουζίνας είναι ο καθαρισμός των άπλυτων πιάτων.

Ζυγαριά κουζίνας

Η ζυγαριά κουζίνας είναι οι συσκευές που χρησιμοποιούνται για την εκτίμηση του βάρους των λαχανικών, των φρούτων και άλλων τροφίμων. Οι ζυγαριές κουζίνας παρασκευάζονται σε συμμετρικούς ή ανοιξιάτικους τύπους. Η χρήση μιας ζυγαριάς θα έχει ως αποτέλεσμα μια πιο ακριβή μέτρηση των συστατικών παρά με την κλιμάκωση κατά μάζα.

Μίξερ

Τα μίξερ είναι μια από τις συσκευές κουζίνας που χρησιμοποιούν ένα εργαλείο με γρανάζια για να περιστρέφουν μια συλλογή από χτυπητήρια σε ένα μπολ που συγκρατεί το φαγητό ή τα υγρά που θα παρασκευαστούν χτυπώντας τα. Οι μίξερ βοηθούν αυτόματα με τις επαναλαμβανόμενες εργασίες ανάμειξης ή χτυπήματος.

Ατμόλουτρο

Η κουζίνα ατμού είναι μια μικρή μηχανή κουζίνας που χρησιμοποιείται για τη θέρμανση ή το μαγείρεμα διαφορετικών γευμάτων με ενέργεια ατμού, διατηρώντας το φαγητό σε ένα σφραγισμένο δοχείο μειώνοντας την απελευθέρωση ατμού. Αυτή η μέθοδος μαγειρέματος ονομάζεται στον ατμό. Μια ατμομάγειρα εμφανίζεται πλέον σχεδόν σε κάθε κουζίνα.

Τοστιέρες

Οι τοστιέρες είναι οι ηλεκτρονικές μικρές μηχανές κουζίνας που προορίζονται να παρουσιάζουν διάφορα είδη ψωμιού σε φέτες σε φλόγα, μαγειρεύοντας το ψωμί έτσι ώστε να κάνει τοστ. Οι τοστιέρες είναι η βασική ανάγκη σχεδόν κάθε κουζίνας. Χρησιμοποιούνται για τη θέρμανση του ψωμιού συνήθως για πρωινό.

Περισσότερα για τις μικροσυσκευές:

Baker: Το Baker χρησιμοποιείται για το ψήσιμο κέικ και μπισκότων.
Μπλέντερ: Τα μπλέντερ χρησιμοποιούνται για την παρασκευή σέικ και το χτύπημα παγωτού.
Μπαλάκια: Τα μπαλάκια χρησιμοποιούνται για την κοπή φρούτων και λαχανικών.
Λέβητες νερού: Οι λέβητες νερού χρησιμοποιούνται για να βράσουν το νερό.
Ηλεκτρικές κατσαρόλες: Ηλεκτρικές κατσαρόλες μαγειρεύουν φαγητό με τη βοήθεια του ηλεκτρισμού.
Φριτέζες: Οι φριτέζες προσομοιώνουν το έντονο τηγάνισμα χωρίς να βυθίζουν το φαγητό στο μαγειρικό λάδι.
Αποχυμωτές: Οι αποχυμωτές χρησιμοποιούνται για την παρασκευή χυμών φρούτων και μερικών λαχανικών.
Σάντουιτς: Η μηχανή σάντουιτς χρησιμοποιείται για την παρασκευή σάντουιτς.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Κλείσιμο